När går Liv och dödsstraff?

Gamla visningar

Saturday (1/11)
TV4 Fakta
01:00-02:05

Liv och dödsstraff

Brittisk dokumentärserie från 2014. Inuti murarna på de amerikanska fängelserna väntar hundratals fångar på att avrättas. Dokumentären följer några av deras rättegångar, överklaganden och till sist avrättningar. Fångarna såväl som deras offer, familj och vänner intervjuas samtidigt som de alla handskas med frågor kring rättvisa.Del 3 av 3. Den unga juridikstuderanden Kelly Hickman försöker rädda två unga dödsdömda män innan tiden rinner ut. Kelly är med i en grupp juridikstuderande från Houstons universitet som arbetar frivilligt med att försöka överklaga dödsdomar.
Friday (31/10)
TV4 Fakta
01:00-02:05

Liv och dödsstraff

Brittisk dokumentärserie från 2014. Inuti murarna på de amerikanska fängelserna väntar hundratals fångar på att avrättas. Dokumentären följer några av deras rättegångar, överklaganden och till sist avrättningar. Fångarna såväl som deras offer, familj och vänner intervjuas samtidigt som de alla handskas med frågor kring rättvisa.Del 2 av 3. Guy Heinze Jr står anklagad för att ha mördat sin far och sju andra anhöriga. Rättegången skildras med tillgång till jurymedlemmarna som måste fatta ett beslut och de olika juridiska manipulationerna som sker i takt med att bevismaterialet kommer fram.
Thursday (30/10)
TV4 Fakta
01:00-02:05

Liv och dödsstraff

Brittisk dokumentärserie från 2014. Inuti murarna på de amerikanska fängelserna väntar hundratals fångar på att avrättas. Dokumentären följer några av deras rättegångar, överklaganden och till sist avrättningar. Fångarna såväl som deras offer, familj och vänner intervjuas samtidigt som de alla handskas med frågor kring rättvisa.Del 1 av 3. Två av de yngsta dödsdömda männen i Texas system inväntar avrättning. Nikki Daniels kidnappades av mördaren Richard Cobb och är slits mellan sin vilja att förlåta honom och inte, medan modern till polismördaren Anthony Haynes driver en kampanj för att hejda sin sons avrättning.
Saturday (20/9)
TV4 Fakta
19:50-21:00

Liv och dödsstraff

Brittisk dokumentärserie från 2014. Inuti murarna på de amerikanska fängelserna väntar hundratals fångar på att avrättas. Dokumentären följer några av deras rättegångar, överklaganden och till sist avrättningar. Fångarna såväl som deras offer, familj och vänner intervjuas samtidigt som de alla handskas med frågor kring rättvisa.Del 3 av 3.
Saturday (13/9)
TV4 Fakta
20:00-21:00

Liv och dödsstraff

Brittisk dokumentärserie från 2014. Inuti murarna på de amerikanska fängelserna väntar hundratals fångar på att avrättas. Dokumentären följer några av deras rättegångar, överklaganden och till sist avrättningar. Fångarna såväl som deras offer, familj och vänner intervjuas samtidigt som de alla handskas med frågor kring rättvisa.Del 2 av 3.
Saturday (6/9)
TV4 Fakta
20:00-21:00

Liv och dödsstraff

Brittisk dokumentärserie från 2014. Inuti murarna på de amerikanska fängelserna väntar hundratals fångar på att avrättas. Dokumentären följer några av deras rättegångar, överklaganden och till sist avrättningar. Fångarna såväl som deras offer, familj och vänner intervjuas samtidigt som de alla handskas med frågor kring rättvisa.Del 1 av 3.