När börjar Kommissarie Gently?

Gamla visningar

Sunday (23/8)
Sjuan
23:00-00:55

Kommissarie Gently

Brittisk kriminalserie från 2011. Det är mitten av 1960-talet och kommissarie George Gently ser med förfäran på när tidens rebelliska anda genomsyrar en allt mer korrupt poliskår. Han har flytt London och tagit anställning i Northumberland där han löser brott tillsammans med den unge och oerfarne kriminalinspektören John Bacchus.Del 2 av 2. Säsongsavslutning. Gently får besked om att hans tidigare informant China hittats död och uppgifterna kring hans sista tid i livet går isär. Samtidigt försvinner två unga vandaler efter att ha brutit sig in på ett korttidsboende för unga med funktionsstörningar.
Sunday (16/8)
Sjuan
23:00-00:55

Kommissarie Gently

Brittisk kriminalserie från 2011. Det är mitten av 1960-talet och kommissarie George Gently ser med förfäran på när tidens rebelliska anda genomsyrar en allt mer korrupt poliskår. Han har flytt London och tagit anställning i Northumberland där han löser brott tillsammans med den unge och oerfarne kriminalinspektören John Bacchus.Del 1 av 2. Reprisstart. En flicka hittas livlös i en grund grav och Gently går noggrant till väga för att hitta ledtrådar som kan hjälpa honom att lösa mordet. Efter att ha intervjuat flickans vänner upptäcker de att hon verkar betydligt mer vuxen än dem och att hon hade en speciell vän.
Sunday (9/8)
Sjuan
23:00-00:55

Kommissarie Gently

Brittisk kriminalserie från 2010. Det är mitten av 1960-talet och kommissarie George Gently ser med förfäran på när tidens rebelliska anda genomsyrar en allt mer korrupt poliskår. Han har flytt London och tagit anställning i Northumberland där han löser brott tillsammans med den unge och oerfarne kriminalinspektören John Bacchus.Del 2 av 2. Säsongsavslutning. Gently och Bacchus hamnar mitt i den spirande hippierörelsen när de åker till till Durhams universitet efter att en vänsterradikal akademiker hittats död.
Sunday (2/8)
Sjuan
23:00-00:55

Kommissarie Gently

Brittisk kriminalserie från 2010. Det är mitten av 1960-talet och kommissarie George Gently ser med förfäran på när tidens rebelliska anda genomsyrar en allt mer korrupt poliskår. Han har flytt London och tagit anställning i Northumberland där han löser brott tillsammans med den unge och oerfarne kriminalinspektören John Bacchus.Del 1 av 2. Säsongsstart. En ung kvinna hittas mördad i Northumberland. Flera månader senare försvinner en tvååring spårlöst. Till en början verkar kvinnans före detta make ligga bakom mordet men Gently hittar en koppling till kidnappningen och blottlägger en fruktansvärd familjehemlighet.
Monday (27/7)
Kanal 9
02:45-04:15

Kommissarie Gently: Inspector George Gently - 19 Gently going under

I detta avsnitt: Efter ett misstänkt dödsfall i en gruva i Burnsend upptäcker Gently och Bacchus att det sammansvetsade samhället håller på att slitas isär av nedläggningshotet. En djupt begraven hemlighet sträcker sig ända tillbaka till andra världskriget. Kommissarie George Gently och hans assistent John Bacchus löser svåra kriminalfall i det sena 60-talets England. Brittisk kriminalserie från 2013. Från Kanal 9 25/7. Originaltitel: Inspector George Gently.
Sunday (26/7)
Sjuan
23:00-00:55

Kommissarie Gently

Brittisk kriminalserie från 2009. Det är början av 1960-talet och kommissarie George Gently ser med förfäran på när tidens rebelliska anda genomsyrar en allt mer korrupt poliskår. Han har flytt London och tagit anställning i Northumberland där han löser brott tillsammans med den unge och oerfarne kriminalinspektören John Bacchus.Del 4 av 4. Dagarna före valet hittas Patrick Fuller mördad. Fullers änka avslöjar att den döde hade ett förhållande med en kollegas fru och Gently upptäcker att en förman på kvarnen som han tidigare ägde utpressade dem. Bacchus infiltrerar frimurarlogen som Fuller var medlem i för att hitta fler ledtrådar.
Saturday (25/7)
Kanal 9
17:05-19:00

Kommissarie Gently: Inspector George Gently - 19 Gently going under

I detta avsnitt: Efter ett misstänkt dödsfall i en gruva i Burnsend upptäcker Gently och Bacchus att det sammansvetsade samhället håller på att slitas isär av nedläggningshotet. En djupt begraven hemlighet sträcker sig ända tillbaka till andra världskriget. Kommissarie George Gently och hans assistent John Bacchus löser svåra kriminalfall i det sena 60-talets England. Brittisk kriminalserie från 2013. Även Kanal 9 26/7. Originaltitel: Inspector George Gently.
Monday (20/7)
Kanal 9
03:40-05:10

Kommissarie Gently: Inspector George Gently - 18 Gently with honour

I detta avsnitt: En man hittas död på ett turkiskt bad och utredningen leder snabbt Gently och Bacchus till en mentalt instabil ung man. Men när ännu ett dödsfall visar sig ha koppling till fallet börjar Gently gräva för att avslöja den verklige brottslingen. Kommissarie George Gently och hans assistent John Bacchus löser svåra kriminalfall i det sena 60-talets England. Brittisk kriminalserie från 2013. Från Kanal 9 18/7. Originaltitel: Inspector George Gently.
Sunday (19/7)
Sjuan
23:00-01:00

Kommissarie Gently

Brittisk kriminalserie från 2009. Det är början av 1960-talet och kommissarie George Gently ser med förfäran på när tidens rebelliska anda genomsyrar en allt mer korrupt poliskår. Han har flytt London och tagit anställning i Northumberland där han löser brott tillsammans med den unge och oerfarne kriminalinspektören John Bacchus.Del 3 av 4. En ung kvinna från trakten som har kopplingar till stulna pass våldtas och mördas. Hon hade nyligen fött ett mörkhyat barn, något som upprört hennes självsäkre pojkvän Jimmy då ett arabiskt gäng också var inblandat i passtölderna.
Saturday (18/7)
Kanal 9
17:05-19:00

Kommissarie Gently: Inspector George Gently - 18 Gently with honour

I detta avsnitt: En man hittas död på ett turkiskt bad och utredningen leder snabbt Gently och Bacchus till en mentalt instabil ung man. Men när ännu ett dödsfall visar sig ha koppling till fallet börjar Gently gräva för att avslöja den verklige brottslingen. Kommissarie George Gently och hans assistent John Bacchus löser svåra kriminalfall i det sena 60-talets England. Brittisk kriminalserie från 2013. Även Kanal 9 19/7. Originaltitel: Inspector George Gently.