Vilken kanal visar Ben og James på eventyr i ørkenen?

Gamla visningar

Saturday (13/9)
DR2
19:10-20:00

Ben og James på eventyr i ørkenen

De to eventyrere og venner James Cracknell og Ben Fogle har sat sig for at krydse verdens største sandørken, Rub'al Khali, i hjertet af den arabiske halvø. Men højsommerens sol er ubarmhjertig, og kampen for at nå fra vandhul til vandhul, klare sig gennem en sandstorm og skændes om den bedste måde at klare deres mere og mere uregerlige kameler, sætter deres venskab på prøve.
Thursday (11/9)
DR2
18:45-19:35

Ben og James på eventyr i ørkenen

De to eventyrere og venner James Cracknell og Ben Fogle har sat sig for at krydse verdens største sandørken, Rub'al Khali, i hjertet af den arabiske halvø. Men allerede efter fire dage er de bag ud efter planen. Kamelerne er uregerlige, og et forsøg på at sætte farten op ender med, at Ben blive smidt af og alvorligt såret. Det er lige ved at sætte en stopper for eventyret, men efter seks ugers behandling hjemme, er de to venner klar til at fortsætte, hvor de slap. Forude venter 600 kilometer i 50 graders varme!
Wednesday (10/9)
DR2
18:45-19:35

Ben og James på eventyr i ørkenen

De to eventyrere og venner James Cracknell og Ben Fogle har sat sig for at krydse verdens største sandørken, Rub'al Khali, i hjertet af den arabiske halvø. Efter at have tilbragt et stykke tid sammen med en gruppe beduiner for at lære at gebærde sig i ørkenen, er de sammen med fire arrige kameler klar til turen gennem det store intet.