Vilken kanal visar Whiteout?

Gamla visningar

Friday (19/6)
TV12
22:00-00:00

Whiteout

Kanadensisk thriller från 2009. Polisinspektör Carrie Stetko är stationerad på en forskningsstation på Sydpolen. Precis när stationen ska stänga igen för säsongen hittas ett lik ute på isen. Stetko konstaterar att det rör sig om ett mord, men frågan är om hon ska hinna hitta mördaren innan den brutala vintern kommer.
Friday (20/3)
TV4
22:40-00:50

Whiteout

Kanadensisk thriller från 2009. Polisinspektör Carrie Stetko är stationerad på en forskningsstation på Sydpolen. Precis när stationen ska stänga igen för säsongen hittas ett lik ute på den öppna isen. Stetko konstaterar att det rör sig om ett mord, men frågan är om hon ska hinna hitta mördaren innan den brutala vintern kommer.
Saturday (20/9)
Kanal 9
00:00-01:55

Whiteout

Efter två år som stationerad på Antarktis forskningsbas på Sydpolen är US Marshall Carrie Stetko lika angelägen som alla andra om att få komma hem innan den fruktade vintern kommer. Men tre dagar före avresan hittas en kropp på isen och Carrie kastas in i Antarktis första mordutredning. Och den visar sig bli långt mer skrämmande än hon kunnat ana. Amerikansk thrillerfilm från 2009. Originaltitel: Whiteout.