Vilken kanal visar Smash?

Gamla visningar

Monday (21/9)
TV3
02:30-03:10

Smash

I säsong två får Broadway-musikalen ”Bombshell” hård konkurrens i form av ”Hit List”, som är skriven av två nykomlingar på Broadway. Det hela hotar att splittra gänget som utgör ”Bombshell”. Nu uppstår stora konflikter, men även nya romanser - och rivaliteten är stenhård. Det hela kulminerar under teaterns största och mest glamorösa kväll – The Tony Awards. Ivy försöker avgöra hur hon ska säga till Derek att hon är gravid, medan Ana går på audition för en ny roll.
Monday (14/9)
TV3
02:55-03:40

Smash

I säsong två får Broadway-musikalen ”Bombshell” hård konkurrens i form av ”Hit List”, som är skriven av två nykomlingar på Broadway. Det hela hotar att splittra gänget som utgör ”Bombshell”. Nu uppstår stora konflikter, men även nya romanser - och rivaliteten är stenhård. Det hela kulminerar under teaterns största och mest glamorösa kväll – The Tony Awards. Derek anlitar Daisy som ska överta Anas roll, men det leder till att Karen blir irriterad och konfronterar honom.
Monday (7/9)
TV3
02:30-03:15

Smash

I säsong två får Broadway-musikalen ”Bombshell” hård konkurrens i form av ”Hit List”, som är skriven av två nykomlingar på Broadway. Det hela hotar att splittra gänget som utgör ”Bombshell”. Nu uppstår stora konflikter, men även nya romanser - och rivaliteten är stenhård. Det hela kulminerar under teaterns största och mest glamorösa kväll – The Tony Awards. Julia, Tom och Jimmy ser tillbaka på sin tid med Kyle efter hans plötsliga död. Eileen konfronterar Jerry när han frågar om han kan hjälpa henne.
Monday (31/8)
TV3
03:30-04:15

Smash

I säsong två får Broadway-musikalen ”Bombshell” hård konkurrens i form av ”Hit List”, som är skriven av två nykomlingar på Broadway. Det hela hotar att splittra gänget som utgör ”Bombshell”. Nu uppstår stora konflikter, men även nya romanser - och rivaliteten är stenhård. Det hela kulminerar under teaterns största och mest glamorösa kväll – The Tony Awards. Toms och Julias oenigheter kommer fram under en intervju. Samtidigt har Eileen skickat ut Ivy på ett slitsamt uppdrag, på jakt efter PR för Bombshell.
Monday (24/8)
TV3
03:30-04:15

Smash

I säsong två får Broadway-musikalen ”Bombshell” hård konkurrens i form av ”Hit List”, som är skriven av två nykomlingar på Broadway. Det hela hotar att splittra gänget som utgör ”Bombshell”. Nu uppstår stora konflikter, men även nya romanser - och rivaliteten är stenhård. Det hela kulminerar under teaterns största och mest glamorösa kväll – The Tony Awards. Det är äntligen premiärdags för Bombshell och alla är nervösa för vad kritikerna kommer att säga. Ivy får stöd från oväntat håll, medan Julia är entusiastisk över sitt nya projekt med Tom.
Monday (17/8)
TV3
04:15-05:00

Smash

I säsong två får Broadway-musikalen ”Bombshell” hård konkurrens i form av ”Hit List”, som är skriven av två nykomlingar på Broadway. Det hela hotar att splittra gänget som utgör ”Bombshell”. Nu uppstår stora konflikter, men även nya romanser - och rivaliteten är stenhård. Det hela kulminerar under teaterns största och mest glamorösa kväll – The Tony Awards. Ett missöde under en repetition leder till att Ivy måste fatta ett svårt beslut. Derek får en ny bild av Hit List efter sin pratstund med Julia, medan Derek avslöjar en hemlighet för Karen.
Monday (10/8)
TV3
03:15-04:00

Smash

I säsong två får Broadway-musikalen ”Bombshell” hård konkurrens i form av ”Hit List”, som är skriven av två nykomlingar på Broadway. Det hela hotar att splittra gänget som utgör ”Bombshell”. Nu uppstår stora konflikter, men även nya romanser - och rivaliteten är stenhård. Det hela kulminerar under teaterns största och mest glamorösa kväll – The Tony Awards. Tom försöker att rädda förhållandet med Ivy genom att planera en speciell överraskning på hennes födelsedag. Eileen överväger ett förhållande med Richard Francis.
Monday (3/8)
TV3
03:15-04:00

Smash

I säsong två får Broadway-musikalen ”Bombshell” hård konkurrens i form av ”Hit List”, som är skriven av två nykomlingar på Broadway. Det hela hotar att splittra gänget som utgör ”Bombshell”. Nu uppstår stora konflikter, men även nya romanser - och rivaliteten är stenhård. Det hela kulminerar under teaterns största och mest glamorösa kväll – The Tony Awards. Karens far Roger är på besök och är väldigt kritisk till att hon lämnat Bombshell. Ivy och hennes mor blir osams när Leigh får en roll i musikalen.
Monday (27/7)
TV3
03:45-04:30

Smash

I säsong två får Broadway-musikalen ”Bombshell” hård konkurrens i form av ”Hit List”, som är skriven av två nykomlingar på Broadway. Det hela hotar att splittra gänget som utgör ”Bombshell”. Nu uppstår stora konflikter, men även nya romanser - och rivaliteten är stenhård. Det hela kulminerar under teaterns största och mest glamorösa kväll – The Tony Awards. Ivy tar med sig Sam tillbaka till stan, vilket gör Tom obekväm. Ana och Karen måste kämpa för att få vad de vill ha.
Friday (24/10)
TV3
02:50-03:40

Smash

Succéserien är skapad av demonregissören Steven Spielberg. I huvudrollerna ser vi bland andra Debra Messing och Anjelica Houston. Senare under säsongen dyker även Uma Thurman upp som en känd filmstjärna som leker med idén att få en roll i musikalen. Intriger, vassa armbågar och spektakulära musikalnummer är kryddan i Smash som beskrivits som en vuxen variant av Glee. I Smash möter vi stjärnor på Broadway som kämpar för en ny succé genom att sätta upp en musikal baserad på Marilyn Monroes liv. Men kompositören Tom (Christian Borle) och manusförfattaren Julia (Debra Messing) är inte helt överens om vilken väg de ska gå. Smash är en innovativ dramaserie som låter oss följa processen bakom en Broadwaymusikal. Den har beskrivits i amerikansk press som en vuxnare och lite smartare variant av Glee med flera specialskrivna musikalnummer. Premiären närmar sig och Rebecca Duvall ersätts av en annan ensemblemedlem. Frank och Julia måste gräva ned stridsyxan inför den stora öppningskvällen, medan Lyle får dåliga nyheter.