Var visas Continuum?

Gamla visningar

Saturday (26/9)
TV6
15:30-16:25

Continuum

Året är 2077 och polisen Kiera Cameron jagar en grupp fanatiska terrorister. För att undkomma avrättning flyr de tillbaka i tiden till Vancover år 2012 och av misstag får de med sig Kiera. Ensam i ett för henne primitivt samhälle fortsätter hon jakten. Kiera infiltrerar den lokala polisen och kämpar mot klockan för att spåra terroristerna innan de ändrar historiens gång. Till sin hjälp har hon ett ungt tekniskt geni vid namn Alec Sadler. Han har skapat ett informationsnät som kan bli nyckeln till att rädda framtiden. I rollen som Kiera ser vi skådespelaren och modellen Rachel Nichols (Criminal Minds). Victor Webster spelar polisen Carlos och som den unge technörden Alec ser vi Erik Knudsen. Mordet på en forskare som arbetar med att utveckla en ren energikälla tvingar Keira att fatta ett svårt beslut. Ska hon göra "det rätta", eller värna om framtiden?
Saturday (19/9)
TV6
16:10-17:05

Continuum

Året är 2077 och polisen Kiera Cameron jagar en grupp fanatiska terrorister. För att undkomma avrättning flyr de tillbaka i tiden till Vancover år 2012 och av misstag får de med sig Kiera. Ensam i ett för henne primitivt samhälle fortsätter hon jakten. Kiera infiltrerar den lokala polisen och kämpar mot klockan för att spåra terroristerna innan de ändrar historiens gång. Till sin hjälp har hon ett ungt tekniskt geni vid namn Alec Sadler. Han har skapat ett informationsnät som kan bli nyckeln till att rädda framtiden. I rollen som Kiera ser vi skådespelaren och modellen Rachel Nichols (Criminal Minds). Victor Webster spelar polisen Carlos och som den unge technörden Alec ser vi Erik Knudsen. En serie mystiska och makabra mord begås och offren töms på vätska från sina hormonsystem. Keira och Carlos måste tillbaka till Liber8 och försöka rädda sin ledare Travis.
Saturday (12/9)
TV6
16:25-17:20

Continuum

Året är 2077 och polisen Kiera Cameron jagar en grupp fanatiska terrorister. För att undkomma avrättning flyr de tillbaka i tiden till Vancover år 2012 och av misstag får de med sig Kiera. Ensam i ett för henne primitivt samhälle fortsätter hon jakten. Kiera infiltrerar den lokala polisen och kämpar mot klockan för att spåra terroristerna innan de ändrar historiens gång. Till sin hjälp har hon ett ungt tekniskt geni vid namn Alec Sadler. Han har skapat ett informationsnät som kan bli nyckeln till att rädda framtiden. I rollen som Kiera ser vi skådespelaren och modellen Rachel Nichols (Criminal Minds). Victor Webster spelar polisen Carlos och som den unge technörden Alec ser vi Erik Knudsen. Kieras identitet avslöjas och hon blir arresterad medan hon försöker att stoppa Liber8. Rymlingarna planerar att återvända till 2077 och hon måste liera sig med fienden för att få åka hem.
Saturday (5/9)
TV6
15:55-16:50

Continuum

Året är 2077 och polisen Kiera Cameron jagar en grupp fanatiska terrorister. För att undkomma avrättning flyr de tillbaka i tiden till Vancover år 2012 och av misstag får de med sig Kiera. Ensam i ett för henne primitivt samhälle fortsätter hon jakten. Kiera infiltrerar den lokala polisen och kämpar mot klockan för att spåra terroristerna innan de ändrar historiens gång. Till sin hjälp har hon ett ungt tekniskt geni vid namn Alec Sadler. Han har skapat ett informationsnät som kan bli nyckeln till att rädda framtiden. I rollen som Kiera ser vi skådespelaren och modellen Rachel Nichols (Criminal Minds). Victor Webster spelar polisen Carlos och som den unge technörden Alec ser vi Erik Knudsen. En grupp terrorister försöker att undvika avrättning genom att fly tillbaka i tiden. Poliskommissarie Kiera Cameron åker av misstag med dem och måste kämpa för att stoppa deras framfart.
Tuesday (19/5)
TV6
12:30-13:30

Continuum

Året är 2077 och polisen Kiera Cameron jagar en grupp fanatiska terrorister. För att undkomma avrättning flyr de tillbaka i tiden till Vancover år 2012 och av misstag får de med sig Kiera. Ensam i ett för henne primitivt samhälle fortsätter hon jakten. Kiera infiltrerar den lokala polisen och kämpar mot klockan för att spåra terroristerna innan de ändrar historiens gång. Till sin hjälp har hon ett ungt tekniskt geni vid namn Alec Sadler. Han har skapat ett informationsnät som kan bli nyckeln till att rädda framtiden. I rollen som Kiera ser vi skådespelaren och modellen Rachel Nichols (Criminal Minds). Victor Webster spelar polisen Carlos och som den unge technörden Alec ser vi Erik Knudsen. Kiera försöker att rädda Alec från sig själv och säkra sin egen chans att återvända hem. Alec måste besluta sig för om han vill lösa Kieras dilemma eller sitt eget...
Monday (18/5)
TV6
12:30-13:30

Continuum

Året är 2077 och polisen Kiera Cameron jagar en grupp fanatiska terrorister. För att undkomma avrättning flyr de tillbaka i tiden till Vancover år 2012 och av misstag får de med sig Kiera. Ensam i ett för henne primitivt samhälle fortsätter hon jakten. Kiera infiltrerar den lokala polisen och kämpar mot klockan för att spåra terroristerna innan de ändrar historiens gång. Till sin hjälp har hon ett ungt tekniskt geni vid namn Alec Sadler. Han har skapat ett informationsnät som kan bli nyckeln till att rädda framtiden. I rollen som Kiera ser vi skådespelaren och modellen Rachel Nichols (Criminal Minds). Victor Webster spelar polisen Carlos och som den unge technörden Alec ser vi Erik Knudsen. Kiera och Carlos måste stoppa Travis efter att han lägger vantarna på en ny CPS-kostym. Samtidigt försöker Alec och Emily att fly från de mystiska Freelancers.
Friday (15/5)
TV6
12:30-13:30

Continuum

Året är 2077 och polisen Kiera Cameron jagar en grupp fanatiska terrorister. För att undkomma avrättning flyr de tillbaka i tiden till Vancover år 2012 och av misstag får de med sig Kiera. Ensam i ett för henne primitivt samhälle fortsätter hon jakten. Kiera infiltrerar den lokala polisen och kämpar mot klockan för att spåra terroristerna innan de ändrar historiens gång. Till sin hjälp har hon ett ungt tekniskt geni vid namn Alec Sadler. Han har skapat ett informationsnät som kan bli nyckeln till att rädda framtiden. I rollen som Kiera ser vi skådespelaren och modellen Rachel Nichols (Criminal Minds). Victor Webster spelar polisen Carlos och som den unge technörden Alec ser vi Erik Knudsen. En rad cyberangrepp skapar kaos i Vancouver. Kiera och Carlos försöker att hitta gärningsmannen, men något tyder på att Alecs egen teknologi har haft ett finger med i spelet.
Thursday (14/5)
TV6
12:30-13:30

Continuum

Året är 2077 och polisen Kiera Cameron jagar en grupp fanatiska terrorister. För att undkomma avrättning flyr de tillbaka i tiden till Vancover år 2012 och av misstag får de med sig Kiera. Ensam i ett för henne primitivt samhälle fortsätter hon jakten. Kiera infiltrerar den lokala polisen och kämpar mot klockan för att spåra terroristerna innan de ändrar historiens gång. Till sin hjälp har hon ett ungt tekniskt geni vid namn Alec Sadler. Han har skapat ett informationsnät som kan bli nyckeln till att rädda framtiden. I rollen som Kiera ser vi skådespelaren och modellen Rachel Nichols (Criminal Minds). Victor Webster spelar polisen Carlos och som den unge technörden Alec ser vi Erik Knudsen. Kiera tillfångatas av Julians anhängare. Alec återaktiverar Travis militärchip för att kunna få fast honom, men det slutar med att jägaren blir den jagade...
Wednesday (13/5)
TV6
12:30-13:30

Continuum

Året är 2077 och polisen Kiera Cameron jagar en grupp fanatiska terrorister. För att undkomma avrättning flyr de tillbaka i tiden till Vancover år 2012 och av misstag får de med sig Kiera. Ensam i ett för henne primitivt samhälle fortsätter hon jakten. Kiera infiltrerar den lokala polisen och kämpar mot klockan för att spåra terroristerna innan de ändrar historiens gång. Till sin hjälp har hon ett ungt tekniskt geni vid namn Alec Sadler. Han har skapat ett informationsnät som kan bli nyckeln till att rädda framtiden. I rollen som Kiera ser vi skådespelaren och modellen Rachel Nichols (Criminal Minds). Victor Webster spelar polisen Carlos och som den unge technörden Alec ser vi Erik Knudsen. Alecs mor blir skjuten med en kula som var avsedd för Julian. Dillons nya specialstyrka sätts på prov och Kiera måste avgöra hur långt hon vill gå för att stoppa Julians mordiska framtid.
Tuesday (12/5)
TV6
12:30-13:30

Continuum

Året är 2077 och polisen Kiera Cameron jagar en grupp fanatiska terrorister. För att undkomma avrättning flyr de tillbaka i tiden till Vancover år 2012 och av misstag får de med sig Kiera. Ensam i ett för henne primitivt samhälle fortsätter hon jakten. Kiera infiltrerar den lokala polisen och kämpar mot klockan för att spåra terroristerna innan de ändrar historiens gång. Till sin hjälp har hon ett ungt tekniskt geni vid namn Alec Sadler. Han har skapat ett informationsnät som kan bli nyckeln till att rädda framtiden. I rollen som Kiera ser vi skådespelaren och modellen Rachel Nichols (Criminal Minds). Victor Webster spelar polisen Carlos och som den unge technörden Alec ser vi Erik Knudsen. Flera döda tidsresenärer upphittas och Kiera utreder fallet. Samtidigt blir Alec tagen som gisslan av Garza.