Vilken kanal visar Landsbyhospitalet?

Gamla visningar

Friday (25/9)
DR1
17:00-17:50

Landsbyhospitalet

Efter David Cheritons tragiske død kommer hans mor til byen for at rydde op i hans ting. Meryl får til opgave at hjælpe den svigermor, som hun aldrig nåede at møde, mens David var i live - og som ikke ved, at Meryl var Davids kæreste. Samtidig har The Royal ansat en ny læge. En ung mand ved navn Jeff Goodwin, der hurtigt opdager, at The Royal ikke er noget helt almindeligt hospital...
Wednesday (23/9)
DR1
17:00-17:50

Landsbyhospitalet

En ung sygeplejerskestuderende ankommer til det lille hospital The Royal i 60'ernes Nordengland - og hun gør øjeblikkeligt indtryk på især det mandlige personale. Dr. Weatherill må fortælle et ungt par, at deres nyfødte barn har Downs syndrom. Mens portørduoen Ken og Alun forsøger at hjælpe en bondefamilie med at løse deres problemer, og receptionisten Lizzie går på en lidt for heftig slankekur.
Tuesday (22/9)
DR1
17:00-17:50

Landsbyhospitalet

David Cheriton får nok at se til, da han påtager sig at arrangere hospitalets velgørenhedsbal sammen med Meryl og den ualmindeligt foretagsomme Ken. Samtidig forsøger dr. Weatherill at få en syfilisramt ung kvinde til at afsløre, hvem der har smittet hende, mens dr. Rose må fortælle en ældre mand, at han må forberede sig på snart at tage afsked med sin kone.
Monday (21/9)
DR1
17:00-17:50

Landsbyhospitalet

Der venter staben på The Royal en hektisk og oprivende dag. Dr. Rose må foretage sit livs vanskeligste operation, da en ung mand får en hjerneblødning efter et slagsmål. Dr. Weatherill bistår ved en vanskelig førstegangsfødsel. Dr. Ormerod er ved at blive drevet til vanvid af den evigt bekymrede mrs. Lyons. Og dr. Cheriton får noget at tænke over, da Meryl afslører en stor nyhed.
Friday (18/9)
DR1
17:00-17:50

Landsbyhospitalet

En lille pige bliver indlagt med et alvorligt anfald af kighoste. Staben på The Royal frygter, at der er optræk til en epidemi, og sætter alt ind på at få vaccineret resten af egnens børn. Samtidig forbereder David Cheriton en overraskelse til Meryl, mens dr. Rose foretager et kirurgisk indgreb på sig selv.
Thursday (17/9)
DR1
17:00-17:50

Landsbyhospitalet

En række familiehemmeligheder kommer frem i lyset, da en mand bliver indlagt i kritisk tilstand efter at være blevet ramt i brystet af et vådeskud. Samtidig kommer både David Cheriton og søster Brigid på kollisionskurs med den lokale katolske præst, da en nybagt mor bliver indlagt i svækket tilstand.
Wednesday (16/9)
DR1
17:00-17:50

Landsbyhospitalet

David Cheriton udfordrer den psykiatriske sagkundskab, da han behandler den unge Jeffrey Carpenter, der er kommet til skade efter et fald fra en klippe. Jeffrey lider af depression og er gennem længere tid blevet behandlet med elektrochok. Men Jeffrey mener, at behandlingen gør mere skade end gavn, og Cheriton er tilbøjelig til at give ham ret.
Tuesday (15/9)
DR1
17:00-17:50

Landsbyhospitalet

Gordon Ormerods kone ligger i koma efter en voldsom busulykke, og det er ikke det eneste chok, der venter den gode doktor. David Cheriton og Meryl Taylor står til søs for at yde hjælp ved en ulykke på en fiskekutter og havner midt i en familieskærmydsel. Og dr. Weatherill får en ung kvinde i behandling, der har gode grunde til ikke at fortælle den fulde sandhed om sin tilstand.
Monday (14/9)
DR1
17:00-17:50

Landsbyhospitalet

David Cheriton har fået noget at gruble over. Han har fået tilbudt et ønskejob i London, men kan han lokke Meryl med? Samtidig er der optræk til store forandringer på The Royal, da et medlem af hospitalets nye ledelsesgruppe ankommer med tasken fuld af planer. Staben får dog snart andet at tænke på. En rutebil er kørt galt, og der er mange kvæstede.
Friday (11/9)
DR1
17:00-17:50

Landsbyhospitalet

En storrygende, pensioneret politimand. En ung fyr med åndedrætsproblemer. Og en uheldig bilist med hukommelsestab. Det er nogle af de nytilkomne patienter på The Royal, hvor direktøren Middleditch tager tilløb til at fortælle sine kolleger, at hospitalets fremtid hænger i en tynd tråd. Mens David Cheriton lægger an til fest i sin nye lejlighed.