När går Hostages?

Gamla visningar

Wednesday (5/11)
TV4
23:00-00:00

Hostages

Amerikansk dramaserie från 2013. Kirurgen Ellen Sanders hamnar i en politisk konspiration när hennes familj tas som gisslan av FBI-agenten Duncan Carlisle. De hålls fånga i sitt hem av honom och han beordrar Ellen att mörda presidenten när hon ska utföra en operation på honom.Del 15 av 15. Sista delen. Medan Ellen förbereder sig för att operera presidenten blir hon konfronterad av hans fru som tvingar Ellen att berätta sanningen.
Tuesday (4/11)
TV4
23:00-00:00

Hostages

Amerikansk dramaserie från 2013. Kirurgen Ellen Sanders hamnar i en politisk konspiration när hennes familj tas som gisslan av FBI-agenten Duncan Carlisle. De hålls fånga i sitt hem av honom och han beordrar Ellen att mörda presidenten när hon ska utföra en operation på honom.Del 14 av 15. Efter att Duncan upptäckt Sandrines svek bestämmer han sig för att utnyttja sig av henne för att rädda Nina och Sawyer.
Monday (3/11)
TV4
23:00-00:00

Hostages

Amerikansk dramaserie från 2013. Kirurgen Ellen Sanders hamnar i en politisk konspiration när hennes familj tas som gisslan av FBI-agenten Duncan Carlisle. De hålls fånga i sitt hem av honom och han beordrar Ellen att mörda presidenten när hon ska utföra en operation på honom.Del 13 av 15. Ellen berättar för Duncan att hon inte kommer döda presidenten men hon kommer att hjälpa honom att få det han behöver. Nina får reda på Duncans plan och flyr till sjukhuset.
Thursday (30/10)
TV4
23:00-00:00

Hostages

Amerikansk dramaserie från 2013. Kirurgen Ellen Sanders hamnar i en politisk konspiration när hennes familj tas som gisslan av FBI-agenten Duncan Carlisle. De hålls fånga i sitt hem av honom och han beordrar Ellen att mörda presidenten när hon ska utföra en operation på honom.Del 12 av 15. När Brian går till polisen för att avslöja Duncan och hans team dyker Burton upp med bevis på att Ellen och Duncan kommit varandra allt närmare. Duncans resa till New York sätter käppar i hjulet för hans plan att mörda presidenten.
Wednesday (29/10)
TV4
23:00-00:00

Hostages

Amerikansk dramaserie från 2013. Kirurgen Ellen Sanders hamnar i en politisk konspiration när hennes familj tas som gisslan av FBI-agenten Duncan Carlisle. De hålls fånga i sitt hem av honom och han beordrar Ellen att mörda presidenten när hon ska utföra en operation på honom.Del 11 av 15. Duncan låser in familjen Sanders i ett rum när han och hans team beger sig till New York. Duncans svärmor Kate berättar för Burton att hon vill avslöja presidenten.
Tuesday (28/10)
TV4
23:00-00:00

Hostages

Amerikansk dramaserie från 2013. Kirurgen Ellen Sanders hamnar i en politisk konspiration när hennes familj tas som gisslan av FBI-agenten Duncan Carlisle. De hålls fånga i sitt hem av honom och han beordrar Ellen att mörda presidenten när hon ska utföra en operation på honom.Del 10 av 15. Efter att en person i presidentens stab mördas försöker Ellen få Duncan att överge sin plan om att förgifta presidenten. Ellen hittar en möjlig donator till Duncans fru Nina.
Monday (27/10)
TV4
23:00-00:00

Hostages

Amerikansk dramaserie från 2013. Kirurgen Ellen Sanders hamnar i en politisk konspiration när hennes familj tas som gisslan av FBI-agenten Duncan Carlisle. De hålls fånga i sitt hem av honom och han beordrar Ellen att mörda presidenten när hon ska utföra en operation på honom.Del 9 av 15. En utredare är nära att upptäcka konspirationen om att döda presidenten och Duncan får order om att göra sig av med en person. Samtidigt tar han nästa steg i sin plan och förser Ellen med det gift hon ska döda presidenten med.
Thursday (23/10)
TV4
23:00-00:00

Hostages

Amerikansk dramaserie från 2013. Kirurgen Ellen Sanders hamnar i en politisk konspiration när hennes familj tas som gisslan av FBI-agenten Duncan Carlisle. De hålls fånga i sitt hem av honom och han beordrar Ellen att mörda presidenten när hon ska utföra en operation på honom.Del 8 av 15. Ellen måste fatta ett beslut om hon ska rädda Duncans liv. Creasy träffar Vanessa och Blair efter att presidenten gett dem information om ett hemligt övervakningssystem.
Wednesday (22/10)
TV4
23:00-00:00

Hostages

Amerikansk dramaserie från 2013. Kirurgen Ellen Sanders hamnar i en politisk konspiration när hennes familj tas som gisslan av FBI-agenten Duncan Carlisle. De hålls fånga i sitt hem av honom och han beordrar Ellen att mörda presidenten när hon ska utföra en operation på honom.Del 7 av 15. Ellen och Brian inser att de måste ta saker och ting i egna händer för att kunna fly och Ellen söker upp en man som tidigare hjälpt henne att lösa problem. Men det Ellen inte vet är att mannen har kopplingar till Duncan.
Tuesday (21/10)
TV4
23:00-00:00

Hostages

Amerikansk dramaserie från 2013. Kirurgen Ellen Sanders hamnar i en politisk konspiration när hennes familj tas som gisslan av FBI-agenten Duncan Carlisle. De hålls fånga i sitt hem av honom och han beordrar Ellen att mörda presidenten när hon ska utföra en operation på honom.Del 6 av 15. När Ellens syster kommer på ett oanmält besök måste Ellen se till att bli av med henne utan att väcka misstankar. Secret sevice kallar in Ellen på ytterligare ett förhör och hon måste försöka spela oberörd inför dem och Duncan som sitter med under utfrågningen.