När går King and Maxwell?

Gamla visningar

Friday (10/7)
TV4
00:25-01:20

King and Maxwell

Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Sean King och Michelle Maxwell är före detta agenter men har nu slagit sig samman och arbetar som privatdetektiver. Deras tidigare arbete har gett dem kunskap som gör att de alltid ligger ett steg före både polisen och misstänkta.Del 10 av 10. Sista delen. Kings undersökning kring Ritters mord hotar hans partnerskap med Maxwell.
Thursday (9/7)
TV4
00:50-01:45

King and Maxwell

Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Sean King och Michelle Maxwell är före detta agenter men har nu slagit sig samman och arbetar som privatdetektiver. Deras tidigare arbete har gett dem kunskap som gör att de alltid ligger ett steg före både polisen och misstänkta.Del 9 av 10. När ett nyckelvittne i en rättegång blir mördad inne på FBI:s kontor blir King och Maxwell fast i byggnaden. Nu måste de försöka göra allt för att lösa mordet och hitta ett nytt vittne till rättegång.
Wednesday (8/7)
TV4
00:35-01:35

King and Maxwell

Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Sean King och Michelle Maxwell är före detta agenter men har nu slagit sig samman och arbetar som privatdetektiver. Deras tidigare arbete har gett dem kunskap som gör att de alltid ligger ett steg före både polisen och misstänkta.Del 8 av 10. King och Maxwell får i uppdrag att hitta en stulen mobiltelefon men upptäcker att det är mycket mer som står på spel. Samtidigt får King ny information kring Ritters mord.
Tuesday (7/7)
TV4
00:40-01:35

King and Maxwell

Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Sean King och Michelle Maxwell är före detta agenter men har nu slagit sig samman och arbetar som privatdetektiver. Deras tidigare arbete har gett dem kunskap som gör att de alltid ligger ett steg före både polisen och misstänkta.Del 7 av 10. Maxwells bror som också är privatdetektiv kommer till stan och ber King och Maxwell om hjälp med sitt senaste fall.
Friday (3/7)
TV4
00:15-01:10

King and Maxwell

Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Sean King och Michelle Maxwell är före detta agenter men har nu slagit sig samman och arbetar som privatdetektiver. Deras tidigare arbete har gett dem kunskap som gör att de alltid ligger ett steg före både polisen och misstänkta.Del 6 av 10. King och Maxwell får i uppdrag att avslöja identiteten på en skvallerbloggare. Men när bloggaren blir mördad tar fallet en ny vändning.
Tuesday (30/6)
TV4
00:40-01:30

King and Maxwell

Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Sean King och Michelle Maxwell är före detta agenter men har nu slagit sig samman och arbetar som privatdetektiver. Deras tidigare arbete har gett dem kunskap som gör att de alltid ligger ett steg före både polisen och misstänkta.Del 5 av 10. En son till en av Kings gamla kollegor begår självmord. Men omständigheterna kring dödsfallet får King och Maxwell att titta på ett gammalt fall med en seriemördare som riktat in sig på familjer till tidigare agenter.
Friday (26/6)
TV4
00:25-01:20

King and Maxwell

Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Sean King och Michelle Maxwell är före detta agenter men har nu slagit sig samman och arbetar som privatdetektiver. Deras tidigare arbete har gett dem kunskap som gör att de alltid ligger ett steg före både polisen och misstänkta.Del 4 av 10. En pojke har kidnappats och King och Maxwell samarbetar med FBI för att hitta honom innan det är försent. Men Kings förflutna försvårar utredningen.
Thursday (25/6)
TV4
01:00-01:55

King and Maxwell

Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Sean King och Michelle Maxwell är före detta agenter men har nu slagit sig samman och arbetar som privatdetektiver. Deras tidigare arbete har gett dem kunskap som gör att de alltid ligger ett steg före både polisen och misstänkta.Del 3 av 10. När en FBI-agent blir avstängd efter att ha angripit en officer börjar King och Maxwell undersöka omständigheterna kring händelsen. Deras utredning leder dem till agentens senaste fall.
Wednesday (24/6)
TV4
00:45-01:40

King and Maxwell

Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Sean King och Michelle Maxwell är före detta agenter men har nu slagit sig samman och arbetar som privatdetektiver. Deras tidigare arbete har gett dem kunskap som gör att de alltid ligger ett steg före både polisen och misstänkta.Del 2 av 10. När Michelle blir utfrågad efter ett mordförsök på en diplomat hon tidigare haft i uppdrag att skydda går Sean in som hennes advokat.
Tuesday (23/6)
TV4
00:40-01:30

King and Maxwell

Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Sean King och Michelle Maxwell är före detta agenter men har nu slagit sig samman och arbetar som privatdetektiver. Deras tidigare arbete har gett dem kunskap som gör att de alltid ligger ett steg före både polisen och misstänkta.Del 1 av 10. Seriestart. Sean och Michelle undersöker dödsfallet av en nära vän till Sean. I ett försök att ta reda på vad som hänt tar Sean över mannens senaste fall där han försvarade en seriemördare. Spåren leder King och Maxwell till en federal firma.