Var visas Reign?

Gamla visningar

Wednesday (22/7)
TV4 Komedi
03:30-04:15

Reign

Amerikanskt kostymdrama från 2014. Den unga Mary Stuart, drottning av Skottland, åker till Frankrike för att gifta sig med prins Francis II. Hon möter idel maktspel och intriger i det franska hovet medan hon lär känna sin blivande make som hon varit förlovad med sedan hon var sex år gammal.Del 22 av 22. Säsongsavslutning.
Wednesday (15/7)
TV4 Komedi
04:00-04:45

Reign

Amerikanskt kostymdrama från 2014. Den unga Mary Stuart, drottning av Skottland, åker till Frankrike för att gifta sig med prins Francis II. Hon möter idel maktspel och intriger i det franska hovet medan hon lär känna sin blivande make som hon varit förlovad med sedan hon var sex år gammal.Del 21 av 22. Marys lojalitet sätts på prov när hon gör en hjärtskärande upptäckt. Samtidigt bestämmer sig Catherine för att lära Narcisse en läxa. Bash tar med sig Delphine till slottet.
Wednesday (8/7)
TV4 Komedi
03:55-04:35

Reign

Amerikanskt kostymdrama från 2014. Den unga Mary Stuart, drottning av Skottland, åker till Frankrike för att gifta sig med prins Francis II. Hon möter idel maktspel och intriger i det franska hovet medan hon lär känna sin blivande make som hon varit förlovad med sedan hon var sex år gammal.Del 20 av 22. Mary gör sitt yttersta för att hindra Francis från att fånga Condé. Catherine är avundsjuk på Narcisses förhållande med Lola och ber honom göra någonting oförlåtligt.
Wednesday (1/7)
TV4 Komedi
04:05-04:45

Reign

Amerikanskt kostymdrama från 2014. Den unga Mary Stuart, drottning av Skottland, åker till Frankrike för att gifta sig med prins Francis II. Hon möter idel maktspel och intriger i det franska hovet medan hon lär känna sin blivande make som hon varit förlovad med sedan hon var sex år gammal.Del 19 av 22. Hotet från England får Mary att alliera sig med Frankrike, medan Condé gör ett djärvt drag som knyter honom till England. Kenna och Renaude kommer varandra närmare.
Wednesday (24/6)
TV4 Komedi
03:50-04:30

Reign

Amerikanskt kostymdrama från 2014. Den unga Mary Stuart, drottning av Skottland, åker till Frankrike för att gifta sig med prins Francis II. Hon möter idel maktspel och intriger i det franska hovet medan hon lär känna sin blivande make som hon varit förlovad med sedan hon var sex år gammal.Del 18 av 22. Francis svävar mellan liv och död medan Mary tvingas hjälpa Skottland som är under attack. Under tiden söker Catherine hjälp från Narcisse i ett försök att avslöja Marys otrohet.
Wednesday (17/6)
TV4 Komedi
03:45-04:30

Reign

Amerikanskt kostymdrama från 2014. Den unga Mary Stuart, drottning av Skottland, åker till Frankrike för att gifta sig med prins Francis II. Hon möter idel maktspel och intriger i det franska hovet medan hon lär känna sin blivande make som hon varit förlovad med sedan hon var sex år gammal.Del 17 av 22. Condé fortsätter att träffa Elizabeths sändebud, medan han och Mary förbereder sin resa till Skottland. Catherine fattar misstankar om förhållandet dem emellan. Leith erbjuder sig att hjälpa Greer.
Wednesday (10/6)
TV4 Komedi
04:15-05:05

Reign

Amerikanskt kostymdrama från 2014. Den unga Mary Stuart, drottning av Skottland, åker till Frankrike för att gifta sig med prins Francis II. Hon möter idel maktspel och intriger i det franska hovet medan hon lär känna sin blivande make som hon varit förlovad med sedan hon var sex år gammal.Del 16 av 22. Mary och Louis försöker i hemlighet ge sig av till Skottland, men Antoine ser dem och de tvingas återvända. Antoine försöker övertala Kenna att lämna Bash, men hon avvisar honom efter att hon fått reda på hans verkliga avsikter.
Wednesday (3/6)
TV4 Komedi
04:00-04:45

Reign

Amerikanskt kostymdrama från 2014. Den unga Mary Stuart, drottning av Skottland, åker till Frankrike för att gifta sig med prins Francis II. Hon möter idel maktspel och intriger i det franska hovet medan hon lär känna sin blivande make som hon varit förlovad med sedan hon var sex år gammal.Del 15 av 22. Marys mamma återvänder och berättar för Mary att hennes tron är i fara. Mary ger ett överraskande förslag till Louis Condé samtidigt som hon djärvt försöker återta tronen. Francis försöker komma närmare Lola medan Kung Antoine ger ett förslag till Kenna.
Wednesday (27/5)
TV4 Komedi
03:50-04:35

Reign

Amerikanskt kostymdrama från 2014. Den unga Mary Stuart, drottning av Skottland, åker till Frankrike för att gifta sig med prins Francis II. Hon möter idel maktspel och intriger i det franska hovet medan hon lär känna sin blivande make som hon varit förlovad med sedan hon var sex år gammal.Del 14 av 22. Mary och Francis undersöker vem som förgiftade kungen och deras upptäckter tvingar Mary att konfrontera sina känslor för Conde. När hertigen av Guise återvänder så hamnar Catherine i ett triangeldrama, vilket tvingar Navarre att göra något avskyvärt i ren desperation.
Wednesday (20/5)
TV4 Komedi
04:15-05:05

Reign

Amerikanskt kostymdrama från 2014. Den unga Mary Stuart, drottning av Skottland, åker till Frankrike för att gifta sig med prins Francis II. Hon möter idel maktspel och intriger i det franska hovet medan hon lär känna sin blivande make som hon varit förlovad med sedan hon var sex år gammal.Del 13 av 22. Medan slottet förbereder för fest så avslöjar kung Antoine sina planer för att hämnas på Frankrike. När Bash försöker spåra en odöd man som har synts i byn leder det honom till en mystisk kvinna i vitt. Catherine får reda på orsaken till varför hon hallucinerar.