Vilken kanal visar Skönhetsideal jorden runt: Brasilien?

Gamla visningar

Thursday (30/10)
Kunskapskanalen
19:20-20:10

Skönhetsideal jorden runt: Brasilien

Fransk dokumentärserie från 2013. Francoise Spiekermeier lär känna Adressa i Sao Paulo. Hon ska ställa upp i en tävling som utser den vackraste rumpan i landet. Adressa förbereder sig genom att träna hårt varje dag, och behandlar sig mot celluliter och ser till att hon är perfekt solbrun. Mitt i Amazonas, i ett indianreservat, träffar vi ett folk som har helt andra skönhetsideal. Vi är med när Awapiru genomgår en initieringsrit för att bli en vuxen kvinna. Ännu längre in i Amazonas djungel i får vi se hur de färger, som folket här kroppsmålar sig med, tillverkas av vilda örter och växter. Från 24/10 i K.
Wednesday (29/10)
Kunskapskanalen
13:00-14:00

Skönhetsideal jorden runt: Brasilien

Fransk dokumentärserie från 2013. Francoise Spiekermeier lär känna Adressa i Sao Paulo. Hon ska ställa upp i en tävling som utser den vackraste rumpan i landet. Adressa förbereder sig genom att träna hårt varje dag, och behandlar sig mot celluliter och ser till att hon är perfekt solbrun. Mitt i Amazonas, i ett indianreservat, träffar vi ett folk som har helt andra skönhetsideal. Vi är med när Awapiru genomgår en initieringsrit för att bli en vuxen kvinna. Ännu längre in i Amazonas djungel i får vi se hur de färger, som folket här kroppsmålar sig med, tillverkas av vilda örter och växter. Från 2014. Även i K 30/10.
Sunday (26/10)
Kunskapskanalen
09:00-10:00

Skönhetsideal jorden runt: Brasilien

Fransk dokumentärserie från 2013. Francoise Spiekermeier lär känna Adressa i Sao Paulo. Hon ska ställa upp i en tävling som utser den vackraste rumpan i landet. Adressa förbereder sig genom att träna hårt varje dag, och behandlar sig mot celluliter och ser till att hon är perfekt solbrun. Mitt i Amazonas, i ett indianreservat, träffar vi ett folk som har helt andra skönhetsideal. Vi är med när Awapiru genomgår en initieringsrit för att bli en vuxen kvinna. Ännu längre in i Amazonas djungel i får vi se hur de färger, som folket här kroppsmålar sig med, tillverkas av vilda örter och växter. Från 24/10 i K. Även i K 29/10 och K 30/10.
Saturday (25/10)
Kunskapskanalen
16:00-16:54

Skönhetsideal jorden runt: Brasilien

Fransk dokumentärserie från 2013. Francoise Spiekermeier lär känna Adressa i Sao Paulo. Hon ska ställa upp i en tävling som utser den vackraste rumpan i landet. Adressa förbereder sig genom att träna hårt varje dag, och behandlar sig mot celluliter och ser till att hon är perfekt solbrun. Mitt i Amazonas, i ett indianreservat, träffar vi ett folk som har helt andra skönhetsideal. Vi är med när Awapiru genomgår en initieringsrit för att bli en vuxen kvinna. Ännu längre in i Amazonas djungel i får vi se hur de färger, som folket här kroppsmålar sig med, tillverkas av vilda örter och växter. Från 24/10 i K. Även i K 26/10, K 29/10 och K 30/10.
Friday (24/10)
Kunskapskanalen
20:05-21:00

Skönhetsideal jorden runt: Brasilien

Fransk dokumentärserie från 2013. Francoise Spiekermeier lär känna Adressa i Sao Paulo. Hon ska ställa upp i en tävling som utser den vackraste rumpan i landet. Adressa förbereder sig genom att träna hårt varje dag, och behandlar sig mot celluliter och ser till att hon är perfekt solbrun. Mitt i Amazonas, i ett indianreservat, träffar vi ett folk som har helt andra skönhetsideal. Vi är med när Awapiru genomgår en initieringsrit för att bli en vuxen kvinna. Ännu längre in i Amazonas djungel i får vi se hur de färger, som folket här kroppsmålar sig med, tillverkas av vilda örter och växter. Från 17/1 i K. Även i K 25/10, K 26/10, K 29/10 och K 30/10.