Var visas First dates?

Gamla visningar

Tuesday (22/9)
TV12
12:00-13:00

First dates

Brittisk dokumentärserie från 2014. Singlar stämmer träff via en dejtingsajt för en första dejt som filmas med dold kamera. Paren träffas på en restaurang och allting dokumenteras.Del 8 av 8. Säsongsavslutning. Ross kommer till restaurangen för tredje gången och hoppas ha tur. Lee från Yorkshire är också tillbaka och går på dejt med Ralph. Kenny, som äger en skönhetssalong, är övertygad om att han kommer att komma överens med sin dejt Jess så fort han ser henne.
Monday (21/9)
TV12
12:00-13:00

First dates

Brittisk dokumentärserie från 2014. Singlar stämmer träff via en dejtingsajt för en första dejt som filmas med dold kamera. Paren träffas på en restaurang och allting dokumenteras.Del 7 av 8. Dj:n Terry från Essex, enäggstvillingarna Ben och Gary och Londontjejen Rochelle kommer till restaurangen för att gå på dejter. Rochelle vill träffa en kille som inte har något emot att hon brukade arbeta som nakenmodell.
Thursday (17/9)
TV12
12:00-13:00

First dates

Brittisk dokumentärserie från 2014. Singlar stämmer träff via en dejtingsajt för en första dejt som filmas med dold kamera. Paren träffas på en restaurang och allting dokumenteras.Del 6 av 8. Pratglada läraren Sarah-Jayne letar efter sin drömprins och får träffa Martin. Ross återvänder till restaurangen och går på dejt med Jess medan glamorösa Rachel träffar romantikern Alan, som hittills haft otur i kärlek.
Wednesday (16/9)
TV12
12:00-13:00

First dates

Brittisk dokumentärserie från 2014. Singlar stämmer träff via en dejtingsajt för en första dejt som filmas med dold kamera. Paren träffas på en restaurang och allting dokumenteras.Del 5 av 8. Mostafa återvänder till restaurangen efter en misslyckad dejt och träffar Megan, vars tidigare pojkvän var otrogen. Corinne hoppas att Will visar sig vara hennes drömman. Tommys dejt Adam verkar mer intresserad av en av de andra gästerna, och Jean-Christophe får träffa vinkännaren Sarah.
Tuesday (15/9)
TV12
12:00-13:00

First dates

Brittisk dokumentärserie från 2014. Singlar stämmer träff via en dejtingsajt för en första dejt som filmas med dold kamera. Paren träffas på en restaurang och allting dokumenteras.Del 4 av 8. Makeup-artisten Regan från Manchester återvänder till restaurangen för att leta efter kärlek. Hon går på dejt med Jon, som är fast besluten att upptäcka hennes mjuka sida.
Monday (14/9)
TV12
12:00-13:00

First dates

Brittisk dokumentärserie från 2014. Singlar stämmer träff via en dejtingsajt för en första dejt som filmas med dold kamera. Paren träffas på en restaurang och allting dokumenteras.Del 3 av 8. Rajan har besökt restaurangen tre gånger tidigare och hoppas nu att det ska bli fjärde gången gillt. Han vill imponera på Corinne, som hittills inte har träffat rätt man.
Thursday (10/9)
TV12
12:00-13:00

First dates

Brittisk dokumentärserie från 2014. Singlar stämmer träff via en dejtingsajt för en första dejt som filmas med dold kamera. Paren träffas på en restaurang och allting dokumenteras.Del 2 av 8. Ed träffar Purdey som försöker dölja sin galna personlighet. Essex-killen Mark som har varit intim med 64 tjejer går på dejt med Clare som måste vara tillsammans med någon i fyra månader innan det blir tal om sex. På sin dejt med Steve skämtar Peter om Tyskland, ovetandes om att Steve växte upp där.
Wednesday (9/9)
TV12
12:00-13:00

First dates

Brittisk dokumentärserie från 2014. Singlar stämmer träff via en dejtingsajt för en första dejt som filmas med dold kamera. Paren träffas på en restaurang och allting dokumenteras.Del 1 av 8. Reprisstart. Bästa vännerna Ben och Ross från Bournemouth kommer till restaurangen samtidigt. Ross ger sin nervösa kompis Ben rådet att bara vara rolig under dejten.
Tuesday (8/9)
TV12
12:00-13:00

First dates

Brittisk dokumentärserie från 2013. Här har singlar via en dejtingsajt stämt träff för en första dejt som ska filmas. Minsta detalj fångas av kameran, allt från första intrycket till slutet av kvällen.Del 6 av 6. Säsongsavslutning. Terry är tillbaka för tredje gången och träffar Larisha. Ed har spenderat mycket pengar på internetdejting och hoppas på att Dawn är hans drömkvinna. Kanadensaren Donato räknar med att hans transatlantiska charm ska imponera på Londontjejen Kate.
Thursday (3/9)
TV12
12:00-13:00

First dates

Brittisk dokumentärserie från 2013. Här har singlar via en dejtingsajt stämt träff för en första dejt som filmas med dold kamera. Minsta detalj fångas av kameran, allt från första intrycket till slutet av kvällen.Del 4 av 6. Daniel från Aberystwyth i Wales går på sin första dejt någonsin och hoppas på att övervinna sin nervositet. Kortväxte Hank vill träffa en kvinna som älskar honom för den han är.