Vilken kanal visar Operation repo?

Gamla visningar

Friday (25/9)
TV12
07:00-07:30

Operation repo

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Här följer man Lou, Sonia, Matt, Froy och Lyndah som arbetar med att spåra människor som inte betalar av sina lån i Kalifornien. Fallen är rekonstruerade men bygger på verkliga händelser och handlar om människor som lånat för att köpa allt från dyra sportbilar till flygplan.Del 6 av 13. Teamet beslagtar ett fordon som är fyllt med mänskligt fett, och en bil från en försäljare som säljer marijuana som ska användas i medicinskt syfte.
Thursday (24/9)
TV12
07:00-07:30

Operation repo

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Här följer man Lou, Sonia, Matt, Froy och Lyndah som arbetar med att spåra människor som inte betalar av sina lån i Kalifornien. Fallen är rekonstruerade men bygger på verkliga händelser och handlar om människor som lånat för att köpa allt från dyra sportbilar till flygplan.Del 5 av 13. Teamet beslagtar en båt från en fiskare och handskas med en undersköterska med ett hetsigt humör.
Wednesday (23/9)
TV12
07:00-07:30

Operation repo

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Här följer man Lou, Sonia, Matt, Froy och Lyndah som arbetar med att spåra människor som inte betalar av sina lån i Kalifornien. Fallen är rekonstruerade men bygger på verkliga händelser och handlar om människor som lånat för att köpa allt från dyra sportbilar till flygplan.Del 4 av 13. Teamet beslagtar en bil från två märkliga personer och får dessutom handskas med en farlig bondfångare.
Tuesday (22/9)
TV12
07:00-07:30

Operation repo

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Här följer man Lou, Sonia, Matt, Froy och Lyndah som arbetar med att spåra människor som inte betalar av sina lån i Kalifornien. Fallen är rekonstruerade men bygger på verkliga händelser och handlar om människor som lånat för att köpa allt från dyra sportbilar till flygplan.Del 3 av 13. Teamet måste beslagta ett fordon som ägs av en promoter vars jobb går ut på att få människor att komma på brottningsmatcher där deltagarna brottas i en geléliknande substans.
Monday (21/9)
TV12
07:00-07:30

Operation repo

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Här följer man Lou, Sonia, Matt, Froy och Lyndah som arbetar med att spåra människor som inte betalar av sina lån i Kalifornien. Fallen är rekonstruerade men bygger på verkliga händelser och handlar om människor som lånat för att köpa allt från dyra sportbilar till flygplan.Del 2 av 13. Teamet beslagtar en stridsvagn från en person som förbereder sig inför domedagen.
Friday (18/9)
TV12
07:00-07:30

Operation repo

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Här följer man Lou, Sonia, Matt, Froy och Lyndah som arbetar med att spåra människor som inte betalar av sina lån i Kalifornien. Fallen är rekonstruerade men bygger på verkliga händelser och handlar om människor som lånat för att köpa allt från dyra sportbilar till flygplan.Del 1 av 26. Reprisstart. Teamet beslagtar en kälke från en tränare och en skåpbil som används av lokala nyhetsreportrar mitt i en direktsändning.
Thursday (17/9)
TV12
07:00-07:30

Operation repo

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Lou, Sonia, Matt, Froy och Lyndah arbetar med att spåra människor som inte betalar av sina lån. Fallen är rekonstruerade men bygger på verkliga händelser och handlar om människor som lånat för att köpa allt från dyra sportbilar till flygplan.Del 13 av 13. Säsongsavslutning. Lyndah och Matt handskas med en man som drar kniv. Lou, Froy och Sonia försöker beslagta en bil från en promoter men hans bror som kör en enorm monstertruck visar sig inte ha någon respekt för människoliv.
Wednesday (16/9)
TV12
07:00-07:30

Operation repo

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Lou, Sonia, Matt, Froy och Lyndah arbetar med att spåra människor som inte betalar av sina lån. Fallen är rekonstruerade men bygger på verkliga händelser och handlar om människor som lånat för att köpa allt från dyra sportbilar till flygplan.Del 12 av 13. Sonia och Lyndah försöker beslagta en bubbelpool från en grupp upprörda festprissar. Lou och Matt försöker förhandla med ett par arga personer på en parad. Senare måste Lou och Lyndah beslagta en bil från en grupp gamla män.
Tuesday (15/9)
TV12
07:00-07:30

Operation repo

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Lou, Sonia, Matt, Froy och Lyndah arbetar med att spåra människor som inte betalar av sina lån. Fallen är rekonstruerade men bygger på verkliga händelser och handlar om människor som lånat för att köpa allt från dyra sportbilar till flygplan.Del 11 av 13. Lou och Lyndah handskas med en grupp bråkiga, fulla män. Senare beslagtar Froy och Lyndah ett fordon från en talanglös gitarrspelare. Till sist får Froy och Sonia fullt upp när de försöker återta en stadsjeep från en förvirrad före detta fotbollsspelare.
Monday (14/9)
TV12
07:00-07:30

Operation repo

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Lou, Sonia, Matt, Froy och Lyndah arbetar med att spåra människor som inte betalar av sina lån. Fallen är rekonstruerade men bygger på verkliga händelser och handlar om människor som lånat för att köpa allt från dyra sportbilar till flygplan.Del 10 av 13. Lou och Lyndah återtar en gräsklippare från en hemmafru och hennes make. Sonia och Matt är på jakt efter ett par pensionerade gäldenärer under en värmebölja. Till sist upptäcker Sonia och Lyndah en mörk hemlighet i baksätet på ett fordon.