Var visas Havestafetten?

Gamla visningar

Thursday (30/10)
DR1
18:00-18:30

Havestafetten

I sidste program af Havestafetten for denne gang får filminstruktør Anne-Grethe Bjarup Riis besøg af den første der fik hjælp i sin have. Nemlig en anden kvindelig filminstruktør Charlotte Sachs Bostrup, der fik bygget en havepavillion i det første program. Denne gang skal de to lægge en plan for hvordan Anne-Grethes skyggefulde hjørne i hendes Østerbrostenbelagtegård kan blive mere frodig og hyggelig. Med en omhyggelig plan i hånden drager de i havecenter, hvor de blandt andet får hjælp af en rhodondendronekspert før de kører hjem igen med masser af ny god jord og skønne planter, der vokser godt i skygge. Så det der før var en visnet skyggeplet ender med at blive både frisk og smuk.
Wednesday (29/10)
DR1
18:00-18:30

Havestafetten

Denne gang er Havestafetten på besøg i tv-værten Felix Smidts kolonihave i Herlev. Felix får besøg af filminstruktør Anne-Grethe Bjarup Riis, som troede hun var stærk men som bliver udfordret af Felix' haveprojekt. Felix har haft kolonihaven siden han var 18, så der er allerede sket en del med huset. Men nu skal der plantes en lang tujahæk, så de Felix og Anne-Grethe skal både fræse, grave gammel hækplanter op, blande ny jord i og ikke mindst sætte de mange tujaer godt på plads. Undervejs bliver der heldigvis tid til en ølpause i det lokale fælleshus. Og ved vejs ende og mange jordsække senere kan Anne-Grethe tage Havestafetten med sig hjem.
Tuesday (28/10)
DR1
18:00-18:30

Havestafetten

I Havestafetten er det ikke kun haver men også altaner der kan blive forandret. Denne gang er det hos tv-værten Mette Bluhme, som bor på 8. etage med udsigt ud over en haveforening og Amager Fælled. Mette drømmer at få en mere spiselig altan med krydderurter og til næste år grøntsager. Heldigvis får Mette besøg af Felix Smidt, der udover at være tv-vært har haft have siden han var 18. Så Felix ved rigtig meget om krydderurter og planter. De to besøger den nærliggende haveforening, hvor Mette har en aftale om at tage nogle ting til at bygge en altansofa. Så med krukker, krydderurter og skruemaskine bliver Mettes golde altan total forvandlet. Og så kan Felix drage af sted med Havestafetten.
Monday (27/10)
DR1
18:00-18:30

Havestafetten

Havestafetten er denne gang hos håndboldspiller Bo Spellerberg, som trænger til flere farver og blomster på sin store betonaltan i Vanløse. Tv-værten Mette Bluhme kommer forbi og ved fælles hjælp får de lagt en plan så altanen kan blive hyggelig. Bo drømmer om at altanen kan blive som et ekstra rum til ham og hans datter. Mette og Bo får fat på både trægulv, pynteting og ikke mindst masser af blomster. Undervejs kommer Bos datter hjem, så hun er med til at plante blomster og gøre fint. Tilsidst får Mette Havestafetten så hun kan få hjælp til et planteprojekt.
Thursday (23/10)
DR1
18:00-18:30

Havestafetten

Denne gang er det kunstneren Kristian von Hornsleth, der har Havestafetten. Han er flyttet i hus med stor lidt vild have for ganske nyligt. Heldigvis får Kristian besøg af håndboldspilleren Bo Spellerberg, der gerne vil hjælpe med at beskærer den utæmmede have. De to mænd har dog ikke kørekort til motorsav, men får allieret sig med en kyndig skovhugger. Det går hårdt ud over både fyren foran køkkenvinduet, det halvvæltede æbletræ og ikke mindst brombærrankerne. Undervejs får kunstneren og håndboldspilleren talt om deres skæve jobs, forventningspres fra familie og venner til at kunne indordne sig almindelige arbejdstider og den slags konformiteter. Tilsidst drager Bo Spellerberg af sted med Havestafetten, så han kan få hjælp på sin altan.
Wednesday (22/10)
DR1
18:00-18:30

Havestafetten

I Havestafetten har Suzanne Bjerrehuus denne gang besøg af kunsteren Kristian von Hornsleth. Selv om Suzannes have er smukt anlagt på gammeldags manér med både roser og frugttræer, er der alligevel en plet, hun trænger til at få gjort mere ud af. Så ved fælles hjælp bliver Suzanne og Kristian enige om, at der på den grå og triste terasse skal lægges nye fliser i et særligt kunstnerisk mønster. Undervejs viser det sig at Suzanne og Kristian har fælles bekendte i kunstverdenen, og at de også deler indstilling til flere ting i livet. Blandt andet at få gjort ting færdige, så selv om ingen af dem før har lagt sten eller skåret i beton finder de en løsning, så Kristian til sidst kan sætte sig på cyklen med Havestafetten og retten til hjælp i sin have.
Tuesday (21/10)
DR1
18:00-18:30

Havestafetten

Når Naser Khader er hjemme fra sit job i USA opholder han sig ofte i sit sommerhus. Så denne gang har Naser Havestafetten, og retten til at få hjælp til et lille projekt som han sammen med Suzanne Bjerrehuus kan få realiseret. De to får både talt om Nasers mange stiklinger fra Mellemøsten og selvfølgelig om det at være en offentlig person med holdninger. Nasers haveprojekt er at få samlet et brændeskjul, men da ingen af dem har den store samle-møbler-eksamen, bliver det en større udfordring. Efter en hyggelig havedag tager Suzanne Bjerrehuus af sted med Havestafetten og retten til et få hjælp i sin have.
Monday (20/10)
DR1
18:00-18:30

Havestafetten

Denne gang har Julie Berthelsen Havestafetten, så hun kan få besøg og hjælp til et par haveprojekter i sin københavnerhave. Julie får besøg af Naser Khader, der lige akkurat er hjemme fra sit job i USA. Naser hjælper Julie med hele to haveprojekter, for Julie har et komposthjørne, som hun gerne vil have styr på og så genere den lange kedelige fliseindgang Julies sans for hygge. Planen er at få en smuk allé, men det viser sig hurtigt, at det kan Julie og Naser ikke nå uden ekstra hjælp. Tilsidst er det tid til at Naser kan få overdraget Havestafetten, så han kan få hjælp i sin sommerhushave.
Thursday (16/10)
DR1
18:00-18:30

Havestafetten

Denne gang i Havestafetten har tidligere minister og medlem af folketinget Bertel Haarder retten til at få hjælp i sin frodige Københavnerhave. Mange ting gror fortrinligt i Bertels have, men dræbersnegle har gjort kål på hans salat, så da sangerinden Julie Berthelsen kommer på besøg, går de to straks på jagt og i krig med at bekæmpe de glubske snegle. Men for at sikre Bertels salat sætter de to også sneglehegn op om bedet. Endelig har Bertel en mission om flere stikkelsbær til folket og den mission bliver Julie også involveret i. Tilsidst drager Julie af sted med både Havestafetten og retten til at få hjælp i sin have.
Wednesday (15/10)
DR1
18:00-18:30

Havestafetten

Denne gang er det entertainer Annette Heick, der har Havestafetten og derfor får besøg af en anden kendt, der skal hjælpe med at rette op på nogle af de skader stormen Bodil har forvoldt i hendes nydelige sydsvenske have. Så da den tidligere minister Bertel Haarder ankommer viser det sig, at de begge er havemennesker udover det sædvanlige. Men på den nødvendige tur til en nærliggende planteskole, går det dog op for dem, at de slet ikke er enige om hvor vildtvoksende og utæmmede planter og træer skal være. Efter en dag med hænderne begravet i den sydsvenske muld kan Bertel kører hjem over broen med havestafetten og retten til at få hjælp i sin Københavnerbyhave.