När börjar NCIS Los Angeles?

Gamla visningar

Thursday (27/11)
TV3
00:00-01:00

NCIS Los Angeles

Office of Special Projects (OSP) inom NCIS jobbar med att anhålla farliga och svårfångade brottslingar som utgör ett hot mot nationens säkerhet. Genom att anta falska identiteter och använda sig av den senaste teknologin, går teamets väldrillade agenter på hemliga uppdrag där de försätter sina egna liv i fara för att ta fast de kriminella. En kvinna som känner till en sedan länge glömd skatt i Mellanöstern kan hålla nyckeln till Callens förflutna.
Wednesday (26/11)
TV3
00:00-01:00

NCIS Los Angeles

Office of Special Projects (OSP) inom NCIS jobbar med att anhålla farliga och svårfångade brottslingar som utgör ett hot mot nationens säkerhet. Genom att anta falska identiteter och använda sig av den senaste teknologin, går teamets väldrillade agenter på hemliga uppdrag där de försätter sina egna liv i fara för att ta fast de kriminella. Callen tvingas kapa alla band med NCIS efter att hans identitet blivit avslöjad.
Tuesday (25/11)
TV3
00:00-01:00

NCIS Los Angeles

Office of Special Projects (OSP) inom NCIS jobbar med att anhålla farliga och svårfångade brottslingar som utgör ett hot mot nationens säkerhet. Genom att anta falska identiteter och använda sig av den senaste teknologin, går teamets väldrillade agenter på hemliga uppdrag där de försätter sina egna liv i fara för att ta fast de kriminella. NCIS får i uppdrag att leta efter en förrymd terrorist.
Friday (21/11)
TV3
00:00-01:00

NCIS Los Angeles

Office of Special Projects (OSP) inom NCIS jobbar med att anhålla farliga och svårfångade brottslingar som utgör ett hot mot nationens säkerhet. Genom att anta falska identiteter och använda sig av den senaste teknologin, går teamets väldrillade agenter på hemliga uppdrag där de försätter sina egna liv i fara för att ta fast de kriminella. Teamet hittar äntligen en ledtråd i utredningen av Doms kidnappning, genom ett videoklipp.
Thursday (20/11)
TV3
00:00-01:00

NCIS Los Angeles

Office of Special Projects (OSP) inom NCIS jobbar med att anhålla farliga och svårfångade brottslingar som utgör ett hot mot nationens säkerhet. Genom att anta falska identiteter och använda sig av den senaste teknologin, går teamets väldrillade agenter på hemliga uppdrag där de försätter sina egna liv i fara för att ta fast de kriminella. Teamet utreder mordet på en ung marinofficer. Utredningen leder dem rakt in i Hollywoods elit.
Wednesday (19/11)
TV3
00:00-01:00

NCIS Los Angeles

Office of Special Projects (OSP) inom NCIS jobbar med att anhålla farliga och svårfångade brottslingar som utgör ett hot mot nationens säkerhet. Genom att anta falska identiteter och använda sig av den senaste teknologin, går teamets väldrillade agenter på hemliga uppdrag där de försätter sina egna liv i fara för att ta fast de kriminella. Sam går undercover som på ett gym medan teamet utreder mordet på marinsoldaten.
Tuesday (18/11)
TV3
00:00-01:00

NCIS Los Angeles

Office of Special Projects (OSP) inom NCIS jobbar med att anhålla farliga och svårfångade brottslingar som utgör ett hot mot nationens säkerhet. Genom att anta falska identiteter och använda sig av den senaste teknologin, går teamets väldrillade agenter på hemliga uppdrag där de försätter sina egna liv i fara för att ta fast de kriminella. Utredningen av en dödsskjutning leder NCIS till Los Angeles. Den döde marinsoldatens yngre bror, som tros sitta inne med information, tros vara mördarens nästa offer.
Friday (7/11)
TV3
00:00-01:00

NCIS Los Angeles

Office of Special Projects (OSP) inom NCIS jobbar med att anhålla farliga och svårfångade brottslingar som utgör ett hot mot nationens säkerhet. Genom att anta falska identiteter och använda sig av den senaste teknologin, går teamets väldrillade agenter på hemliga uppdrag där de försätter sina egna liv i fara för att ta fast de kriminella. Teamet försöker hitta en agent som försvunnit mitt under en övning.
Thursday (6/11)
TV3
00:00-01:00

NCIS Los Angeles

Office of Special Projects (OSP) inom NCIS jobbar med att anhålla farliga och svårfångade brottslingar som utgör ett hot mot nationens säkerhet. Genom att anta falska identiteter och använda sig av den senaste teknologin, går teamets väldrillade agenter på hemliga uppdrag där de försätter sina egna liv i fara för att ta fast de kriminella. En brottsling på permission blir mördad, och Callen vill ta sig an fallet. Teamet försöker följa honom på håll när han återupplivar en av sina gamla falska identiteter.
Wednesday (5/11)
TV3
00:00-01:00

NCIS Los Angeles

Office of Special Projects (OSP) inom NCIS jobbar med att anhålla farliga och svårfångade brottslingar som utgör ett hot mot nationens säkerhet. Genom att anta falska identiteter och använda sig av den senaste teknologin, går teamets väldrillade agenter på hemliga uppdrag där de försätter sina egna liv i fara för att ta fast de kriminella. En polis mördas och spåren leder NCIS-teamet mot en tonåring som kopplas samman med honom. Hetty är bekymrad över hur teamet påverkas av sin arbetsbörda.