Var visas How to Get Away with Murder?

Gamla visningar

Sunday (22/3)
Kanal 5
15:00-16:00

How to Get Away with Murder: How to Get Away with Murder - 15 It's All My Fault

I detta avsnitt: Connor, Michaela, Laurel och Wes får problem. Sanningen om Lilas död avslöjas till sist. Brottsmålsadvokaten Annalise Keating undervisar på Middleton Law. Hon är känd för att vara lika hård mot studenterna som mot sina motståndare i rätten. Wes Gibbins kommer till professor Keatings aktade kurs i brottsmålsjuridik. Keating är skolans mest krävande lärare och en av landets tuffaste brottsmålsadvokater. Hon skyr inga medel. Varje år väljer hon en handfull studenter som praktikanter till sin byrå och hennes elever gör allt som står i deras makt för att få en av de åtråvärda platserna. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014-2015. Från Kanal 5 18/3. Originaltitel: How to Get Away with Murder.
Wednesday (18/3)
Kanal 5
21:55-22:55

How to Get Away with Murder: How to Get Away with Murder - 15 It's All My Fault

I detta avsnitt: Connor, Michaela, Laurel och Wes får problem. Sanningen om Lilas död avslöjas till sist. Brottsmålsadvokaten Annalise Keating undervisar på Middleton Law. Hon är känd för att vara lika hård mot studenterna som mot sina motståndare i rätten. Wes Gibbins kommer till professor Keatings aktade kurs i brottsmålsjuridik. Keating är skolans mest krävande lärare och en av landets tuffaste brottsmålsadvokater. Hon skyr inga medel. Varje år väljer hon en handfull studenter som praktikanter till sin byrå och hennes elever gör allt som står i deras makt för att få en av de åtråvärda platserna. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014-2015. Även Kanal 5 22/3. Originaltitel: How to Get Away with Murder.
Sunday (15/3)
Kanal 5
16:00-17:00

How to Get Away with Murder: How to Get Away with Murder - 14 The Night Lila Died

I detta avsnitt: I återblickar får vi se vad som egentligen hände den kvällen Lila dog. Annalise försvarar en präst som anklagas för att ha dödat en annan präst. Brottsmålsadvokaten Annalise Keating undervisar på Middleton Law. Hon är känd för att vara lika hård mot studenterna som mot sina motståndare i rätten. Wes Gibbins kommer till professor Keatings aktade kurs i brottsmålsjuridik. Keating är skolans mest krävande lärare och en av landets tuffaste brottsmålsadvokater. Hon skyr inga medel. Varje år väljer hon en handfull studenter som praktikanter till sin byrå och hennes elever gör allt som står i deras makt för att få en av de åtråvärda platserna. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014-2015. Från Kanal 5 11/3. Originaltitel: How to Get Away with Murder.
Wednesday (11/3)
Kanal 5
21:55-22:55

How to Get Away with Murder: How to Get Away with Murder - 14 The Night Lila Died

I detta avsnitt: I återblickar får vi se vad som egentligen hände den kvällen Lila dog. Annalise försvarar en präst som anklagas för att ha dödat en annan präst. Brottsmålsadvokaten Annalise Keating undervisar på Middleton Law. Hon är känd för att vara lika hård mot studenterna som mot sina motståndare i rätten. Wes Gibbins kommer till professor Keatings aktade kurs i brottsmålsjuridik. Keating är skolans mest krävande lärare och en av landets tuffaste brottsmålsadvokater. Hon skyr inga medel. Varje år väljer hon en handfull studenter som praktikanter till sin byrå och hennes elever gör allt som står i deras makt för att få en av de åtråvärda platserna. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014-2015. Även Kanal 5 15/3. Originaltitel: How to Get Away with Murder.
Sunday (8/3)
Kanal 5
15:00-16:00

How to Get Away with Murder: How to Get Away with Murder - 13 Mama's Here Now

I detta avsnitt: Annalise vänder sig till någon oväntad för att få hjälp när samvetet gör sig påmint. Bonnie måste kliva fram och ta över nästa klient. Brottsmålsadvokaten Annalise Keating undervisar på Middleton Law. Hon är känd för att vara lika hård mot studenterna som mot sina motståndare i rätten. Wes Gibbins kommer till professor Keatings aktade kurs i brottsmålsjuridik. Keating är skolans mest krävande lärare och en av landets tuffaste brottsmålsadvokater. Hon skyr inga medel. Varje år väljer hon en handfull studenter som praktikanter till sin byrå och hennes elever gör allt som står i deras makt för att få en av de åtråvärda platserna. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014-2015. Från Kanal 5 4/3. Originaltitel: How to Get Away with Murder.
Wednesday (4/3)
Kanal 5
21:55-22:55

How to Get Away with Murder: How to Get Away with Murder - 13 Mama's Here Now

I detta avsnitt: Annalise vänder sig till någon oväntad för att få hjälp när samvetet gör sig påmint. Bonnie måste kliva fram och ta över nästa klient. Brottsmålsadvokaten Annalise Keating undervisar på Middleton Law. Hon är känd för att vara lika hård mot studenterna som mot sina motståndare i rätten. Wes Gibbins kommer till professor Keatings aktade kurs i brottsmålsjuridik. Keating är skolans mest krävande lärare och en av landets tuffaste brottsmålsadvokater. Hon skyr inga medel. Varje år väljer hon en handfull studenter som praktikanter till sin byrå och hennes elever gör allt som står i deras makt för att få en av de åtråvärda platserna. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014-2015. Även Kanal 5 8/3. Originaltitel: How to Get Away with Murder.
Sunday (1/3)
Kanal 5
14:35-15:35

How to Get Away with Murder: How to Get Away with Murder - 12 She's a Murderer

I detta avsnitt: En chockerande upptäckt om Sams fall förändrar allt för Annalise och eleverna. Brottsmålsadvokaten Annalise Keating undervisar på Middleton Law. Hon är känd för att vara lika hård mot studenterna som mot sina motståndare i rätten. Wes Gibbins kommer till professor Keatings aktade kurs i brottsmålsjuridik. Keating är skolans mest krävande lärare och en av landets tuffaste brottsmålsadvokater. Hon skyr inga medel. Varje år väljer hon en handfull studenter som praktikanter till sin byrå och hennes elever gör allt som står i deras makt för att få en av de åtråvärda platserna. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014-2015. Från Kanal 5 25/2. Originaltitel: How to Get Away with Murder.
Sunday (7/12)
Kanal 5
15:00-16:00

How to Get Away with Murder: How to Get Away with Murder - 9 Kill Me, Kill Me, Kill Me

I detta avsnitt: Brottsmålsadvokaten Annalise Keating undervisar på Middleton Law. Hon är känd för att vara lika hård mot studenterna som mot sina motståndare i rätten. Wes Gibbins kommer till professor Keatings aktade kurs i brottsmålsjuridik. Keating är skolans mest krävande lärare och en av landets tuffaste brottsmålsadvokater. Hon skyr inga medel. Varje år väljer hon en handfull studenter som praktikanter till sin byrå och hennes elever gör allt som står i deras makt för att få en av de åtråvärda platserna. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014. Från Kanal 5 3/12. Originaltitel: How to Get Away with Murder.
Sunday (7/12)
Kanal 5
14:05-15:00

How to Get Away with Murder: How to Get Away with Murder - 8 He Has a Wife

I detta avsnitt: Gruppen tar sig an en mamma som är åtalad för att ha dödat sin familjs barnflicka när hon var påverkad av medicin. Samtidigt görs en chockerande upptäckt i Lilas fall som kan förändra allt när det gäller Rebeccas och Bonnies lojalitet gentemot Annalise. I tillbakablickar får vi veta mer om Lilas och Sams relation. Brottsmålsadvokaten Annalise Keating undervisar på Middleton Law. Hon är känd för att vara lika hård mot studenterna som mot sina motståndare i rätten. Wes Gibbins kommer till professor Keatings aktade kurs i brottsmålsjuridik. Keating är skolans mest krävande lärare och en av landets tuffaste brottsmålsadvokater. Hon skyr inga medel. Varje år väljer hon en handfull studenter som praktikanter till sin byrå och hennes elever gör allt som står i deras makt för att få en av de åtråvärda platserna. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014. Från Kanal 5 3/12. Originaltitel: How to Get Away with Murder.
Wednesday (3/12)
Kanal 5
21:55-22:55

How to Get Away with Murder: How to Get Away with Murder - 9 Kill Me, Kill Me, Kill Me

I detta avsnitt: Brottsmålsadvokaten Annalise Keating undervisar på Middleton Law. Hon är känd för att vara lika hård mot studenterna som mot sina motståndare i rätten. Wes Gibbins kommer till professor Keatings aktade kurs i brottsmålsjuridik. Keating är skolans mest krävande lärare och en av landets tuffaste brottsmålsadvokater. Hon skyr inga medel. Varje år väljer hon en handfull studenter som praktikanter till sin byrå och hennes elever gör allt som står i deras makt för att få en av de åtråvärda platserna. Amerikansk kriminaldramaserie från 2014. Även Kanal 5 7/12. Originaltitel: How to Get Away with Murder.