Var visas Gränsbevakarna USA?

Gamla visningar

Monday (11/5)
Kanal 9
11:50-12:50

Gränsbevakarna USA: Border Security USA - 13

I detta avsnitt: På JFK-flygplatsen grips en misstänkt man och det visar sig att han har svalt något som kan innehålla narkotika. En amerikansk medborgare som har bott i Kanada i 20 år utvisas för femte gången till USA eftersom han har begått brott i Kanada. Vid Mexiko-Kalifornien-gränsen luktar sig en hund fram till illegala immigranter som har gömt sig i en bil. Vi följer de hängivna män och kvinnor som på flygplatser, i hamnar, i ökentrakter och längs kuster bevakar USAs gränser. Med hjälp av högteknologi, hundar, sunt förnuft, och ibland även vapen, arbetar de med att skydda USA från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Amerikansk dokumentärserie från 2009. Originaltitel: Border Security USA.
Saturday (9/5)
Kanal 9
07:00-08:00

Gränsbevakarna USA: Border Security USA - 12

I detta avsnitt: Vid Kanadagränsen hittas en dödskalle i en väska i en bil och föraren tas i förhör. En kvinna återkommer från Mexiko med sin dotter och med ytterligare en flicka som hon påstår att hon är barnvakt åt. Vid Mexiko-Kaliforniengränsen blir en narkotikahund intresserad av en bil och det visar sig att det finns marijuanarester i den. Vi följer de hängivna män och kvinnor som på flygplatser, i hamnar, i ökentrakter och längs kuster bevakar USAs gränser. Med hjälp av högteknologi, hundar, sunt förnuft, och ibland även vapen, arbetar de med att skydda USA från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Amerikansk dokumentärserie från 2009. Från Kanal 9 4/5. Originaltitel: Border Security USA.
Monday (4/5)
Kanal 9
11:50-12:50

Gränsbevakarna USA: Border Security USA - 12

I detta avsnitt: Vid Kanadagränsen hittas en dödskalle i en väska i en bil och föraren tas i förhör. En kvinna återkommer från Mexiko med sin dotter och med ytterligare en flicka som hon påstår att hon är barnvakt åt. Vid Mexiko-Kaliforniengränsen blir en narkotikahund intresserad av en bil och det visar sig att det finns marijuanarester i den. Vi följer de hängivna män och kvinnor som på flygplatser, i hamnar, i ökentrakter och längs kuster bevakar USAs gränser. Med hjälp av högteknologi, hundar, sunt förnuft, och ibland även vapen, arbetar de med att skydda USA från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Amerikansk dokumentärserie från 2009. Även Kanal 9 9/5. Originaltitel: Border Security USA.
Saturday (2/5)
Kanal 9
07:00-08:00

Gränsbevakarna USA: Border Security USA - 11

I detta avsnitt: Ett plan från Ecuador landar på JFK-flygplatsen och vakterna misstänker att en kvinna och hennes son försöker smuggla in två små flickor. Vattnen utanför Florida är kända för drog- och människosmuggling och vakterna går ombord på en båt som ankrat utan att ha lagstadgad belysning. Vi följer de hängivna män och kvinnor som på flygplatser, i hamnar, i ökentrakter och längs kuster bevakar USAs gränser. Med hjälp av högteknologi, hundar, sunt förnuft, och ibland även vapen, arbetar de med att skydda USA från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Amerikansk dokumentärserie från 2009. Från Kanal 9 27/4. Originaltitel: Border Security USA.
Monday (27/4)
Kanal 9
11:50-12:50

Gränsbevakarna USA: Border Security USA - 11

I detta avsnitt: Ett plan från Ecuador landar på JFK-flygplatsen och vakterna misstänker att en kvinna och hennes son försöker smuggla in två små flickor. Vattnen utanför Florida är kända för drog- och människosmuggling och vakterna går ombord på en båt som ankrat utan att ha lagstadgad belysning. Vi följer de hängivna män och kvinnor som på flygplatser, i hamnar, i ökentrakter och längs kuster bevakar USAs gränser. Med hjälp av högteknologi, hundar, sunt förnuft, och ibland även vapen, arbetar de med att skydda USA från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Amerikansk dokumentärserie från 2009. Även Kanal 9 2/5. Originaltitel: Border Security USA.
Saturday (25/4)
Kanal 9
07:00-08:00

Gränsbevakarna USA: Border Security USA - 10

I detta avsnitt: En man från Karibien stoppas på JFK-flygplatsen eftersom hans pass har en konstig färg och det visar sig att mannen smugglar narkotika. Det obemannade flygplanet Predator B bevakar gränsen mellan Arizona och Mexiko. Vi följer de hängivna män och kvinnor som på flygplatser, i hamnar, i ökentrakter och längs kuster bevakar USAs gränser. Med hjälp av högteknologi, hundar, sunt förnuft, och ibland även vapen, arbetar de med att skydda USA från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Amerikansk dokumentärserie från 2009. Från Kanal 9 20/4. Originaltitel: Border Security USA.
Monday (20/4)
Kanal 9
11:50-12:50

Gränsbevakarna USA: Border Security USA - 10

I detta avsnitt: En man från Karibien stoppas på JFK-flygplatsen eftersom hans pass har en konstig färg och det visar sig att mannen smugglar narkotika. Det obemannade flygplanet Predator B bevakar gränsen mellan Arizona och Mexiko. Vi följer de hängivna män och kvinnor som på flygplatser, i hamnar, i ökentrakter och längs kuster bevakar USAs gränser. Med hjälp av högteknologi, hundar, sunt förnuft, och ibland även vapen, arbetar de med att skydda USA från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Amerikansk dokumentärserie från 2009. Även Kanal 9 25/4. Originaltitel: Border Security USA.
Saturday (18/4)
Kanal 9
07:00-08:00

Gränsbevakarna USA: Border Security USA - 9

I detta avsnitt: Vid Texasgränsen stoppas en kvinna som har en medvetslös flicka med sig i bilen. På JFK-flygplatsen får gränsbevakarna ett tips om att en misstänkt passagerare är på väg. Gränsbevakarna letar illegala immigranter längs med floden Rio Grande som är gräns mellan USA och Mexiko. Vi följer de hängivna män och kvinnor som på flygplatser, i hamnar, i ökentrakter och längs kuster bevakar USAs gränser. Med hjälp av högteknologi, hundar, sunt förnuft, och ibland även vapen, arbetar de med att skydda USA från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Amerikansk dokumentärserie från 2009. Från Kanal 9 13/4. Originaltitel: Border Security USA.
Monday (13/4)
Kanal 9
12:05-13:05

Gränsbevakarna USA: Border Security USA - 9

I detta avsnitt: Vid Texasgränsen stoppas en kvinna som har en medvetslös flicka med sig i bilen. På JFK-flygplatsen får gränsbevakarna ett tips om att en misstänkt passagerare är på väg. Gränsbevakarna letar illegala immigranter längs med floden Rio Grande som är gräns mellan USA och Mexiko. Vi följer de hängivna män och kvinnor som på flygplatser, i hamnar, i ökentrakter och längs kuster bevakar USAs gränser. Med hjälp av högteknologi, hundar, sunt förnuft, och ibland även vapen, arbetar de med att skydda USA från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Amerikansk dokumentärserie från 2009. Även Kanal 9 18/4. Originaltitel: Border Security USA.
Saturday (11/4)
Kanal 9
07:00-08:00

Gränsbevakarna USA: Border Security USA - 8

I detta avsnitt: Kaptenen på ett fartyg på väg från Fiji till Kalifornien underrättar gränsbevakarna om att de har hittat tre fripassagerare ombord. På Miamis flygplats stoppas en kvinna på väg till Kuba med en stor summa odeklarerade pengar. En helikopter skickas ut för att hitta illegala immigranter som ska ha tagit sig över från Mexiko till öknen i Arizona. Vi följer de hängivna män och kvinnor som på flygplatser, i hamnar, i ökentrakter och längs kuster bevakar USAs gränser. Med hjälp av högteknologi, hundar, sunt förnuft, och ibland även vapen, arbetar de med att skydda USA från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel. Amerikansk dokumentärserie från 2009. Från Kanal 9 6/4. Originaltitel: Border Security USA.