När går Den sorte skole?

Gamla visningar

Sunday (26/10)
DR2
02:50-06:55

Den sorte skole

Dokumentarserie - et intenst og underholdende portræt af en gruppe unge i et skoleeksperiment på Nørrebro. Læreren Tine Mette går Safih på klingen og han er i store problemer da han skal beslutte hvad der skal ske med hans fremtid. Daniyal skal til gruppeeksamen, men 5 minutter før er hans makker stadig ikke kommet. Fatima træffer en vigtig beslutning der vil ændre hendes liv for altid.
Saturday (25/10)
DR2
02:55-03:25

Den sorte skole

Dokumentarserie - et intenst og underholdende portræt af en gruppe unge i et skoleeksperiment på Nørrebro. Drengene fra 10. skal på overlevelsestur i Nordsjællands skove. Pludselig siler det ned, de bliver gennemblødte, sure og vil hjem til Nørrebro. På skolen lykkes det fod- bolddrengen Valieed at interviewe Michael Laudrup face-to-face.
Thursday (23/10)
DR2
01:40-02:10

Den sorte skole

Dokumentarserie - et intenst og underholdende portræt af en gruppe unge i et skole- eksperiment på Nørrebro. Danyials største drøm er at blive politimand, og derfor går han kraftigt op i skolearbejdet - hans grænse er dog nået, da læreren beder ham om at gå ind i en dansk folkekirke. Samtidig marcherer Moses Hansen gennem gaderne for et muslimfrit Nørrebro, og det vil Peter ikke finde sig i.
Wednesday (22/10)
DR2
01:35-02:05

Den sorte skole

Dokumentarserie - et intenst og underholdende portræt af en gruppe unge i et skole- eksperiment på Nørrebro. Nyuddannede Tine Mette kommer på en svær opgave, da hun første skoledag står overfor 10. klasses drenge. Fatima rapper i skolens musical, men i pausen pakker sit bedetæppe ud i et tomt klasse-værelse, og giver Allah sin fulde opmærksomhed. Sendt første gang 7.5.03