När börjar En reporter går ombord?

Gamla visningar

Monday (27/10)
DR1
08:25-08:55

En reporter går ombord

I aften handler det om festmad i kabyssen på olietankeren Navigo. Skibskokken German Zamudio fejrer sin fødselsdag med en ekstra god paella og reporteren Anne Lundberg er i gang med forberedelserne til den store afskedsbuffet med småretter fra de syv have. I dette sidste afsnit bydes der på spændende mad, krydret med vemodige historier og masser af sjov. Nordvision fra Sverige.
Friday (24/10)
DR1
08:25-08:55

En reporter går ombord

Livet ombord på olietankeren Navigo kredser om skibskokken German Zamudio. I kabyssen er højdepunkterne som altid de minutiøse forberedelser til de måltider, der i dag består af kokkens egne favoritretter. Reporteren Anne Lundberg assisterer German Zamudio, der også prøver sine talenter inden for hårmode, når han slår dørene op til Salon Navigo. Nordvision fra Sverige.
Thursday (23/10)
DR1
08:25-08:55

En reporter går ombord

Reporteren Anne Lundberg assisterer skibskokken German Zamudio ombord på olietankeren Navigo, hvor dagens tema i kabyssen er gedigen sømandsmad. Da det pludselig blæser op til fuld storm på Nordsøen går Zamudio i gang med en stormsuppe, men Anne Lundberg har mere end svært ved at blive stående på benene. Nordvision fra Sverige.
Wednesday (22/10)
DR1
08:25-08:55

En reporter går ombord

Reporteren Anne Lundberg påmønstrer olietankeren Navigo og skal her opleve nogle spændende uger. Hendes chef, den svensk-argentinske skibskok German Zamudio har to principper: Ingen halvfabrikata og ingen sjusk. Skibskokken har sin helt egen afslappede stil, og latteren ligger altid lige om hjørnet i kabyssen. Opholdet på olietankeren byder på smukke solnedgange, filippinsk karaoke og golfspil - alt sammen midt ude på Nordsøen. Nordvision fra Sverige.