När börjar Kaos i Båstad?

Gamla visningar

Sunday (19/7)
Kanal 11
15:10-16:10

Kaos i Båstad: Kaos i Båstad - 104

I detta avsnitt: Familjen Devini har besökt tennisveckorna i Båstad i ett tiotal år. Varje sommar tar de bilen, båten och jetskin till orten för att kolla tennis och festa. Men i år har de en annan agenda. De har nyligen startat ett företag som säljer vintagekläder på nätet och planen är att få så många nya kunder som möjligt. Veronica och Ida får chansen att hänga i dj-båset. Dessutom kollar vi in nattamaten i Båstad och träffar Måns Zelmerlöv i kön till kolgrillen. Vi följer människor som beger sig till Båstad under tennisveckorna i juli för att njuta av mingel, dans, fest och tennis på en av sommarens traditionella samlingsplatser för festsugna. Pengar och champagnen flödar och span på centercourten eller stranden blir ragg frampå småtimmarna. Svensk dokumentärserie från 2011. Originaltitel: Kaos i Båstad.
Saturday (18/7)
Kanal 11
14:15-15:15

Kaos i Båstad: Kaos i Båstad - 103

I detta avsnitt: Äntligen är det dags för Veronicas efterlängtade plåtning i Båstads hamn. Kompisen Ida ska vara med och för första gången prova på att vara modell och Veronica ger henne en liten modellektion. Vi hänger med Båstadsbon Nisse som inte ger mycket för partandet, utan istället ägnar sig åt sitt favoritintresse; gamla fina sportbilar. För partypinglorna Anna och Liz har det blivit dags att åka hem. Innan avfärd passar de på att kolla in snygga killar på brandstationen. Vi följer människor som beger sig till Båstad under tennisveckorna i juli för att njuta av mingel, dans, fest och tennis på en av sommarens traditionella samlingsplatser för festsugna. Pengar och champagnen flödar och span på centercourten eller stranden blir ragg frampå småtimmarna. Svensk dokumentärserie från 2011. Originaltitel: Kaos i Båstad.
Saturday (11/7)
Kanal 11
14:10-15:10

Kaos i Båstad: Kaos i Båstad - 102

I detta avsnitt: Anna och Liz är hembjudna på drink till Daniel och Calle och Liz har stora förhoppningar för kvällen. Dessutom möter vi skaparen av årets sommarplåga, Eric Amarillo, som har dj:at på tennisveckorna de senaste 6 åren och så har det äntligen blivit dags för Carl Philips efterlängtade middag på Madisons. Vi följer människor som beger sig till Båstad under tennisveckorna i juli för att njuta av mingel, dans, fest och tennis på en av sommarens traditionella samlingsplatser för festsugna. Pengar och champagnen flödar och span på centercourten eller stranden blir ragg frampå småtimmarna. Svensk dokumentärserie från 2011. Originaltitel: Kaos i Båstad.
Saturday (4/7)
Kanal 11
13:40-14:40

Kaos i Båstad: Kaos i Båstad - 101

I detta avsnitt: Veronica har stora förhoppningar för sin modellkarriär och tar med sig vännen Ida och nio par skor till Båstad för lika delar jobb och nöje. Promotorn och festfixaren Carl Philip jobbar med att arrangera sommarens bästa fest för cirka 200 gäster och har en hel del att stå i. Nisse, vår Båstadsciceron, berättar om sin barndoms Båstad. Vi följer människor som beger sig till Båstad under tennisveckorna i juli för att njuta av mingel, dans, fest och tennis på en av sommarens traditionella samlingsplatser för festsugna. Pengar och champagnen flödar och span på centercourten eller stranden blir ragg frampå småtimmarna. Svensk dokumentärserie från 2011. Originaltitel: Kaos i Båstad.
Monday (27/10)
Kanal 5
11:05-12:05

Kaos i Båstad: Kaos i Båstad - 104

I detta avsnitt: Familjen Devini har besökt tennisveckorna i Båstad i ett tiotal år. Varje sommar tar de bilen, båten och jetskin till orten för att kolla tennis och festa. Men i år har de en annan agenda. De har nyligen startat ett företag som säljer vintagekläder på nätet och planen är att få så många nya kunder som möjligt. Veronica och Ida får chansen att hänga i dj-båset. Dessutom kollar vi in nattamaten i Båstad och träffar Måns Zelmerlöv i kön till kolgrillen. Vi följer människor som beger sig till Båstad under tennisveckorna i juli för att njuta av mingel, dans, fest och tennis på en av sommarens traditionella samlingsplatser för festsugna. Pengar och champagnen flödar och span på centercourten eller stranden blir ragg frampå småtimmarna. Svensk dokumentärserie från 2011. Från Kanal 5 24/10. Originaltitel: Kaos i Båstad.
Friday (24/10)
Kanal 5
17:00-18:00

Kaos i Båstad: Kaos i Båstad - 104

I detta avsnitt: Familjen Devini har besökt tennisveckorna i Båstad i ett tiotal år. Varje sommar tar de bilen, båten och jetskin till orten för att kolla tennis och festa. Men i år har de en annan agenda. De har nyligen startat ett företag som säljer vintagekläder på nätet och planen är att få så många nya kunder som möjligt. Veronica och Ida får chansen att hänga i dj-båset. Dessutom kollar vi in nattamaten i Båstad och träffar Måns Zelmerlöv i kön till kolgrillen. Vi följer människor som beger sig till Båstad under tennisveckorna i juli för att njuta av mingel, dans, fest och tennis på en av sommarens traditionella samlingsplatser för festsugna. Pengar och champagnen flödar och span på centercourten eller stranden blir ragg frampå småtimmarna. Svensk dokumentärserie från 2011. Även Kanal 5 27/10. Originaltitel: Kaos i Båstad.
Friday (24/10)
Kanal 5
11:05-12:05

Kaos i Båstad: Kaos i Båstad - 103

I detta avsnitt: Äntligen är det dags för Veronicas efterlängtade plåtning i Båstads hamn. Kompisen Ida ska vara med och för första gången prova på att vara modell och Veronica ger henne en liten modellektion. Vi hänger med Båstadsbon Nisse som inte ger mycket för partandet, utan istället ägnar sig åt sitt favoritintresse; gamla fina sportbilar. För partypinglorna Anna och Liz har det blivit dags att åka hem. Innan avfärd passar de på att kolla in snygga killar på brandstationen. Vi följer människor som beger sig till Båstad under tennisveckorna i juli för att njuta av mingel, dans, fest och tennis på en av sommarens traditionella samlingsplatser för festsugna. Pengar och champagnen flödar och span på centercourten eller stranden blir ragg frampå småtimmarna. Svensk dokumentärserie från 2011. Från Kanal 5 23/10. Originaltitel: Kaos i Båstad.
Thursday (23/10)
Kanal 5
17:00-18:00

Kaos i Båstad: Kaos i Båstad - 103

I detta avsnitt: Äntligen är det dags för Veronicas efterlängtade plåtning i Båstads hamn. Kompisen Ida ska vara med och för första gången prova på att vara modell och Veronica ger henne en liten modellektion. Vi hänger med Båstadsbon Nisse som inte ger mycket för partandet, utan istället ägnar sig åt sitt favoritintresse; gamla fina sportbilar. För partypinglorna Anna och Liz har det blivit dags att åka hem. Innan avfärd passar de på att kolla in snygga killar på brandstationen. Vi följer människor som beger sig till Båstad under tennisveckorna i juli för att njuta av mingel, dans, fest och tennis på en av sommarens traditionella samlingsplatser för festsugna. Pengar och champagnen flödar och span på centercourten eller stranden blir ragg frampå småtimmarna. Svensk dokumentärserie från 2011. Även Kanal 5 24/10. Originaltitel: Kaos i Båstad.
Thursday (23/10)
Kanal 5
11:05-12:05

Kaos i Båstad: Kaos i Båstad - 102

I detta avsnitt: Anna och Liz är hembjudna på drink till Daniel och Calle och Liz har stora förhoppningar för kvällen. Dessutom möter vi skaparen av årets sommarplåga, Eric Amarillo, som har dj:at på tennisveckorna de senaste 6 åren och så har det äntligen blivit dags för Carl Philips efterlängtade middag på Madisons. Vi följer människor som beger sig till Båstad under tennisveckorna i juli för att njuta av mingel, dans, fest och tennis på en av sommarens traditionella samlingsplatser för festsugna. Pengar och champagnen flödar och span på centercourten eller stranden blir ragg frampå småtimmarna. Svensk dokumentärserie från 2011. Från Kanal 5 22/10. Originaltitel: Kaos i Båstad.
Wednesday (22/10)
Kanal 5
17:00-18:00

Kaos i Båstad: Kaos i Båstad - 102

I detta avsnitt: Anna och Liz är hembjudna på drink till Daniel och Calle och Liz har stora förhoppningar för kvällen. Dessutom möter vi skaparen av årets sommarplåga, Eric Amarillo, som har dj:at på tennisveckorna de senaste 6 åren och så har det äntligen blivit dags för Carl Philips efterlängtade middag på Madisons. Vi följer människor som beger sig till Båstad under tennisveckorna i juli för att njuta av mingel, dans, fest och tennis på en av sommarens traditionella samlingsplatser för festsugna. Pengar och champagnen flödar och span på centercourten eller stranden blir ragg frampå småtimmarna. Svensk dokumentärserie från 2011. Även Kanal 5 23/10. Originaltitel: Kaos i Båstad.