Var visas Ground floor?

Gamla visningar

Thursday (6/8)
TV12
21:30-22:00

Ground floor

Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll.Del 10 av 10. När Jenny hittar Mansfields dotters vigselring antar hon att Brody tänker fria till henne och får panik. Lindsay och Harvard vinner stort på hasardspel och Threepeat hamnar i säng med Heather.
Thursday (6/8)
TV12
21:00-21:30

Ground floor

Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll.Del 9 av 10. Heather återvänder när det är dags för Brodys födelsedag och lyckas förstöra presenten som Jenny köpt åt honom. Lindsay får hjälpa Mansfield med hans dotters bröllop och det slutar med att alla åker till Las Vegas. Mansfield ber Brody ta hand om hans dotters vigselring.
Thursday (30/7)
TV12
21:30-22:00

Ground floor

Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll.Del 8 av 10. Brody får panik när Jenny bjuder hem Mansfield på middag. Harvard och Lindsay börjar bråka mitt under Jennys middagsbjudning. När den kameraskygge Threepeat får jobb som finansiell korrespondent får han ta emot tips från före detta barnstjärnan Derrick.
Thursday (30/7)
TV12
21:00-21:30

Ground floor

Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll.Del 7 av 10. Brody upptäcker att Jenny aldrig vill gifta sig och när hon säger att hon ogillar musikaler är det som att strö salt i såren. Mansfields fru planerar deras dotters bröllop tillsammans med Threepeat och Mansfield känner sig utanför. Derrick övertygar Harvard om att han går för fort fram med Lindsay.
Thursday (23/7)
TV12
21:30-22:00

Ground floor

Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll.Del 6 av 10. Jenny tävlar mot Brody i Mansfields årliga basketbollturnering. Lindsay och Harvard luras till att gå på dejt.
Thursday (23/7)
TV12
21:00-21:30

Ground floor

Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll.Del 5 av 10. Efter många svårigheter börjar Brody sitt nya jobb hos Mansfields rival och hans första uppgift blir att ödelägga Mansfields företag. Jenny och Derrick introducerar Harvard för onlinedejting men det hela går inte riktigt som de tänkt sig.
Thursday (16/7)
TV12
21:30-22:00

Ground floor

Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll.Del 4 av 10. Då en rival rekryterar Mansfields bästa mannar tror Brody att han äntligen kan få tillbaka sitt jobb. Men Mansfield förklarar att inget kommer att bli som förr så Brody tvingas ta ett svårt beslut. Jenny måste prata ut med Harvard och Threepeat blir förolämpad då rekryteraren inte närmar sig honom.
Thursday (16/7)
TV12
21:00-21:30

Ground floor

Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll.Del 3 av 10. Första gången Brody får lön i sitt nya jobb får han sitt livs chock och tvingas ge upp sin lägenhet. Han sover hos Jenny ett par nätter men hon får panik när det börjar kännas som att de bor tillsammans. Vanligtvis skulle Brody be Mansfield om råd men saker och ting är annorlunda nu.
Thursday (9/7)
TV12
21:30-22:00

Ground floor

Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll.Del 2 av 10. Brody försöker imponera på Mansfield genom att arbeta på bottenvåningen, allt för att få tillbaka sitt gamla jobb. Harvard och Derrick märker att hans arbetsmoral är skyhög. Jenny inser att hon gick på gymnasiet med Lindsay.
Thursday (9/7)
TV12
21:00-21:30

Ground floor

Amerikansk komediserie från 2014. Brody är en framgångsrik bankir som har en flyktig förbindelse med Jennifer, en vacker kvinna som han träffar på en kontorsfest. Han blir mäkta förvånad när han upptäcker att hon jobbar med fastighetsskötseln i samma byggnad där hans bank ligger. Nu tvingas de ta itu med varandra på nära håll.Del 1 av 10. Säsongsstart. Brody och Jenny återvänder från Paris och får handskas med konsekvenserna av sitt beslut. Brody försöker få tillbaka sitt jobb och får träffa kvinnan som ersatte honom, Lindsay.