När går Telefonpiraterna?

Gamla visningar

Sunday (4/1)
Kanal 9
05:35-06:00

Telefonpiraterna: Telefonpiraterna - 110

I detta avsnitt: Telefonpiraterna tar busringandet till en helt ny nivå, och till tv-rutan. Galet, animerat och roligt när en grupp personer ringer telefonsamtal till pizzerior, biluthyrare, SJ, kändisar eller institutioner. En grupp animatörer har satt tänderna i materialet och bildsatt det på olika sätt. Ibland är det filmat, ibland inte alls. Ibland med stillbilder, tecknade figurer, eller varför inte med en textning som gud glömde. Gemensamt är dock telefonen, Bells uppfinning som vi inte klarar oss utan. Medverkande: Evelyn Mok, David Druid, Kodjo Akolor, Emma Knyckare. Svensk humorserie från 2011. Från Kanal 9 28/12. Originaltitel: Telefonpiraterna.
Monday (29/12)
Kanal 9
02:20-02:50

Telefonpiraterna: Telefonpiraterna - 110

I detta avsnitt: Telefonpiraterna tar busringandet till en helt ny nivå, och till tv-rutan. Galet, animerat och roligt när en grupp personer ringer telefonsamtal till pizzerior, biluthyrare, SJ, kändisar eller institutioner. En grupp animatörer har satt tänderna i materialet och bildsatt det på olika sätt. Ibland är det filmat, ibland inte alls. Ibland med stillbilder, tecknade figurer, eller varför inte med en textning som gud glömde. Gemensamt är dock telefonen, Bells uppfinning som vi inte klarar oss utan. Medverkande: Evelyn Mok, David Druid, Kodjo Akolor, Emma Knyckare. Svensk humorserie från 2011. Även Kanal 9 3/1. Originaltitel: Telefonpiraterna.
Sunday (28/12)
Kanal 9
03:25-03:50

Telefonpiraterna: Telefonpiraterna - 109

I detta avsnitt: Telefonpiraterna tar busringandet till en helt ny nivå, och till tv-rutan. Galet, animerat och roligt när en grupp personer ringer telefonsamtal till pizzerior, biluthyrare, SJ, kändisar eller institutioner. En grupp animatörer har satt tänderna i materialet och bildsatt det på olika sätt. Ibland är det filmat, ibland inte alls. Ibland med stillbilder, tecknade figurer, eller varför inte med en textning som gud glömde. Gemensamt är dock telefonen, Bells uppfinning som vi inte klarar oss utan. Medverkande: Evelyn Mok, David Druid, Kodjo Akolor, Emma Knyckare. Svensk humorserie från 2011. Från Kanal 9 21/12. Originaltitel: Telefonpiraterna.
Monday (22/12)
Kanal 9
01:20-01:50

Telefonpiraterna: Telefonpiraterna - 109

I detta avsnitt: Telefonpiraterna tar busringandet till en helt ny nivå, och till tv-rutan. Galet, animerat och roligt när en grupp personer ringer telefonsamtal till pizzerior, biluthyrare, SJ, kändisar eller institutioner. En grupp animatörer har satt tänderna i materialet och bildsatt det på olika sätt. Ibland är det filmat, ibland inte alls. Ibland med stillbilder, tecknade figurer, eller varför inte med en textning som gud glömde. Gemensamt är dock telefonen, Bells uppfinning som vi inte klarar oss utan. Medverkande: Evelyn Mok, David Druid, Kodjo Akolor, Emma Knyckare. Svensk humorserie från 2011. Även Kanal 9 27/12. Originaltitel: Telefonpiraterna.
Sunday (21/12)
Kanal 9
03:55-04:20

Telefonpiraterna: Telefonpiraterna - 108

I detta avsnitt: Telefonpiraterna tar busringandet till en helt ny nivå, och till tv-rutan. Galet, animerat och roligt när en grupp personer ringer telefonsamtal till pizzerior, biluthyrare, SJ, kändisar eller institutioner. En grupp animatörer har satt tänderna i materialet och bildsatt det på olika sätt. Ibland är det filmat, ibland inte alls. Ibland med stillbilder, tecknade figurer, eller varför inte med en textning som gud glömde. Gemensamt är dock telefonen, Bells uppfinning som vi inte klarar oss utan. Medverkande: Evelyn Mok, David Druid, Kodjo Akolor, Emma Knyckare. Svensk humorserie från 2011. Från Kanal 9 14/12. Originaltitel: Telefonpiraterna.
Monday (15/12)
Kanal 9
00:10-00:40

Telefonpiraterna: Telefonpiraterna - 108

I detta avsnitt: Telefonpiraterna tar busringandet till en helt ny nivå, och till tv-rutan. Galet, animerat och roligt när en grupp personer ringer telefonsamtal till pizzerior, biluthyrare, SJ, kändisar eller institutioner. En grupp animatörer har satt tänderna i materialet och bildsatt det på olika sätt. Ibland är det filmat, ibland inte alls. Ibland med stillbilder, tecknade figurer, eller varför inte med en textning som gud glömde. Gemensamt är dock telefonen, Bells uppfinning som vi inte klarar oss utan. Medverkande: Evelyn Mok, David Druid, Kodjo Akolor, Emma Knyckare. Svensk humorserie från 2011. Även Kanal 9 20/12. Originaltitel: Telefonpiraterna.
Sunday (14/12)
Kanal 9
03:30-03:55

Telefonpiraterna: Telefonpiraterna - 107

I detta avsnitt: Telefonpiraterna tar busringandet till en helt ny nivå, och till tv-rutan. Galet, animerat och roligt när en grupp personer ringer telefonsamtal till pizzerior, biluthyrare, SJ, kändisar eller institutioner. En grupp animatörer har satt tänderna i materialet och bildsatt det på olika sätt. Ibland är det filmat, ibland inte alls. Ibland med stillbilder, tecknade figurer, eller varför inte med en textning som gud glömde. Gemensamt är dock telefonen, Bells uppfinning som vi inte klarar oss utan. Medverkande: Evelyn Mok, David Druid, Kodjo Akolor, Emma Knyckare. Svensk humorserie från 2011. Från Kanal 9 7/12. Originaltitel: Telefonpiraterna.
Monday (8/12)
Kanal 9
00:05-00:35

Telefonpiraterna: Telefonpiraterna - 107

I detta avsnitt: Telefonpiraterna tar busringandet till en helt ny nivå, och till tv-rutan. Galet, animerat och roligt när en grupp personer ringer telefonsamtal till pizzerior, biluthyrare, SJ, kändisar eller institutioner. En grupp animatörer har satt tänderna i materialet och bildsatt det på olika sätt. Ibland är det filmat, ibland inte alls. Ibland med stillbilder, tecknade figurer, eller varför inte med en textning som gud glömde. Gemensamt är dock telefonen, Bells uppfinning som vi inte klarar oss utan. Medverkande: Evelyn Mok, David Druid, Kodjo Akolor, Emma Knyckare. Svensk humorserie från 2011. Även Kanal 9 13/12. Originaltitel: Telefonpiraterna.
Sunday (7/12)
Kanal 9
03:45-04:10

Telefonpiraterna: Telefonpiraterna - 106

I detta avsnitt: Telefonpiraterna tar busringandet till en helt ny nivå, och till tv-rutan. Galet, animerat och roligt när en grupp personer ringer telefonsamtal till pizzerior, biluthyrare, SJ, kändisar eller institutioner. En grupp animatörer har satt tänderna i materialet och bildsatt det på olika sätt. Ibland är det filmat, ibland inte alls. Ibland med stillbilder, tecknade figurer, eller varför inte med en textning som gud glömde. Gemensamt är dock telefonen, Bells uppfinning som vi inte klarar oss utan. Medverkande: Evelyn Mok, David Druid, Kodjo Akolor, Emma Knyckare. Svensk humorserie från 2011. Från Kanal 9 30/11. Originaltitel: Telefonpiraterna.
Monday (24/11)
Kanal 9
00:10-00:35

Telefonpiraterna: Telefonpiraterna - 105

I detta avsnitt: Telefonpiraterna tar busringandet till en helt ny nivå, och till tv-rutan. Galet, animerat och roligt när en grupp personer ringer telefonsamtal till pizzerior, biluthyrare, SJ, kändisar eller institutioner. En grupp animatörer har satt tänderna i materialet och bildsatt det på olika sätt. Ibland är det filmat, ibland inte alls. Ibland med stillbilder, tecknade figurer, eller varför inte med en textning som gud glömde. Gemensamt är dock telefonen, Bells uppfinning som vi inte klarar oss utan. Medverkande: Evelyn Mok, David Druid, Kodjo Akolor, Emma Knyckare. Svensk humorserie från 2011. Även Kanal 9 29/11. Originaltitel: Telefonpiraterna.