När börjar På villaspaning - från LA till Vancouver?

Gamla visningar

Wednesday (4/9)
SVT2
23:15-00:10

På villaspaning - från LA till Vancouver

K special. Klassiska villor byggda med känsla för naturen runtomkring. En spaning på den amerikanska modernismen med start i Los Angeles och slutpunkt i Vancouver. Vi besöker vi husen där ljuset, träden och den oändliga horisonten för en humanistisk dialog med människan - genom generösa fönster. Inne känns som ute. Under färden längs USA:s västkust möter vi kända arkitekter och dessutom den legendariske fotografen Julius Shulman. Från 30/8 i SVT2. 5.1-ljud. HD. Visas i SVT Play.
Saturday (31/8)
SVT2
15:10-16:10

På villaspaning - från LA till Vancouver

K special. Klassiska villor byggda med känsla för naturen runtomkring. En spaning på den amerikanska modernismen med start i Los Angeles och slutpunkt i Vancouver. Vi besöker vi husen där ljuset, träden och den oändliga horisonten för en humanistisk dialog med människan - genom generösa fönster. Inne känns som ute. Under färden längs USA:s västkust möter vi kända arkitekter och dessutom den legendariske fotografen Julius Shulman. Från 30/8 i SVT2. Även i SVT2 4/9. 5.1-ljud. HD. Visas i SVT Play.
Friday (30/8)
SVT2
20:00-21:00

På villaspaning - från LA till Vancouver

K special. Klassiska villor byggda med känsla för naturen runtomkring. En spaning på den amerikanska modernismen med start i Los Angeles och slutpunkt i Vancouver. Vi besöker vi husen där ljuset, träden och den oändliga horisonten för en humanistisk dialog med människan - genom generösa fönster. Inne känns som ute. Under färden längs USA:s västkust möter vi kända arkitekter och dessutom den legendariske fotografen Julius Shulman. Även i SVT2 31/8 och SVT2 4/9. 5.1-ljud. HD. Visas i SVT Play.