När börjar Pan Am?

Gamla visningar

Wednesday (26/11)
TV3
02:50-03:35

Pan Am

Dramaserien Pan Am förflyttar oss till 1963 och början på flygåldern. Medan det snabba lyxplanet höjs till skyarna, står passagerare och besättning inför en resa som präglas av romans, växlande samhällsvärden och internationellt spionage. Chefsflygvärdinnan Maggie (Christina Ricci) lär ut statusyrket till Laura (Margot Robbie), medan styrmannen Ted (Michael Mosley) kopplar på charmen. Spänning väntar varje resenär ombord på Pan Am. Prins Omar kommer med ett fantastiskt erbjudande som Colette inte kan motstå. Samtidigt inser Dean konsekvenserna av sina handlingar på Haiti, medan Ted gör en chockerande upptäckt.
Tuesday (25/11)
TV3
02:50-03:35

Pan Am

Dramaserien Pan Am förflyttar oss till 1963 och början på flygåldern. Medan det snabba lyxplanet höjs till skyarna, står passagerare och besättning inför en resa som präglas av romans, växlande samhällsvärden och internationellt spionage. Chefsflygvärdinnan Maggie (Christina Ricci) lär ut statusyrket till Laura (Margot Robbie), medan styrmannen Ted (Michael Mosley) kopplar på charmen. Spänning väntar varje resenär ombord på Pan Am. Dean överraskas av hur seriös hans flirt med Ginny tycks vara när det visar sig att hon har följt efter honom till Rom. Det hela får snart skrämmande konsekvenser. Colette tar en främmande ung man under sina vingar på hans första ensamresa och han blir förtjust i henne. Kate kämpar för att hantera sitt intensiva förhållande med Niko, och Laura blir förälskad i den stilige fotograf som tog bilderna till förstasidan av Life.
Friday (21/11)
TV3
02:50-03:35

Pan Am

Dramaserien Pan Am förflyttar oss till 1963 och början på flygåldern. Medan det snabba lyxplanet höjs till skyarna, står passagerare och besättning inför en resa som präglas av romans, växlande samhällsvärden och internationellt spionage. Chefsflygvärdinnan Maggie (Christina Ricci) lär ut statusyrket till Laura (Margot Robbie), medan styrmannen Ted (Michael Mosley) kopplar på charmen. Spänning väntar varje resenär ombord på Pan Am. Maggie berättar för Ted om sina bekymmer som rör Amanda. På väg till Rom stiftar Colette bekantskap med en stilig, mystisk man vid namn Omar, och går med på att visa honom runt i staden. Samtidigt blir Dean stoppad av den lokala tullen, som är på jakt efter smugglare.
Wednesday (19/11)
TV3
02:50-03:35

Pan Am

Dramaserien Pan Am förflyttar oss till 1963 och början på flygåldern. Medan det snabba lyxplanet höjs till skyarna, står passagerare och besättning inför en resa som präglas av romans, växlande samhällsvärden och internationellt spionage. Chefsflygvärdinnan Maggie (Christina Ricci) lär ut statusyrket till Laura (Margot Robbie), medan styrmannen Ted (Michael Mosley) kopplar på charmen. Spänning väntar varje resenär ombord på Pan Am. Dean ska flyga världens första kommersiella flyg till Moskva, men när dagen kommer tar den erfarne piloten Broyles över uppgiften. I Ryssland försöker Kate att utföra ett uppdrag, men när Laura och en annan flygvärdinna anklagas för att vara spioner måste hon se till att de släpps fria med hjälp av en oväntad allierad. Teds förhållande till Amanda blir seriöst, men Maggie upptäcker någonting om Amanda som kan förhindra att romansen utvecklar sig.
Tuesday (18/11)
TV3
02:50-03:35

Pan Am

Dramaserien Pan Am förflyttar oss till 1963 och början på flygåldern. Medan det snabba lyxplanet höjs till skyarna, står passagerare och besättning inför en resa som präglas av romans, växlande samhällsvärden och internationellt spionage. Chefsflygvärdinnan Maggie (Christina Ricci) lär ut statusyrket till Laura (Margot Robbie), medan styrmannen Ted (Michael Mosley) kopplar på charmen. Spänning väntar varje resenär ombord på Pan Am. Ödet har ett finger med i spelet beträffande Deans och Volettes blomstrande romans. Maggie skriver en kritisk artikel till The Village Voice om en kongressmans politik, men har inte räknat med att falla pladask för honom. Kate kämpar för att gå vidare efter sitt sista spionuppdrag och plågas av konsekvenserna. Hon riskerar att drabbas av samma öde som Bridget om hon inte lyckas lura en lögndetektor. Samtidigt kan Laura inte hantera nyheten om att Ted har hittat sitt livs kärlek.
Friday (7/11)
TV3
02:55-03:40

Pan Am

Dramaserien Pan Am förflyttar oss till 1963 och början på flygåldern. Medan det snabba lyxplanet höjs till skyarna, står passagerare och besättning inför en resa som präglas av romans, växlande samhällsvärden och internationellt spionage. Chefsflygvärdinnan Maggie (Christina Ricci) lär ut statusyrket till Laura (Margot Robbie), medan styrmannen Ted (Michael Mosley) kopplar på charmen. Spänning väntar varje resenär ombord på Pan Am. Maggie är nära att förlora jobbet för lydnadsbrott, men lyckas ändå komma ombord på flyget till Rio de Janeiro. Kate gör ett bra jobb som kurir, men när hon får en svår uppgift som involverar den jugoslaviska diplomaten Niko, vet hon inte hur hon ska hantera saken. Ginny och Dean fortsätter att leka med elden i Rio, men Ginnys affärer med både Dean och hennes chef får Dean att bli frustrerad.
Wednesday (5/11)
TV3
02:55-03:40

Pan Am

Dramaserien Pan Am förflyttar oss till 1963 och början på flygåldern. Medan det snabba lyxplanet höjs till skyarna, står passagerare och besättning inför en resa som präglas av romans, växlande samhällsvärden och internationellt spionage. Chefsflygvärdinnan Maggie (Christina Ricci) lär ut statusyrket till Laura (Margot Robbie), medan styrmannen Ted (Michael Mosley) kopplar på charmen. Spänning väntar varje resenär ombord på Pan Am. Besättningen på Pan Am utsätter sig för risker i den glamorösa staden Monte Carlo. Kate och Maggie ryker ihop eftersom de båda vill få uppmärksamhet från en stilig passagerare. Kate får snart veta att främlingen är involverad i deras nästa hemliga uppdrag. En vacker kvinna flirtar med Dean på flyget, och hans karriär sätts på spel när han senare förstår han vem hennes resekamrat är.
Tuesday (4/11)
TV3
02:50-03:35

Pan Am

Dramaserien Pan Am förflyttar oss till 1963 och början på flygåldern. Medan det snabba lyxplanet höjs till skyarna, står passagerare och besättning inför en resa som präglas av romans, växlande samhällsvärden och internationellt spionage. Chefsflygvärdinnan Maggie (Christina Ricci) lär ut statusyrket till Laura (Margot Robbie), medan styrmannen Ted (Michael Mosley) kopplar på charmen. Spänning väntar varje resenär ombord på Pan Am. På en sistaminuten-resa till Burma och Indonesien hamnar Kate mitt i ett frusterande kuriruppdrag för CIA, som kompliceras ytterligare av Lauras naivitet. Medan flygplanets besättning utforskar Sydostasien får de nyheter om ett amerikanskt rymduppdrag som får Ted att minnas det ödesdigra flyguppdrag som satte stopp för hans karriärplaner.
Friday (31/10)
TV3
02:45-03:30

Pan Am

Dramaserien Pan Am förflyttar oss till 1963 och början på flygåldern. Medan det snabba lyxplanet höjs till skyarna, står passagerare och besättning inför en resa som präglas av romans, växlande samhällsvärden och internationellt spionage. Chefsflygvärdinnan Maggie (Christina Ricci) lär ut statusyrket till Laura (Margot Robbie), medan styrmannen Ted (Michael Mosley) kopplar på charmen. Spänning väntar varje resenär ombord på Pan Am. En grupp journalister flyger till Berlin för att ta del av John F Kennedys tal, och Maggie (Christina Ricci) får möjlighet att träffa den amerikanske presidenten. Men medan Kate (Kelli Garner) försöker hjälpa någon att fly från Östtyskland väcks Colettes minnen från andra världskriget.
Wednesday (29/10)
TV3
02:50-03:35

Pan Am

Dramaserien Pan Am förflyttar oss till 1963 och början på flygåldern. Medan det snabba lyxplanet höjs till skyarna, står passagerare och besättning inför en resa som präglas av romans, växlande samhällsvärden och internationellt spionage. Chefsflygvärdinnan Maggie (Christina Ricci) lär ut statusyrket till Laura (Margot Robbie), medan styrmannen Ted (Michael Mosley) kopplar på charmen. Spänning väntar varje resenär ombord på Pan Am. Kate och Laura överraskas när deras mamma (Kate Jennings Grant) kliver ombord på ett plan som ska flyga till Paris. Samtidigt handskas Maggie med en del oönskad uppmärksamhet från en aggressiv passagerare, medan Dean försöker att få fram information om Bridget.