När går Million Dollar Listing Miami?

Gamla visningar

Tuesday (18/11)
TV3
23:00-00:00

Million Dollar Listing Miami

Million Dollar Listing ser närmare på marknaden för lyxegendomar i sexiga Miami, där tre fastighetsmäklare tävlar om de högsta lönerna. Huspriserna stiger konstant i det sydliga Florida, och fastigheter säljer för rekordbelopp medan mäklarnas löner blir större och större. Här gör man affärer för miljontals dollar utan att blinka. Husen är större, höghusen är högre, rummen är lyxigare och invånarna har tillgång till fantastiska utsikter, stränder, samt en livsstil som är få förunnade. Det går därför inte alltid helt städat till när fastighetsmäklarna försöker att ta sig fram i branschen, samtidigt som de tävlar med varandra om de rikaste klienterna. Chad vill fortfarande fria till Jen, och Sam överväger att jobba för en större firma istället för att vara egen företagare. Chris får möjlighet att avsluta vissa ouppklarade affärer.
Monday (17/11)
TV3
23:00-00:00

Million Dollar Listing Miami

Million Dollar Listing ser närmare på marknaden för lyxegendomar i sexiga Miami, där tre fastighetsmäklare tävlar om de högsta lönerna. Huspriserna stiger konstant i det sydliga Florida, och fastigheter säljer för rekordbelopp medan mäklarnas löner blir större och större. Här gör man affärer för miljontals dollar utan att blinka. Husen är större, höghusen är högre, rummen är lyxigare och invånarna har tillgång till fantastiska utsikter, stränder, samt en livsstil som är få förunnade. Det går därför inte alltid helt städat till när fastighetsmäklarna försöker att ta sig fram i branschen, samtidigt som de tävlar med varandra om de rikaste klienterna. Chads viktigaste kund vill gärna bränna en massa pengar. Sam lär sig en läxa om dyra bostäder, och Chris handskas med nya klienter som begär en alltför stor summa för sitt hem.
Wednesday (5/11)
TV3
23:00-00:00

Million Dollar Listing Miami

Million Dollar Listing ser närmare på marknaden för lyxegendomar i sexiga Miami, där tre fastighetsmäklare tävlar om de högsta lönerna. Huspriserna stiger konstant i det sydliga Florida, och fastigheter säljer för rekordbelopp medan mäklarnas löner blir större och större. Här gör man affärer för miljontals dollar utan att blinka. Husen är större, höghusen är högre, rummen är lyxigare och invånarna har tillgång till fantastiska utsikter, stränder, samt en livsstil som är få förunnade. Det går därför inte alltid helt städat till när fastighetsmäklarna försöker att ta sig fram i branschen, samtidigt som de tävlar med varandra om de rikaste klienterna. Efter att ha förlorat sitt penthouse-uppdrag träffar Sam en kräsen klient i Fort Lauderdale. Chris samarbete tar en oväntad vändning och Chad stöter på oväntade komplikationer.
Tuesday (4/11)
TV3
23:00-00:00

Million Dollar Listing Miami

Million Dollar Listing ser närmare på marknaden för lyxegendomar i sexiga Miami, där tre fastighetsmäklare tävlar om de högsta lönerna. Huspriserna stiger konstant i det sydliga Florida, och fastigheter säljer för rekordbelopp medan mäklarnas löner blir större och större. Här gör man affärer för miljontals dollar utan att blinka. Husen är större, höghusen är högre, rummen är lyxigare och invånarna har tillgång till fantastiska utsikter, stränder, samt en livsstil som är få förunnade. Det går därför inte alltid helt städat till när fastighetsmäklarna försöker att ta sig fram i branschen, samtidigt som de tävlar med varandra om de rikaste klienterna. Chris försöker att charma till sig ett gemensamt fastighetsuppdrag, medan Chad får en fnurra på tråden vad gäller Palm Island-fastigheten. Sam fattar ett viktigt beslut inför sin deadline.
Monday (3/11)
TV3
23:00-00:00

Million Dollar Listing Miami

Million Dollar Listing ser närmare på marknaden för lyxegendomar i sexiga Miami, där tre fastighetsmäklare tävlar om de högsta lönerna. Huspriserna stiger konstant i det sydliga Florida, och fastigheter säljer för rekordbelopp medan mäklarnas löner blir större och större. Här gör man affärer för miljontals dollar utan att blinka. Husen är större, höghusen är högre, rummen är lyxigare och invånarna har tillgång till fantastiska utsikter, stränder, samt en livsstil som är få förunnade. Det går därför inte alltid helt städat till när fastighetsmäklarna försöker att ta sig fram i branschen, samtidigt som de tävlar med varandra om de rikaste klienterna. Chad vill erövra marknaden i de exklusiva kvarteren kring Palm Island. Chris dammar av sina ryska språkkunskaper och arbetar från sitt badkar. Sam hoppas sälja en svindyr fastighet.