När börjar GT Academy?

Gamla visningar

Thursday (6/11)
TV10
10:10-10:40

GT Academy

Sex av Skandinaviens bästa Gran Turismo-spelare kommer till Silverstone, den brittiska motorsportens vagga, i förhoppningen om att deras tv-spelsförmåga ska låta sig överföras till bilbanorna där. I en vecka ska de tävla på banorna i en rad utmaningar ämnade att ta fram en ny talang i sporten. Till sin hjälp har de före detta Formel 1-förare som Stefan Johansson och Formel 3-föraren Risto Virtanen, men bara en av dem kommer få tävla mot vinnarna i resten av Europa om chansen att få ett professionellt kontrakt med ett riktigt racerteam. I det här avsnittet tar sig deltagarna an en hård militär hinderbana, och tävlar sen mot sina lärare för att få stanna kvar till den sista dagen på akademin.
Wednesday (5/11)
TV10
10:10-10:40

GT Academy

Sex av Skandinaviens bästa Gran Turismo-spelare kommer till Silverstone, den brittiska motorsportens vagga, i förhoppningen om att deras tv-spelsförmåga ska låta sig överföras till bilbanorna där. I en vecka ska de tävla på banorna i en rad utmaningar ämnade att ta fram en ny talang i sporten. Till sin hjälp har de före detta Formel 1-förare som Stefan Johansson och Formel 3-föraren Risto Virtanen, men bara en av dem kommer få tävla mot vinnarna i resten av Europa om chansen att få ett professionellt kontrakt med ett riktigt racerteam. Deltagarnas reaktionsförmåga och bilkontroll testas i en rad otroliga utmaningar både på och av banan. Vid dagens slut lämnar en av dem Silverstone.
Tuesday (4/11)
TV10
10:10-10:40

GT Academy

Sex av Skandinaviens bästa Gran Turismo-spelare kommer till Silverstone, den brittiska motorsportens vagga, i förhoppningen om att deras tv-spelsförmåga ska låta sig överföras till bilbanorna där. I en vecka ska de tävla på banorna i en rad utmaningar ämnade att ta fram en ny talang i sporten. Till sin hjälp har de före detta Formel 1-förare som Stefan Johansson och Formel 3-föraren Risto Virtanen, men bara en av dem kommer få tävla mot vinnarna i resten av Europa om chansen att få ett professionellt kontrakt med ett riktigt racerteam. De 6 deltagarna kommer till Silverstone och deras mentorer Stefan Johansson och Risto Virtanen tänker eliminera den svagaste deltagaren - jakten på den nya racerföraren har börjat!