När går Blindt spor?

Gamla visningar

Wednesday (17/12)
DR1
23:30-00:25

Blindt spor

Catherine forsøger at få sit liv tilbage på sporet, men den brutale Tommy Lee Royce er stadig på fri fod. Nu forsøger han at tage kontakt med sin søn, Ryan - Catherines barnebarn.
Tuesday (16/12)
DR1
23:30-00:25

Blindt spor

Catherine har fundet den kidnappede Ann Gallagher, og i fællesskab er det lykkedes dem at slippe væk fra den brutale Tommy. Men Catherine er slemt tilredt, og Tommy er stadig på fri fod. Samtidig strammes nettet for alvor om revisoren Kevin.
Wednesday (10/12)
DR1
23:45-00:35

Blindt spor

Politiassistent Catherine Cawood har fået mistanke om, at Tommy Lee Royce har begået en ny forbrydelse. Endnu ved hun ikke, at Tommy er indblandet i en kidnapningssag - og i drabet på hendes unge kollega. Men snart melder et vigtigt vidne sig med oplysninger, der fører til en dramatisk opdagelse.
Wednesday (3/12)
DR1
23:45-00:35

Blindt spor

Fyraften nærmer sig, da betjent Kirsten McAskill standser en varevogn med en ødelagt baglygte. Hvad hun ikke ved, er, at kidnapningsofferet Ann Gallagher ligger bastet og bundet bag i varevognen. Tommy og Lewis er i færd med at flytte hende - og Tommy har ikke tænkt sig at lade sig stoppe.
Wednesday (26/11)
DR1
23:15-00:05

Blindt spor

Politiassistent Catherine Cawood leder efter voldtægtsmanden Tommy, der drev hendes datter til selvmord for otte år siden. Hvad hun ikke ved, er, at Tommy nu er indblandet i den brutale bortførelse af den unge Ann Gallagher. Bortførelsen var planlagt af revisoren Kevin. Nu er Kevin ude, hvor han ikke kan bunde - og det er alt for sent at få kolde fødder.
Wednesday (19/11)
DR1
23:15-00:05

Blindt spor

Politiassistent Catherine Cawood er rystet, da voldtægtsmanden Tommy Lee Royce sættes på fri fod efter otte års fængsel. Catherine mener, at Tommy er skyld i hendes datters død. Hun er overbevist om, at han er en farlig mand, og at det kun er et spørgsmål om tid, før han begår en ny forbrydelse. Samtidig lægger den bitre revisor Kevin en desperat plan, da hans chef ikke vil give ham lønforhøjelse. En plan, hvor Tommy kommer til at spille en brutal hovedrolle.