När går Gordons Hotel Hell?

Gamla visningar

Sunday (1/3)
Kanal 9
13:50-14:45

Gordons Hotel Hell: Hotel Hell - 208 Historic Calumet Inn

I detta avsnitt: Ett historiskt hotell i Pipestone i Minnesota har stora problem på grund av syskonrivalitet mellan de två ägarna. Efter att ha drivit restauranger i några av världens bästa hotell vet Gordon Ramsay betydelsen av att infria gästens högt ställda förväntningar. Här tar han sig an usla hotell. Det handlar om allt från smutsiga rum och mögelskadade badrum till fruktansvärd roomservice och inkompetent personal. När Gordon har avslöjat alla otäcka hemligheter sätter han hotellägarna och personalen i arbete för att styra upp och få fason på de nedgångna anläggningarna. Amerikansk realityserie från 2013. Från Kanal 9 25/2. Originaltitel: Hotel Hell.
Saturday (17/1)
Kanal 5
12:10-13:05

Gordons Hotel Hell: Hotel Hell - 208 Historic Calumet Inn

I detta avsnitt: Ett historiskt hotell i Pipestone i Minnesota har stora problem på grund av syskonrivalitet mellan de två ägarna. Efter att ha drivit restauranger i några av världens bästa hotell vet Gordon Ramsay betydelsen av att infria gästens högt ställda förväntningar. Här tar han sig an usla hotell. Det handlar om allt från smutsiga rum och mögelskadade badrum till fruktansvärd roomservice och inkompetent personal. När Gordon har avslöjat alla otäcka hemligheter sätter han hotellägarna och personalen i arbete för att styra upp och få fason på de nedgångna anläggningarna. Amerikansk realityserie från 2013. Från Kanal 5 11/1. Originaltitel: Hotel Hell.
Sunday (11/1)
Kanal 5
20:00-21:00

Gordons Hotel Hell: Hotel Hell - 208 Historic Calumet Inn

I detta avsnitt: Ett historiskt hotell i Pipestone i Minnesota har stora problem på grund av syskonrivalitet mellan de två ägarna. Efter att ha drivit restauranger i några av världens bästa hotell vet Gordon Ramsay betydelsen av att infria gästens högt ställda förväntningar. Här tar han sig an usla hotell. Det handlar om allt från smutsiga rum och mögelskadade badrum till fruktansvärd roomservice och inkompetent personal. När Gordon har avslöjat alla otäcka hemligheter sätter han hotellägarna och personalen i arbete för att styra upp och få fason på de nedgångna anläggningarna. Amerikansk realityserie från 2013. Även Kanal 5 17/1. Originaltitel: Hotel Hell.
Saturday (10/1)
Kanal 5
11:05-12:05

Gordons Hotel Hell: Hotel Hell - 207 Curtis House Inn

I detta avsnitt: Ramsay besöker ett historiskt värdshus i Connecticut som drivs av ett par käbblande syskon. Efter att ha drivit restauranger i några av världens bästa hotell vet Gordon Ramsay betydelsen av att infria gästens högt ställda förväntningar. Här tar han sig an usla hotell. Det handlar om allt från smutsiga rum och mögelskadade badrum till fruktansvärd roomservice och inkompetent personal. När Gordon har avslöjat alla otäcka hemligheter sätter han hotellägarna och personalen i arbete för att styra upp och få fason på de nedgångna anläggningarna. Amerikansk realityserie från 2013. Från Kanal 5 4/1. Originaltitel: Hotel Hell.
Sunday (4/1)
Kanal 5
20:00-21:00

Gordons Hotel Hell: Hotel Hell - 207 Curtis House Inn

I detta avsnitt: Ramsay besöker ett historiskt värdshus i Connecticut som drivs av ett par käbblande syskon. Efter att ha drivit restauranger i några av världens bästa hotell vet Gordon Ramsay betydelsen av att infria gästens högt ställda förväntningar. Här tar han sig an usla hotell. Det handlar om allt från smutsiga rum och mögelskadade badrum till fruktansvärd roomservice och inkompetent personal. När Gordon har avslöjat alla otäcka hemligheter sätter han hotellägarna och personalen i arbete för att styra upp och få fason på de nedgångna anläggningarna. Amerikansk realityserie från 2013. Även Kanal 5 10/1. Originaltitel: Hotel Hell.
Saturday (20/12)
Kanal 5
10:15-11:15

Gordons Hotel Hell: Hotel Hell - 206 Murphy's Hotel

I detta avsnitt: Gordon Ramsey åker till norra Kalifornien där han blir hänförd av de vackra vingårdarna och ska försöka rädda Murphy's Hotel. Efter att ha drivit restauranger i några av världens bästa hotell vet Gordon Ramsay betydelsen av att infria gästens högt ställda förväntningar. Här tar han sig an usla hotell. Det handlar om allt från smutsiga rum och mögelskadade badrum till fruktansvärd roomservice och inkompetent personal. När Gordon har avslöjat alla otäcka hemligheter sätter han hotellägarna och personalen i arbete för att styra upp och få fason på de nedgångna anläggningarna. Amerikansk realityserie från 2013. Från Kanal 5 14/12. Originaltitel: Hotel Hell.
Sunday (14/12)
Kanal 5
20:00-21:00

Gordons Hotel Hell: Hotel Hell - 206 Murphy's Hotel

I detta avsnitt: Gordon Ramsey åker till norra Kalifornien där han blir hänförd av de vackra vingårdarna och ska försöka rädda Murphy's Hotel. Efter att ha drivit restauranger i några av världens bästa hotell vet Gordon Ramsay betydelsen av att infria gästens högt ställda förväntningar. Här tar han sig an usla hotell. Det handlar om allt från smutsiga rum och mögelskadade badrum till fruktansvärd roomservice och inkompetent personal. När Gordon har avslöjat alla otäcka hemligheter sätter han hotellägarna och personalen i arbete för att styra upp och få fason på de nedgångna anläggningarna. Amerikansk realityserie från 2013. Även Kanal 5 20/12. Originaltitel: Hotel Hell.
Sunday (14/12)
Kanal 9
13:00-14:00

Gordons Hotel Hell: Hotel Hell - 204 Hotel Chester

I detta avsnitt: Gordon rycker ut när ett hotell i Starkville i Mississippi är i trångmål på grund av ägarnas ekonomiska svårigheter. Efter att ha drivit restauranger i några av världens bästa hotell vet Gordon Ramsay betydelsen av att infria gästens högt ställda förväntningar. Här tar han sig an usla hotell. Det handlar om allt från smutsiga rum och mögelskadade badrum till fruktansvärd roomservice och inkompetent personal. När Gordon har avslöjat alla otäcka hemligheter sätter han hotellägarna och personalen i arbete för att styra upp och få fason på de nedgångna anläggningarna. Amerikansk realityserie från 2013. Från Kanal 9 8/12. Originaltitel: Hotel Hell.
Saturday (13/12)
Kanal 5
10:50-11:50

Gordons Hotel Hell: Hotel Hell - 205 Four Seasons Inn

I detta avsnitt: Gordon Ramsay hjälper en hotellägare i Vermont vars husdjursvänliga profil har gått över styr. Efter att ha drivit restauranger i några av världens bästa hotell vet Gordon Ramsay betydelsen av att infria gästens högt ställda förväntningar. Här tar han sig an usla hotell. Det handlar om allt från smutsiga rum och mögelskadade badrum till fruktansvärd roomservice och inkompetent personal. När Gordon har avslöjat alla otäcka hemligheter sätter han hotellägarna och personalen i arbete för att styra upp och få fason på de nedgångna anläggningarna. Amerikansk realityserie från 2013. Från Kanal 5 7/12. Originaltitel: Hotel Hell.
Monday (8/12)
Kanal 9
22:00-23:00

Gordons Hotel Hell: Hotel Hell - 204 Hotel Chester

I detta avsnitt: Gordon rycker ut när ett hotell i Starkville i Mississippi är i trångmål på grund av ägarnas ekonomiska svårigheter. Efter att ha drivit restauranger i några av världens bästa hotell vet Gordon Ramsay betydelsen av att infria gästens högt ställda förväntningar. Här tar han sig an usla hotell. Det handlar om allt från smutsiga rum och mögelskadade badrum till fruktansvärd roomservice och inkompetent personal. När Gordon har avslöjat alla otäcka hemligheter sätter han hotellägarna och personalen i arbete för att styra upp och få fason på de nedgångna anläggningarna. Amerikansk realityserie från 2013. Även Kanal 9 14/12. Originaltitel: Hotel Hell.