När går Derren Brown: The Experiments?

Gamla visningar

Saturday (13/12)
Kanal 9
10:40-11:40

Derren Brown: The Experiments: Derren Brown: The Experiments The Secrets of Luck

I detta avsnitt: Derren utreder vad som gör vissa människor lyckliga och andra olyckliga. Detta program har formen av en dokumentär med Dawn Porter som Derrens hemliga agent. Den här gången är föremålet för experimentet en hel stad. Dawn och Derren sprider ett rykte om lyckokraften hos en staty och observerar hur det ändrar livet hos invånarna. En uppfinningsrik och häpnadsväckande blandning av stunts, magi, illusion, suggestion och tankeväckande underhållning, kombinerad med psykologisk insikt. Var och en av de fristående episoderna är ett socialt experiment. Några har inspirerats av klassiska psykologiprov, andra är skapade av Derren för att illustrera hur lätt vårt beteende kan manipuleras. Medverkande: Dawn Porter. Brittisk dokumentärserie från 2012. Från Kanal 9 7/12. Originaltitel: Derren Brown - 104.
Sunday (7/12)
Kanal 9
13:45-14:50

Derren Brown: The Experiments: Derren Brown: The Experiments The Secrets of Luck

I detta avsnitt: Derren utreder vad som gör vissa människor lyckliga och andra olyckliga. Detta program har formen av en dokumentär med Dawn Porter som Derrens hemliga agent. Den här gången är föremålet för experimentet en hel stad. Dawn och Derren sprider ett rykte om lyckokraften hos en staty och observerar hur det ändrar livet hos invånarna. En uppfinningsrik och häpnadsväckande blandning av stunts, magi, illusion, suggestion och tankeväckande underhållning, kombinerad med psykologisk insikt. Var och en av de fristående episoderna är ett socialt experiment. Några har inspirerats av klassiska psykologiprov, andra är skapade av Derren för att illustrera hur lätt vårt beteende kan manipuleras. Medverkande: Dawn Porter. Brittisk dokumentärserie från 2012. Även Kanal 9 13/12. Originaltitel: Derren Brown - 104.
Saturday (6/12)
Kanal 9
09:50-10:50

Derren Brown: The Experiments: Derren Brown: The Experiments The Guilt Trip

I detta avsnitt: En ovetande deltagare placeras i centrum för en mordgåta som filmas med dold kamera. Kan Derren övertyga honom att erkänna ett mord han inte begått? En uppfinningsrik och häpnadsväckande blandning av stunts, magi, illusion, suggestion och tankeväckande underhållning, kombinerad med psykologisk insikt. Var och en av de fristående episoderna är ett socialt experiment. Några har inspirerats av klassiska psykologiprov, andra är skapade av Derren för att illustrera hur lätt vårt beteende kan manipuleras. Brittisk dokumentärserie från 2012. Från Kanal 9 30/11. Originaltitel: Derren Brown - 103.
Sunday (23/11)
Kanal 9
13:50-14:55

Derren Brown: The Experiments: Derren Brown: The Experiments The Gameshow

I detta avsnitt: Derren Brown blir programledare för en gameshow och undersöker om vi alla har kapacitet för ondska, och om delaktighet i en grupp påverkar vår känsla för rätt och fel. En uppfinningsrik och häpnadsväckande blandning av stunts, magi, illusion, suggestion och tankeväckande underhållning, kombinerad med psykologisk insikt. Var och en av de fristående episoderna är ett socialt experiment. Några har inspirerats av klassiska psykologiprov, andra är skapade av Derren för att illustrera hur lätt vårt beteende kan manipuleras. Brittisk dokumentärserie från 2012. Även Kanal 9 29/11. Originaltitel: Derren Brown - 102.
Saturday (22/11)
Kanal 9
09:40-10:45

Derren Brown: The Experiments: Derren Brown: The Experiments The Assassin

I detta avsnitt: Derren Brown undersöker hypnos och tar reda på om någon kan bli hypnotiserad till att döda en kändis. Är det verkligen möjligt? En uppfinningsrik och häpnadsväckande blandning av stunts, magi, illusion, suggestion och tankeväckande underhållning, kombinerad med psykologisk insikt. Var och en av de fristående episoderna är ett socialt experiment. Några har inspirerats av klassiska psykologiprov, andra är skapade av Derren för att illustrera hur lätt vårt beteende kan manipuleras. Brittisk dokumentärserie från 2012. Från Kanal 9 16/11. Originaltitel: Derren Brown - 101.