När går Torpederna?

Gamla visningar

Sunday (21/12)
TV4
20:00-21:00

Torpederna

Svensk dramakomediserie från 2014. Kåkfararen Sonny har efter sex år i fängelse blivit frisläppt. Han drömmer om ett vanligt medelklassliv med sin kärlek Camilla. Han har lovat henne att aldrig mer ägna sig åt brott men det blir svårare än han trott att hålla löftet.Del 6 av 6. Säsongavslutning. Göran kallar in sina torpeder för krismöte, någon har blåst dem och det enda de vet är att en av rånarna har en skottskada. Samtidigt väntar Camilla på Sonny och när han inte dyker upp bestämmer hon sig för att åka hem till sina föräldrar.
Sunday (14/12)
TV4
20:00-21:00

Torpederna

Svensk dramakomediserie från 2014. Kåkfararen Sonny har efter sex år i fängelse blivit frisläppt. Han drömmer om ett vanligt medelklassliv med sin kärlek Camilla. Han har lovat henne att aldrig mer ägna sig åt brott men det blir svårare än han trott att hålla löftet.Del 5 av 6. Det är dagen för värdetransportrånet och allt är planerat in i minsta detalj. När Camilla föreslår att hon och Sonny ska gå på spa och han inte lyckas ta sig ur det måste han försöka kombinera spabesöket med värdetransportrånet. Men allt går inte enligt planerna.
Sunday (7/12)
TV4
20:00-21:00

Torpederna

Svensk dramakomediserie från 2014. Kåkfararen Sonny har efter sex år i fängelse blivit frisläppt. Han drömmer om ett vanligt medelklassliv med sin kärlek Camilla. Han har lovat henne att aldrig mer ägna sig åt brott men det blir svårare än han trott att hålla löftet.Del 4 av 6. Sonny lovar Camilla att delta under en föreläsning för kriminalstyrelsens ledning när hennes kriminalvårdsprojekt hotas. Men när han och Nima får i uppdrag att reklamera några defekta automatvapen och Nima upptäcker vad de ska användas till går inget som planerat.
Sunday (23/11)
TV4
20:00-21:00

Torpederna

Svensk dramakomediserie från 2014. Kåkfararen Sonny har efter sex år i fängelse blivit frisläppt. Han drömmer om ett vanligt medelklassliv med sin kärlek Camilla. Han har lovat henne att aldrig mer ägna sig åt brott men det blir svårare än han trott att hålla löftet.Del 2 av 6. Renoveringen blir dyrare än väntat och för att Sonny och Camilla ska kunna bo kvar i huset måste Sonny snabbt hitta ett jobb. Nima, Dragan och Kloss hotar en misstänkt tjallare och genom en olyckshändelse råkar Nima ha ihjäl honom. Jonas söker upp Camillas föräldrar för att varna dem för Sonny.