Vilken kanal visar Outsiders?

Gamla visningar

Sunday (27/9)
Kanal 11
03:40-04:30

Outsiders

De vilda. Vi möter de som tar steget fullt ut, säger upp sig från jobbet, säljer allt de har och bosätter sig i det vilda. Människorna som ger sig ut i ett ovisst vildmarksliv utan bekvämligheter och pengar, med stenhårt arbete i ur och skur.
Sunday (20/9)
Kanal 11
23:00-00:00

Outsiders

De vilda. Vi möter de som tar steget fullt ut, säger upp sig från jobbet, säljer allt de har och bosätter sig i det vilda. Människorna som ger sig ut i ett ovisst vildmarksliv utan bekvämligheter och pengar, med stenhårt arbete i ur och skur.
Sunday (13/9)
Kanal 11
22:55-23:55

Outsiders

Vår uppfattning och om vad som är kvinnligt och manligt är oftast solklar, tex att kvinnor har bröst och män har snopp. Vi möter människor som totalt vänder upp och ned på våra invanda perspektiv om vad som är kvinnligt och manligt.
Sunday (6/9)
Kanal 11
22:55-23:55

Outsiders

Vi människor vill gärna identifiera oss med djur; vara klok som en uggla eller listig som en räv. Men för vissa personer är identifikationen starkare än så, de går steget längre och umgås med varandra i en egen hemlig värld.
Sunday (28/12)
Kanal 11
23:00-00:00

Outsiders: Outsiders - 906 Barngivarna

I detta avsnitt: Det ligger i människans natur att föröka sig och det finns personer som delar med sig av sin kropp och sina gener. Vi möter några som ser det som sitt kall att ge mänskligt liv till både dockor och riktiga bebisar. Jayne från London kunde inte bli gravid utan fick hjälp av en surrogatmamma. Sen fick hon fyra egna barn och av tacksamhet för det har hon varit surrogatmamma till andra. Mads från Danmark har toppgener och hjälper andra och levererar spermier till en spermabank tre gånger i veckan. Vi får följa unika svenskar som inte lever som andra, eller inte ser ut som andra, och som är föremål för spekulationer, misstro och fördomar. Alla teman passar in på ämnet utanförskap. Svensk dokumentärserie från 2011. Originaltitel: Outsiders.
Sunday (21/12)
Kanal 11
23:00-00:05

Outsiders: Outsiders - 905 Inför katastrofen

I detta avsnitt: Vi möter personer som är övertygade om att en total samhällskollaps är förestående. De kallar sig survivalister och de bunkrar livsmedel och planerar för att överleva när katastrofen är ett faktum. Oskar arbetar som yrkeschaufför men ägnar sin lediga tid åt att förbereda sig för civilisationens undergång. Oskar har samlat på sig ett matförråd för tusentals kronor för att överleva. Sjuksköterskan Helena, 44, har byggt ett mobilt katastrofsäkert hus som är självförsörjande på el och vatten. Vi får följa unika svenskar som inte lever som andra, eller inte ser ut som andra, och som är föremål för spekulationer, misstro och fördomar. Alla teman passar in på ämnet utanförskap. Svensk dokumentärserie från 2011. Originaltitel: Outsiders.
Sunday (21/12)
Kanal 11
03:10-03:55

Outsiders: Outsiders - 904 Mitt Hemliga Hinder

I detta avsnitt: Människor som lider av olika tvång och fobier i det tysta. Det syns inte på utsidan, men för dem som drabbats är det en kraftig begränsning av livskvalitén. Yvette, 23, har BDD vilket innebär att hon tycker att hon är extremt ful trots att hon ser bättre ut än de flesta andra. Milo, 39, bor i Trollhättan och har kräkfobi, vilket innebär att hon är livrädd för att bli utsatt för något som gör henne illamående. Sara, 30, bor i Täby och har kraftig fobi för dinosaurier. Vi får följa unika svenskar som inte lever som andra, eller inte ser ut som andra, och som är föremål för spekulationer, misstro och fördomar. Alla teman passar in på ämnet utanförskap. Svensk dokumentärserie från 2011. Från Kanal 11 14/12. Originaltitel: Outsiders.
Sunday (14/12)
Kanal 11
23:00-00:05

Outsiders: Outsiders - 904 Mitt Hemliga Hinder

I detta avsnitt: Människor som lider av olika tvång och fobier i det tysta. Det syns inte på utsidan, men för dem som drabbats är det en kraftig begränsning av livskvalitén. Yvette, 23, har BDD vilket innebär att hon tycker att hon är extremt ful trots att hon ser bättre ut än de flesta andra. Milo, 39, bor i Trollhättan och har kräkfobi, vilket innebär att hon är livrädd för att bli utsatt för något som gör henne illamående. Sara, 30, bor i Täby och har kraftig fobi för dinosaurier. Vi får följa unika svenskar som inte lever som andra, eller inte ser ut som andra, och som är föremål för spekulationer, misstro och fördomar. Alla teman passar in på ämnet utanförskap. Svensk dokumentärserie från 2011. Även Kanal 11 20/12. Originaltitel: Outsiders.
Sunday (14/12)
Kanal 11
04:10-05:10

Outsiders: Outsiders - 903 De Vilda - Leva Utanför Samhället

I detta avsnitt: De vilda. Vi möter de som tar steget fullt ut, säger upp sig från jobbet, säljer allt de har och bosätter sig i det vilda. Människorna som väljer att lämna vårt bekväma samhälle, som ger sig ut i ett ovisst vildmarksliv utan bekvämligheter och pengar, med stenhårt arbete i ur och skur. Vi får följa unika svenskar som inte lever som andra, eller inte ser ut som andra, och som är föremål för spekulationer, misstro och fördomar. Alla teman passar in på ämnet utanförskap. Svensk dokumentärserie från 2011. Från Kanal 11 7/12. Originaltitel: Outsiders.
Sunday (7/12)
Kanal 11
22:55-00:00

Outsiders: Outsiders - 903 De Vilda - Leva Utanför Samhället

I detta avsnitt: De vilda. Vi möter de som tar steget fullt ut, säger upp sig från jobbet, säljer allt de har och bosätter sig i det vilda. Människorna som väljer att lämna vårt bekväma samhälle, som ger sig ut i ett ovisst vildmarksliv utan bekvämligheter och pengar, med stenhårt arbete i ur och skur. Vi får följa unika svenskar som inte lever som andra, eller inte ser ut som andra, och som är föremål för spekulationer, misstro och fördomar. Alla teman passar in på ämnet utanförskap. Svensk dokumentärserie från 2011. Även Kanal 11 13/12. Originaltitel: Outsiders.