Vilken kanal visar Jakten på monsterfisken?

Gamla visningar

Tuesday (22/9)
TV4 Fakta XL
19:55-20:45

Jakten på monsterfisken

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Ekologen Zeb Hogan försöker rädda stora fiskar från utrotning och besöker världens fyra hörn för att finna de största exemplaren. Han undersöker även hur de gestaltas i den lokala kulturen, deras roll i ekosystemet och säregenheterna hos fiskarna som kan bli upp till 200 kilo.Del 6 av 6. Zeb Hogan reser till Nya Zeeland för att söka efter den gigantiska muränan, en köttätande och ormlik fisk som kan attackera krokodiler och leva i hundra år. Han fiskar tillsammans med lokalbefolkningen och använder en traditionell teknik för att försöka lura ut det legendariska monstret.
Monday (21/9)
TV4 Fakta XL
19:55-20:45

Jakten på monsterfisken

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Ekologen Zeb Hogan försöker rädda stora fiskar från utrotning och besöker världens fyra hörn för att finna de största exemplaren. Han undersöker även hur de gestaltas i den lokala kulturen, deras roll i ekosystemet och säregenheterna hos fiskarna som kan bli upp till 200 kilo.Del 5 av 6. Zeb Hogan försöker hitta ett sätt att rädda murraytorsken från utrotning.
Thursday (17/9)
TV4 Fakta XL
19:55-20:45

Jakten på monsterfisken

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Ekologen Zeb Hogan försöker rädda stora fiskar från utrotning och besöker världens fyra hörn för att finna de största exemplaren. Han undersöker även hur de gestaltas i den lokala kulturen, deras roll i ekosystemet och säregenheterna hos fiskarna som kan bli upp till 200 kilo.Del 4 av 6. Säsongsavslutning. Zeb Hogan utforskar Mekongfloden i jakt på de stora vandrande fiskarna som håller till nära vattenfallet Khone Falls i Laos. Han vill hinna följa deras vandring uppför floden innan dammbyggen blockerar deras rutt.
Wednesday (16/9)
TV4 Fakta XL
19:55-20:45

Jakten på monsterfisken

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Ekologen Zeb Hogan försöker rädda stora fiskar från utrotning och besöker världens fyra hörn för att finna de största exemplaren. Han undersöker även hur de gestaltas i den lokala kulturen, deras roll i ekosystemet och säregenheterna hos fiskarna som kan bli upp till 200 kilo.Del 3 av 6. Zeb Hogan granskar fem stora rovdjurs svårigheter med att överleva under torrperioden i Australiens vildmark. Den ständiga kampen om föda skapar konflikter mellan djuren.
Tuesday (15/9)
TV4 Fakta XL
19:55-20:45

Jakten på monsterfisken

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Ekologen Zeb Hogan försöker rädda stora fiskar från utrotning och besöker världens fyra hörn för att finna de största exemplaren. Han undersöker även hur de gestaltas i den lokala kulturen, deras roll i ekosystemet och säregenheterna hos fiskarna som kan bli upp till 200 kilo.Del 2 av 6. Zeb Hogan reser till Kamtjatka i Ryssland i jakt på världens största fiskar. Där tar han reda på varför så mycket lax vandrar till de östra delarna av Ryssland. Han avslöjar också vad det är som hotar den vilda laxens existens.
Monday (14/9)
TV4 Fakta XL
19:55-20:45

Jakten på monsterfisken

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Ekologen Zeb Hogan försöker rädda stora fiskar från utrotning och besöker världens fyra hörn för att finna de största exemplaren. Han undersöker även hur de gestaltas i den lokala kulturen, deras roll i ekosystemet och säregenheterna hos fiskarna som kan bli upp till 200 kilo.Del 8 av 14. Den akvatiske ekologen Zeb Hogan letar efter skedstörar. De var en gång mycket vanliga i Mississippis och Missouris floder, men under de sista hundra åren har deras antal rasat.
Thursday (10/9)
TV4 Fakta XL
19:55-20:45

Jakten på monsterfisken

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Ekologen Zeb Hogan försöker rädda stora fiskar från utrotning och besöker världens fyra hörn för att finna de största exemplaren. Han undersöker även hur de gestaltas i den lokala kulturen, deras roll i ekosystemet och säregenheterna hos fiskarna som kan bli upp till 200 kilo.Del 7 av 7. Ekologen Zeb Hogan ger sig ut på jakt efter nilabborren, Afrikas största sötvattenfisk.
Wednesday (9/9)
TV4 Fakta XL
19:55-20:45

Jakten på monsterfisken

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Ekologen Zeb Hogan försöker rädda stora fiskar från utrotning och besöker världens fyra hörn för att finna de största exemplaren. Han undersöker även hur de gestaltas i den lokala kulturen, deras roll i ekosystemet och säregenheterna hos fiskarna som kan bli upp till 200 kilo.Del 6 av 7. Då biologerna fruktar att malen kan förstöra det lokala ekosystemet reser Zeb till Spanien för att få en bild av rovdjuret.
Tuesday (8/9)
TV4 Fakta XL
19:55-20:45

Jakten på monsterfisken

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Ekologen Zeb Hogan försöker rädda stora fiskar från utrotning och besöker världens fyra hörn för att finna de största exemplaren. Han undersöker även hur de gestaltas i den lokala kulturen, deras roll i ekosystemet och säregenheterna hos fiskarna som kan bli upp till 200 kilo.Del 5 av 7. Zeb reser till Himalaya för att undersöka oroväckande rapporter om jättestora havskatter som sägs ha förföljt, attackerat och dödat människor.
Monday (7/9)
TV4 Fakta XL
19:55-20:45

Jakten på monsterfisken

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Ekologen Zeb Hogan försöker rädda stora fiskar från utrotning och besöker världens fyra hörn för att finna de största exemplaren. Han undersöker även hur de gestaltas i den lokala kulturen, deras roll i ekosystemet och säregenheterna hos fiskarna som kan bli upp till 200 kilo.Del 4 av 7. Zeb reser till Thailand för att identifiera så många arter av landets enorma monsterfiskar som möjligt.