Var visas Perception?

Gamla visningar

Wednesday (29/4)
Kanal 5
02:40-03:25

Perception: Perception - 24 Obsession

I detta avsnitt: Pierce mentala tillstånd ifrågasätts och hans jobb hamnar i fara när han anklagas för att förfölja sin före detta flickvän, Caroline Newsome. Situationen blir värre och Moretti försöker hitta den verkliga förföljaren. Daniel Pierce är en excentrisk doktor i neurologi som hjälper FBI att gripa grova brottslingar med hjälp av sitt kunnande i mänskligt beteende och sina specialkunskaper i neurologiska störningar. Pierce är inte bara expert på neurologiska störningar - han är själv bipolär. Till vardags undervisar han på universitetet och där håller assistenten Max Lewicki reda på alla måsten. FBI-agenten Kate Moretti har nära kontakt med Pierce som på grund av sin sjukdom kräver transparens och rak kommunikation. Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Originaltitel: Perception.
Tuesday (28/4)
Kanal 5
02:40-03:30

Perception: Perception - 23 Cobra

I detta avsnitt: Det blir spänt mellan CIA och FBI när Pierce får ett tips om att CIA kanske mördar amerikanska medborgare. Det blir än mer komplicerat när en av Pierces nära vänner mördas. Daniel Pierce är en excentrisk doktor i neurologi som hjälper FBI att gripa grova brottslingar med hjälp av sitt kunnande i mänskligt beteende och sina specialkunskaper i neurologiska störningar. Pierce är inte bara expert på neurologiska störningar - han är själv bipolär. Till vardags undervisar han på universitetet och där håller assistenten Max Lewicki reda på alla måsten. FBI-agenten Kate Moretti har nära kontakt med Pierce som på grund av sin sjukdom kräver transparens och rak kommunikation. Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Originaltitel: Perception.
Thursday (23/4)
Kanal 5
01:45-02:40

Perception: Perception - 22 Brotherhood

I detta avsnitt: Pierce och Lewicki blir överrumplade när Lewickis bror Kenny dyker upp oanmäld. Kenny blir huvudmisstänkt i ett mordfall och Pierce slits mellan att hjälpa sin vän och att tjäna rättvisan. Samtidigt får Lewicki ett frestande erbjudande som får honom att ifrågasätta Pierces lojalitet mot honom. Daniel Pierce är en excentrisk doktor i neurologi som hjälper FBI att gripa grova brottslingar med hjälp av sitt kunnande i mänskligt beteende och sina specialkunskaper i neurologiska störningar. Pierce är inte bara expert på neurologiska störningar - han är själv bipolär. Till vardags undervisar han på universitetet och där håller assistenten Max Lewicki reda på alla måsten. FBI-agenten Kate Moretti har nära kontakt med Pierce som på grund av sin sjukdom kräver transparens och rak kommunikation. Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Originaltitel: Perception.
Wednesday (22/4)
Kanal 5
01:45-02:40

Perception: Perception - 21 Curveball

I detta avsnitt: Dean måste koppla på charmen för att erövra en plats på CLMU. Pierce kämpar för en autistisk tonåring som är misstänkt för mord. Daniel Pierce är en excentrisk doktor i neurologi som hjälper FBI att gripa grova brottslingar med hjälp av sitt kunnande i mänskligt beteende och sina specialkunskaper i neurologiska störningar. Pierce är inte bara expert på neurologiska störningar - han är själv bipolär. Till vardags undervisar han på universitetet och där håller assistenten Max Lewicki reda på alla måsten. FBI-agenten Kate Moretti har nära kontakt med Pierce som på grund av sin sjukdom kräver transparens och rak kommunikation. Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Originaltitel: Perception.
Tuesday (21/4)
Kanal 5
01:45-02:40

Perception: Perception - 20 Warrior

I detta avsnitt: Daniel Pierce är en excentrisk doktor i neurologi som hjälper FBI att gripa grova brottslingar med hjälp av sitt kunnande i mänskligt beteende och sina specialkunskaper i neurologiska störningar. Pierce är inte bara expert på neurologiska störningar - han är själv bipolär. Till vardags undervisar han på universitetet och där håller assistenten Max Lewicki reda på alla måsten. FBI-agenten Kate Moretti har nära kontakt med Pierce som på grund av sin sjukdom kräver transparens och rak kommunikation. Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Originaltitel: Perception.
Thursday (16/4)
Kanal 5
01:45-02:35

Perception: Perception - 19 Wounded

I detta avsnitt: Donnie försöker hjälpa en krigshjälte som lider av en neurologisk sjukdom, men det som börjar som en god gärning får stora konsekvenser. Pierce får en oväntad överraskning när en flört från hans förflutna dyker upp. Daniel Pierce är en excentrisk doktor i neurologi som hjälper FBI att gripa grova brottslingar med hjälp av sitt kunnande i mänskligt beteende och sina specialkunskaper i neurologiska störningar. Pierce är inte bara expert på neurologiska störningar - han är själv bipolär. Till vardags undervisar han på universitetet och där håller assistenten Max Lewicki reda på alla måsten. FBI-agenten Kate Moretti har nära kontakt med Pierce som på grund av sin sjukdom kräver transparens och rak kommunikation. Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Originaltitel: Perception.
Wednesday (15/4)
Kanal 5
01:45-02:40

Perception: Perception - 18 Asylum

I detta avsnitt: Pierce utreder en brutal knivskärning på ett psyksjukhus. På grund av sina hallucinationer om Sigmund Freud blir Pierce övertygad om att sjukhuset är fullt av mörka hemligheter. Daniel Pierce är en excentrisk doktor i neurologi som hjälper FBI att gripa grova brottslingar med hjälp av sitt kunnande i mänskligt beteende och sina specialkunskaper i neurologiska störningar. Pierce är inte bara expert på neurologiska störningar - han är själv bipolär. Till vardags undervisar han på universitetet och där håller assistenten Max Lewicki reda på alla måsten. FBI-agenten Kate Moretti har nära kontakt med Pierce som på grund av sin sjukdom kräver transparens och rak kommunikation. Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Originaltitel: Perception.
Tuesday (14/4)
Kanal 5
01:50-02:45

Perception: Perception - 17 Neuropositive

I detta avsnitt: Moretti får en bekännelse på dödsbädden om ett mord på en tonåring 1992. Hon kallar på Pierce för att få hjälp att avgöra mannens trovärdighet. Fallet blir komplicerat när den påstådda mördarens läkare avslöjar att hans patients tumör mystiskt har försvunnit. Daniel Pierce är en excentrisk doktor i neurologi som hjälper FBI att gripa grova brottslingar med hjälp av sitt kunnande i mänskligt beteende och sina specialkunskaper i neurologiska störningar. Pierce är inte bara expert på neurologiska störningar - han är själv bipolär. Till vardags undervisar han på universitetet och där håller assistenten Max Lewicki reda på alla måsten. FBI-agenten Kate Moretti har nära kontakt med Pierce som på grund av sin sjukdom kräver transparens och rak kommunikation. Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Originaltitel: Perception.
Thursday (9/4)
Kanal 5
01:40-02:35

Perception: Perception - 16 Defective

I detta avsnitt: Ett nytt hjälpmedel för att kontrollera skakningar verkar ha ett fel som visar sig vara mycket allvarligt, och Pierce slår sig ihop med Donnie för att utreda saken. Deras osannolika allians sätts på prov när fallet eskalerar till mord. Daniel Pierce är en excentrisk doktor i neurologi som hjälper FBI att gripa grova brottslingar med hjälp av sitt kunnande i mänskligt beteende och sina specialkunskaper i neurologiska störningar. Pierce är inte bara expert på neurologiska störningar - han är själv bipolär. Till vardags undervisar han på universitetet och där håller assistenten Max Lewicki reda på alla måsten. FBI-agenten Kate Moretti har nära kontakt med Pierce som på grund av sin sjukdom kräver transparens och rak kommunikation. Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Originaltitel: Perception.
Wednesday (8/4)
Kanal 5
01:40-02:35

Perception: Perception - 15 Caleidoscope

I detta avsnitt: Pierce och Morretti kastar sig in i den virtuella verkligheten för att lösa mordet på Kurt Simpson, en man som tillbringade större delen av sin tid med ett onlinespel som heter Caleidoscope. Pierce skapar en avatar av sig själv för att utreda brottet. Daniel Pierce är en excentrisk doktor i neurologi som hjälper FBI att gripa grova brottslingar med hjälp av sitt kunnande i mänskligt beteende och sina specialkunskaper i neurologiska störningar. Pierce är inte bara expert på neurologiska störningar - han är själv bipolär. Till vardags undervisar han på universitetet och där håller assistenten Max Lewicki reda på alla måsten. FBI-agenten Kate Moretti har nära kontakt med Pierce som på grund av sin sjukdom kräver transparens och rak kommunikation. Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Originaltitel: Perception.