När går Black-ish?

Gamla visningar

Saturday (26/9)
Kanal 5
14:25-14:55

Black-ish

Dres självförtroende åker i botten när en hög chef ifrågasätter hans street cred.
Tuesday (22/9)
Kanal 5
22:00-22:25

Black-ish

Dres självförtroende åker i botten när en hög chef ifrågasätter hans street cred.
Saturday (19/9)
Kanal 5
14:40-15:10

Black-ish

Bow får kontakt med några gamla collegevänner på Facebook och hon bjuder dem på middag med baktanken att imponera på dem. Under tiden upptäcker barnen att en av Bows vänner varit med i en dokusåpa.
Tuesday (15/9)
Kanal 5
22:00-22:25

Black-ish

Bow får kontakt med några gamla collegevänner på Facebook och hon bjuder dem på middag med baktanken att imponera på dem. Under tiden upptäcker barnen att en av Bows vänner varit med i en dokusåpa.
Thursday (30/7)
Kanal 5
19:00-19:30

Black-ish: Black-ish - 12 Martin Luther SKiing Day

I detta avsnitt: På väg till familjens årliga skidresa på Martin Luther King-dagen bestämmer sig Dre för att undervisa sina barn om betydelsen av mannen som inspirerade till helgdagen. Precis som alla föräldrar vill Andre "Dre" och Rainbow Johnson ge sina barn det bästa. Men deras barns barndom är väldigt annorlunda än deras egen var. De inser att det kostar på att ge sina barn mer än vad de själva någonsin haft. De bor även i ett fint "vitt" område och Andre kämpar för att barnen ska behålla och vara stolta över sin svarta identitet. "Pops", Dres pappa, tar dessutom varje tillfälle i akt att uttrycka sina egna gammaldags åsikter i alla familjefrågor. Amerikansk komediserie från 2014. Originaltitel: Black-ish.
Wednesday (29/7)
Kanal 5
19:00-19:30

Black-ish: Black-ish - 11 Law of Attraction

I detta avsnitt: Dre oroar sig för att Rainbow ifrågasätter hans manlighet så Pops försöker hjälpa sin son att rädda ansiktet. Det blir jobbigt när Jr ska spela "Romeo" och hans syster Zoey ska spela "Julia" i en skolpjäs. Precis som alla föräldrar vill Andre "Dre" och Rainbow Johnson ge sina barn det bästa. Men deras barns barndom är väldigt annorlunda än deras egen var. De inser att det kostar på att ge sina barn mer än vad de själva någonsin haft. De bor även i ett fint "vitt" område och Andre kämpar för att barnen ska behålla och vara stolta över sin svarta identitet. "Pops", Dres pappa, tar dessutom varje tillfälle i akt att uttrycka sina egna gammaldags åsikter i alla familjefrågor. Amerikansk komediserie från 2014. Originaltitel: Black-ish.
Tuesday (28/7)
Kanal 5
19:00-19:30

Black-ish: Black-ish - 10 Black Santa/White Christmas

I detta avsnitt: Dre anser att den årliga julfesten på jobbet behöver en svart jultomte och han bestämmer sig för att ta över den röda dräkten, trots att chefen för personalavdelningen redan har fått jobbet. Precis som alla föräldrar vill Andre "Dre" och Rainbow Johnson ge sina barn det bästa. Men deras barns barndom är väldigt annorlunda än deras egen var. De inser att det kostar på att ge sina barn mer än vad de själva någonsin haft. De bor även i ett fint "vitt" område och Andre kämpar för att barnen ska behålla och vara stolta över sin svarta identitet. "Pops", Dres pappa, tar dessutom varje tillfälle i akt att uttrycka sina egna gammaldags åsikter i alla familjefrågor. Amerikansk komediserie från 2014. Originaltitel: Black-ish.
Tuesday (28/7)
Kanal 5
05:35-06:00

Black-ish: Black-ish - 9 Colored Commentary

I detta avsnitt: Dre vill att familjen ska känna större samhörighet och vill att alla ska ta hand om varandra. Zoey och Andre Jr måste sitta barnvakt åt tvillingarna. Precis som alla föräldrar vill Andre "Dre" och Rainbow Johnson ge sina barn det bästa. Men deras barns barndom är väldigt annorlunda än deras egen var. De inser att det kostar på att ge sina barn mer än vad de själva någonsin haft. De bor även i ett fint "vitt" område och Andre kämpar för att barnen ska behålla och vara stolta över sin svarta identitet. "Pops", Dres pappa, tar dessutom varje tillfälle i akt att uttrycka sina egna gammaldags åsikter i alla familjefrågor. Amerikansk komediserie från 2014. Från dagen .Originaltitel: Black-ish.
Monday (27/7)
Kanal 5
19:00-19:30

Black-ish: Black-ish - 9 Colored Commentary

I detta avsnitt: Dre vill att familjen ska känna större samhörighet och vill att alla ska ta hand om varandra. Zoey och Andre Jr måste sitta barnvakt åt tvillingarna. Precis som alla föräldrar vill Andre "Dre" och Rainbow Johnson ge sina barn det bästa. Men deras barns barndom är väldigt annorlunda än deras egen var. De inser att det kostar på att ge sina barn mer än vad de själva någonsin haft. De bor även i ett fint "vitt" område och Andre kämpar för att barnen ska behålla och vara stolta över sin svarta identitet. "Pops", Dres pappa, tar dessutom varje tillfälle i akt att uttrycka sina egna gammaldags åsikter i alla familjefrågor. Amerikansk komediserie från 2014. Även idag .Originaltitel: Black-ish.
Thursday (23/7)
Kanal 5
19:00-19:30

Black-ish: Black-ish - 8 Oedipal Triangle

I detta avsnitt: Dres mamma, Ruby, kommer på besök och hon drabbar samman med Bow om allt. Dre försöker hitta ett sätt att få de två viktigaste kvinnorna i sitt liv att komma överens. Precis som alla föräldrar vill Andre "Dre" och Rainbow Johnson ge sina barn det bästa. Men deras barns barndom är väldigt annorlunda än deras egen var. De inser att det kostar på att ge sina barn mer än vad de själva någonsin haft. De bor även i ett fint "vitt" område och Andre kämpar för att barnen ska behålla och vara stolta över sin svarta identitet. "Pops", Dres pappa, tar dessutom varje tillfälle i akt att uttrycka sina egna gammaldags åsikter i alla familjefrågor. Amerikansk komediserie från 2014. Originaltitel: Black-ish.