Vilken kanal visar Hemma hos Jamie?

Gamla visningar

Saturday (11/4)
TV12
11:55-12:30

Hemma hos Jamie

Brittisk matlagningsserie från 2007. Jamie Oliver bjuder på enkla recept med tillgängliga ingredienser som frukt och grönsaker från sin egen köksträdgård. Varje program har ett tema kring en huvudingrediens. Han tipsar också om hur enkelt det är att odla kryddor och grönsaker hemma.Del 5 av 13. Jamie skördar olika kålsorter och lagar mat med grönkål, blomkål, broccoli och kålrabbi. Trädgårdsmästaren Brian lär Jamie att många av grönsakerna i trädgården går utmärkt att äta råa.
Saturday (11/4)
TV12
11:25-11:55

Hemma hos Jamie

Brittisk matlagningsserie från 2007. Jamie Oliver bjuder på enkla recept med tillgängliga ingredienser som frukt och grönsaker från sin egen köksträdgård. Varje program har ett tema kring en huvudingrediens. Han tipsar också om hur enkelt det är att odla kryddor och grönsaker hemma.Del 4 av 13. Jamie Oliver skördar bönor i ösregn. Sedan lagar han tre rätter med bönor som huvudingrediens. Han använder färgglada störbönor i en gryta och borlottibönor samt marinerade trädgårdsbönor i två andra rätter.
Saturday (11/4)
TV12
10:50-11:25

Hemma hos Jamie

Brittisk matlagningsserie från 2007. Jamie Oliver bjuder på enkla recept med tillgängliga ingredienser som frukt och grönsaker från sin egen köksträdgård. Varje program har ett tema kring en huvudingrediens. Han tipsar också om hur enkelt det är att odla kryddor och grönsaker hemma.Del 3 av 13. Jamie gör en marinad och plockar fram grillen. Allting går att grilla, från skaldjur, lamm och kyckling till grönsaker. Han demonstrerar några enkla regler och tekniker som ger en garanterat lyckad grillning.
Sunday (5/4)
TV12
10:55-11:25

Hemma hos Jamie

Brittisk matlagningsserie från 2007. Jamie Oliver bjuder på enkla recept med tillgängliga ingredienser som frukt och grönsaker från sin egen köksträdgård. Varje program har ett tema kring en huvudingrediens. Han tipsar också om hur enkelt det är att odla kryddor och grönsaker hemma.Del 2 av 13. Zucchiniplantorna i Jamie Olivers trädgård ger en stor skörd och Jamie visar vad man kan göra av dem. Han gör en sallad att servera till grillad makrill och friterar zucchiniblommor fyllda med ricotta och mynta.
Saturday (4/4)
TV12
11:30-12:00

Hemma hos Jamie

Brittisk matlagningsserie från 2007. Jamie Oliver bjuder på enkla recept med tillgängliga ingredienser som frukt och grönsaker från sin egen köksträdgård. Varje program har ett tema kring en huvudingrediens. Han tipsar också om hur enkelt det är att odla kryddor och grönsaker hemma.Del 7 av 12. Jamie lagar rätter av sina egna potatisar, bland annat potatissallad. Han undersöker också vad som gror i jorden tillsammans med trädgårdsmästaren Brian.
Saturday (4/4)
TV12
10:55-11:30

Hemma hos Jamie

Brittisk matlagningsserie från 2007. Jamie Oliver bjuder på enkla recept med tillgängliga ingredienser som frukt och grönsaker från sin egen köksträdgård. Varje program har ett tema kring en huvudingrediens. Han tipsar också om hur enkelt det är att odla kryddor och grönsaker hemma.Del 13 av 13. Jamie använder sparris i rätter som fungerar till dagens alla mål, frukost, lunch och middag. Bland annat gör han baconinlindad sparris i ugn med löskokta ägg, lagar sparris kokt med körvelvinägrett och grillad med olivolja, citron och parmesan. Han gör även en sparris- och potatistårta.
Thursday (26/3)
TV12
13:00-13:30

Hemma hos Jamie

Brittisk matlagningsserie från 2007. Jamie Oliver bjuder på enkla recept med tillgängliga ingredienser som frukt och grönsaker från sin egen köksträdgård. Varje program har ett tema kring en huvudingrediens. Han tipsar också om hur enkelt det är att odla kryddor och grönsaker hemma.Del 11 av 13. Hösten står för dörren och Jamie tar tillvara på årstidens läckerheter som pumpor och squash. Av det lagar han bland annat en varm vintersallad med anka och pumpa, soppa och små pumpamuffins.
Tuesday (24/3)
TV12
13:00-13:30

Hemma hos Jamie

Brittisk matlagningsserie från 2007. Jamie Oliver bjuder på enkla recept med tillgängliga ingredienser som frukt och grönsaker från sin egen köksträdgård. Varje program har ett tema kring en huvudingrediens. Han tipsar också om hur enkelt det är att odla kryddor och grönsaker hemma.Del 10 av 13. Reprisstart. Jamie slår ett slag för det närproducerade och gör ett besök hos en lokal fåruppfödare. Han diskuterar också örter som fungerar till lamm med trädgårdsmästaren Brian. Jamie lagar sedan flera olika enkla men läckra maträtter med lamm.
Monday (23/3)
TV12
13:00-13:30

Hemma hos Jamie

Brittisk matlagningsserie från 2007. Jamie Oliver bjuder på enkla recept med tillgängliga ingredienser som frukt och grönsaker från sin egen köksträdgård. Varje program har ett tema kring en huvudingrediens. Han tipsar också om hur enkelt det är att odla kryddor och grönsaker hemma.Del 9 av 13. Jamie går på jakt efter svamp i skogen eftersom det inte växer svamp i hans egen trädgård. Av skogsfynden lagar han bland annat stroganoff och risotto, bruschetta och kyckling med skogssvamp.
Tuesday (17/3)
TV12
20:55-21:30

Hemma hos Jamie

Brittisk matlagningsserie från 2007. Jamie Oliver bjuder på enkla recept med tillgängliga ingredienser som frukt och grönsaker från sin egen köksträdgård. Varje program har ett tema kring en huvudingrediens. Han tipsar också om hur enkelt det är att odla kryddor och grönsaker hemma.Del 8 av 13. Det är dags att skörda purjolöken som växer i trädgården och av den och chilipeppar lagar Jamie en het gulasch och en stark salsa att servera till rökt lax. Han gör också ett av sina favorittilltugg som består av paprikor fyllda med spansk peppar och tomat.