När går Sleepy Hollow?

Gamla visningar

Saturday (19/9)
TV6
02:30-03:15

Sleepy Hollow

Välkommen till Sleepy Hollow och nytappningen av Washington Irvings klassiska spökhistoria. I rollen som Katrina Crane ser vi det svenska stjärnskottet Katia Winter. Efter att elitsoldaten Ichabod Crane (Tom Mison) avlider 1790 under ett uppdrag signerat av George Washington, vaknar han plötsligt upp igen i Sleepy Hollow och året är 2014. Han inser snart att han är mänsklighetens enda hopp. Återupplivad tillsammans med vår hjälte är nämligen den huvudlöse ryttaren, som nu är på framfart i staden. Men det är bara början. Den skoningslöse motståndaren visar sig vara en av fyra ryttare som Ichabod måste krossa. Han tvingas att samarbeta med en hårdbarkad polis, Abbie Mills (Nicole Beharie), för att rädda Sleepy Hollow - och resen av världen. I rollen som Kapten Frank Irving ser vi komikern Orlando Jones. Alex Kurtzman och Roberto Orci, som även ligger bakom ”Star Trek” och ”Cowboys & Aliens”, står för manus. Regissör är Len Wiseman, som tidigare gjort filmer som ”Underworld” och ”Die hard 4”. Spänningen stiger i säsongsavslutningen när den goda och den onda världen kolliderar mitt i Sleepy Hollow.
Wednesday (16/9)
TV4 Film
01:45-03:50

Sleepy Hollow

Amerikansk skräckfilm från 1999 med Johnny Depp. Året är 1799 och polisen Ichabod Crane anländer till staden Sleepy Hollow för att undersöka några mystiska mord. I staden talar alla om den huvudlöse ryttare som spökar i skogen och som är ute för att hämnas för att han blivit mördad.
Saturday (12/9)
TV6
03:00-03:45

Sleepy Hollow

Välkommen till Sleepy Hollow och nytappningen av Washington Irvings klassiska spökhistoria. I rollen som Katrina Crane ser vi det svenska stjärnskottet Katia Winter. Efter att elitsoldaten Ichabod Crane (Tom Mison) avlider 1790 under ett uppdrag signerat av George Washington, vaknar han plötsligt upp igen i Sleepy Hollow och året är 2014. Han inser snart att han är mänsklighetens enda hopp. Återupplivad tillsammans med vår hjälte är nämligen den huvudlöse ryttaren, som nu är på framfart i staden. Men det är bara början. Den skoningslöse motståndaren visar sig vara en av fyra ryttare som Ichabod måste krossa. Han tvingas att samarbeta med en hårdbarkad polis, Abbie Mills (Nicole Beharie), för att rädda Sleepy Hollow - och resen av världen. I rollen som Kapten Frank Irving ser vi komikern Orlando Jones. Alex Kurtzman och Roberto Orci, som även ligger bakom ”Star Trek” och ”Cowboys & Aliens”, står för manus. Regissör är Len Wiseman, som tidigare gjort filmer som ”Underworld” och ”Die hard 4”. Kaptein Irving står inför det ultimata lojalitetstestet, medan Ichabod och Abbie hittar ett hemligt stycke i Washingtons bibel. Nu avslöjas sanningen om den förste presidentens död.
Tuesday (8/9)
TV4 Film
21:00-23:05

Sleepy Hollow

Amerikansk skräckfilm från 1999 med Johnny Depp. Året är 1799 och polisen Ichabod Crane anländer till staden Sleepy Hollow för att undersöka några mystiska mord. I staden talar alla om den huvudlöse ryttare som spökar i skogen och som är ute för att hämnas för att han blivit mördad.
Saturday (5/9)
TV6
02:30-03:15

Sleepy Hollow

Välkommen till Sleepy Hollow och nytappningen av Washington Irvings klassiska spökhistoria. I rollen som Katrina Crane ser vi det svenska stjärnskottet Katia Winter. Efter att elitsoldaten Ichabod Crane (Tom Mison) avlider 1790 under ett uppdrag signerat av George Washington, vaknar han plötsligt upp igen i Sleepy Hollow och året är 2014. Han inser snart att han är mänsklighetens enda hopp. Återupplivad tillsammans med vår hjälte är nämligen den huvudlöse ryttaren, som nu är på framfart i staden. Men det är bara början. Den skoningslöse motståndaren visar sig vara en av fyra ryttare som Ichabod måste krossa. Han tvingas att samarbeta med en hårdbarkad polis, Abbie Mills (Nicole Beharie), för att rädda Sleepy Hollow - och resen av världen. I rollen som Kapten Frank Irving ser vi komikern Orlando Jones. Alex Kurtzman och Roberto Orci, som även ligger bakom ”Star Trek” och ”Cowboys & Aliens”, står för manus. Regissör är Len Wiseman, som tidigare gjort filmer som ”Underworld” och ”Die hard 4”. Abbie och Ichabod kämpar desperat för att rädda Abbies syster, Jenny, som är besatt av en ond demon.
Friday (4/9)
TV4 Film
23:00-01:15

Sleepy Hollow

Amerikansk skräckfilm från 1999 med Johnny Depp. Året är 1799 och polisen Ichabod Crane anländer till staden Sleepy Hollow för att undersöka några mystiska mord. I staden talar alla om den huvudlöse ryttare som spökar i skogen och som är ute för att hämnas för att han blivit mördad.
Saturday (29/8)
TV6
02:45-03:30

Sleepy Hollow

Välkommen till Sleepy Hollow och nytappningen av Washington Irvings klassiska spökhistoria. I rollen som Katrina Crane ser vi det svenska stjärnskottet Katia Winter. Efter att elitsoldaten Ichabod Crane (Tom Mison) avlider 1790 under ett uppdrag signerat av George Washington, vaknar han plötsligt upp igen i Sleepy Hollow och året är 2014. Han inser snart att han är mänsklighetens enda hopp. Återupplivad tillsammans med vår hjälte är nämligen den huvudlöse ryttaren, som nu är på framfart i staden. Men det är bara början. Den skoningslöse motståndaren visar sig vara en av fyra ryttare som Ichabod måste krossa. Han tvingas att samarbeta med en hårdbarkad polis, Abbie Mills (Nicole Beharie), för att rädda Sleepy Hollow - och resen av världen. I rollen som Kapten Frank Irving ser vi komikern Orlando Jones. Alex Kurtzman och Roberto Orci, som även ligger bakom ”Star Trek” och ”Cowboys & Aliens”, står för manus. Regissör är Len Wiseman, som tidigare gjort filmer som ”Underworld” och ”Die hard 4”. Ichabod försöker att kommunicera med Katrina i skärselden, medan Henry Parrish visar en ny och ondskefull sida.
Saturday (22/8)
TV6
04:55-05:35

Sleepy Hollow

Välkommen till Sleepy Hollow och nytappningen av Washington Irvings klassiska spökhistoria. I rollen som Katrina Crane ser vi det svenska stjärnskottet Katia Winter. Efter att elitsoldaten Ichabod Crane (Tom Mison) avlider 1790 under ett uppdrag signerat av George Washington, vaknar han plötsligt upp igen i Sleepy Hollow och året är 2014. Han inser snart att han är mänsklighetens enda hopp. Återupplivad tillsammans med vår hjälte är nämligen den huvudlöse ryttaren, som nu är på framfart i staden. Men det är bara början. Den skoningslöse motståndaren visar sig vara en av fyra ryttare som Ichabod måste krossa. Han tvingas att samarbeta med en hårdbarkad polis, Abbie Mills (Nicole Beharie), för att rädda Sleepy Hollow - och resen av världen. I rollen som Kapten Frank Irving ser vi komikern Orlando Jones. Alex Kurtzman och Roberto Orci, som även ligger bakom ”Star Trek” och ”Cowboys & Aliens”, står för manus. Regissör är Len Wiseman, som tidigare gjort filmer som ”Underworld” och ”Die hard 4”. Ett gammalt hus från Ichabods tid verkar vara nyckeln till en försvunnen person - och en hemlighet från Ichabod förflutna.
Saturday (15/8)
TV6
04:00-04:45

Sleepy Hollow

Välkommen till Sleepy Hollow och nytappningen av Washington Irvings klassiska spökhistoria. I rollen som Katrina Crane ser vi det svenska stjärnskottet Katia Winter. Efter att elitsoldaten Ichabod Crane (Tom Mison) avlider 1790 under ett uppdrag signerat av George Washington, vaknar han plötsligt upp igen i Sleepy Hollow och året är 2014. Han inser snart att han är mänsklighetens enda hopp. Återupplivad tillsammans med vår hjälte är nämligen den huvudlöse ryttaren, som nu är på framfart i staden. Men det är bara början. Den skoningslöse motståndaren visar sig vara en av fyra ryttare som Ichabod måste krossa. Han tvingas att samarbeta med en hårdbarkad polis, Abbie Mills (Nicole Beharie), för att rädda Sleepy Hollow - och resen av världen. I rollen som Kapten Frank Irving ser vi komikern Orlando Jones. Alex Kurtzman och Roberto Orci, som även ligger bakom ”Star Trek” och ”Cowboys & Aliens”, står för manus. Regissör är Len Wiseman, som tidigare gjort filmer som ”Underworld” och ”Die hard 4”. Jenny kommer tillbaka till Sleepy Hollow för att hjälpa Ichabod, Abbie och Captain Irving att kämpa mot den huvudlöse ryttaren. Men så visar det sig att hans motiv inte är vad de har trott.
Saturday (8/8)
TV6
04:05-04:45

Sleepy Hollow

Välkommen till Sleepy Hollow och nytappningen av Washington Irvings klassiska spökhistoria. I rollen som Katrina Crane ser vi det svenska stjärnskottet Katia Winter. Efter att elitsoldaten Ichabod Crane (Tom Mison) avlider 1790 under ett uppdrag signerat av George Washington, vaknar han plötsligt upp igen i Sleepy Hollow och året är 2014. Han inser snart att han är mänsklighetens enda hopp. Återupplivad tillsammans med vår hjälte är nämligen den huvudlöse ryttaren, som nu är på framfart i staden. Men det är bara början. Den skoningslöse motståndaren visar sig vara en av fyra ryttare som Ichabod måste krossa. Han tvingas att samarbeta med en hårdbarkad polis, Abbie Mills (Nicole Beharie), för att rädda Sleepy Hollow - och resen av världen. I rollen som Kapten Frank Irving ser vi komikern Orlando Jones. Alex Kurtzman och Roberto Orci, som även ligger bakom ”Star Trek” och ”Cowboys & Aliens”, står för manus. Regissör är Len Wiseman, som tidigare gjort filmer som ”Underworld” och ”Die hard 4”. Den huvudlöse ryttaren är ute efter sitt kranium och Ichabod och Abbie måste stoppa honom. Samtidigt får Abbie oväntat besök av Andy Brooks.