När går Otte årstider?

Gamla visningar

Saturday (13/12)
DR1
06:00-06:40

Otte årstider

Familien Nordfjell/Haugom tilhører det sydsamiske mindretal i Norge, og de ønsker at bringe den urgamle samerkultur frem i lyset og ind i fremtiden, og det går stærkt. Nu er det forår og Aina er med far oppe på fjeldet, snescooteren må i brug. Så er der indvielse af forarbejdningsanlægget, men Eva og Magne kæmper med at få solgt det kød, de har på lager. Nordvision fra Norge.
Sunday (7/12)
DR1
06:00-06:40

Otte årstider

Familien Nordfjell/Haugom tilhører den sydsamiske minoriteten i Norge, og de ønsker at bringe den urgamle samerkultur frem i lyset og ind i fremtiden. Lige nu er det Gijredaelvie, forårsvinter, og der er mange ting at se til. De unge gør sig mange tanker om fremtiden, og Magne, "fusk-lappen" uden samisk baggrund, får sine udfordringer som rensdyravler. Nordvision fra Norge.
Saturday (6/12)
DR1
06:00-06:40

Otte årstider

Familien Nordfjell-Haugom tilhører det sydsamiske mindretal i Norge, og de ønsker at bringe den fine gamle kultur frem i lyset og videre ind i fremtiden, og det går stærkt. Lige nu er det vinter i Røros, der skal slagtes til eget brug og de rener, der bruges til trækdyr, skal tages hjem fra græsning. Nordvision fra Norge.