När går Konferensresan?

Gamla visningar

Monday (22/12)
Kanal 5
04:30-05:20

Konferensresan: Konferensresan - 106

I detta avsnitt: En representant från en ökänd ufo-sekt reser till Stockholm för att planera en konferens samt undersöka hur Stockholm är som turiststad. En gäng gycklare från Västerås har konferens för att bli bättre på pyroteknik. Det som händer på konferensen stannar på konferensen. Tills nu. Svenskarna är ett konfererande folk. Företag, föreningar och allsköns intresseorganisationer lägger varje dag pannan i djupa veck runt ett u-format bord, grupparbetar, lär sig samarbeta, firar resultat och funderar ut strategier för nästa stora erövring. Konferensresan är inspelad på tre konferenshotell i Stockholmsområdet. Vi får även träffa några som jobbar med att uppfylla konferensgruppernas önskemål in i minsta detalj. Svensk dokumentärserie från 2011. Originaltitel: Konferensresan.
Sunday (21/12)
Kanal 5
04:05-04:55

Konferensresan: Konferensresan - 105

I detta avsnitt: En spökjägarförening åker till Såstaholm i jakt på bevis för att spöken verkligen existerar. Åtta uppsagda kvinnliga kollegor har en sista natt med gänget innan de skiljs åt. Ett anrikt familjeföretag, tillika Stockholms största städföretag, åker på konferens och då passar de bland annat på att testa nya städmaskiner. Det som händer på konferensen stannar på konferensen. Tills nu. Svenskarna är ett konfererande folk. Företag, föreningar och allsköns intresseorganisationer lägger varje dag pannan i djupa veck runt ett u-format bord, grupparbetar, lär sig samarbeta, firar resultat och funderar ut strategier för nästa stora erövring. Konferensresan är inspelad på tre konferenshotell i Stockholmsområdet. Vi får även träffa några som jobbar med att uppfylla konferensgruppernas önskemål in i minsta detalj. Svensk dokumentärserie från 2011. Originaltitel: Konferensresan.
Monday (15/12)
Kanal 5
04:50-05:40

Konferensresan: Konferensresan - 104

I detta avsnitt: Den enorma amatörkören Open Heart Choir kan närmast beskrivas som en New Age-kör. De är många, de är kärleksfulla och de åker på konferens för att sjunga och öva karate. Dejtingfirman Singel i Sverige vill ha ett speeddejtingevent och tar hjälp av ett eventföretag som visar sig vara betydligt bättre på mekaniska tjurar än på speeddejting. Det som händer på konferensen stannar på konferensen. Tills nu. Svenskarna är ett konfererande folk. Företag, föreningar och allsköns intresseorganisationer lägger varje dag pannan i djupa veck runt ett u-format bord, grupparbetar, lär sig samarbeta, firar resultat och funderar ut strategier för nästa stora erövring. Konferensresan är inspelad på tre konferenshotell i Stockholmsområdet. Vi får även träffa några som jobbar med att uppfylla konferensgruppernas önskemål in i minsta detalj. Svensk dokumentärserie från 2011. Originaltitel: Konferensresan.
Sunday (14/12)
Kanal 5
04:50-05:40

Konferensresan: Konferensresan - 103

I detta avsnitt: Sju tjejer från skönhetssalongen Amazing Beauty Center i Göteborg har konferens om en kommande glöggkväll. De åker till Dr Fish Spa på Östermalm där de testar fiskspa. De utbrända assistenterna fortsätter sin konferens med att åka på lyxigt spa på Lidingö. Och de blir bara mer och mer ovänner. Det som händer på konferensen stannar på konferensen. Tills nu. Svenskarna är ett konfererande folk. Företag, föreningar och allsköns intresseorganisationer lägger varje dag pannan i djupa veck runt ett u-format bord, grupparbetar, lär sig samarbeta, firar resultat och funderar ut strategier för nästa stora erövring. Konferensresan är inspelad på tre konferenshotell i Stockholmsområdet. Vi får även träffa några som jobbar med att uppfylla konferensgruppernas önskemål in i minsta detalj. Svensk dokumentärserie från 2011. Originaltitel: Konferensresan.
Monday (8/12)
Kanal 5
04:00-04:50

Konferensresan: Konferensresan - 102

I detta avsnitt: Nätverket för kvinnliga företagare, Business in Heart, är på konferens och har bjudit in ett mingelproffs som ska lära dem att bli bättre på att mingla. Sex utbrända personliga assistenter från Östersund åker till Stockholm på konferens för att ha workshop om utbrändhet. UFO-sekten Raeliterna fortsätter sin konferens. Patrick får sin cellplansöverföring, vilket är den raelianska motsvarigheten till dop. Det som händer på konferensen stannar på konferensen. Tills nu. Svenskarna är ett konfererande folk. Företag, föreningar och allsköns intresseorganisationer lägger varje dag pannan i djupa veck runt ett u-format bord, grupparbetar, lär sig samarbeta, firar resultat och funderar ut strategier för nästa stora erövring. Konferensresan är inspelad på tre konferenshotell i Stockholmsområdet. Vi får även träffa några som jobbar med att uppfylla konferensgruppernas önskemål in i minsta detalj. Svensk dokumentärserie från 2011. Originaltitel: Konferensresan.
Sunday (7/12)
Kanal 5
04:30-05:20

Konferensresan: Konferensresan - 101

I detta avsnitt: Skandinaviskt toppmöte i en UFO-sekt, Blondinbella och hennes bloggnätverk Spotlife har bloggaudition, och träningsföretaget iForm ska lära känna nya medarbetare och spela rollspel för att bli bättre säljare. När vi kikar in avslöjas planer på att bygga ambassad för utomjordingar på Island, Spotlifebloggarna som är vana vid att berätta allt för alla skvallrar om de nya sökande till nätverket, sjunger karaoke och avslöjar ligglistor, och gympersonalen tränar på att sälja medlemskap till varandra. Det som händer på konferensen stannar på konferensen. Tills nu. Svenskarna är ett konfererande folk. Företag, föreningar och allsköns intresseorganisationer lägger varje dag pannan i djupa veck runt ett u-format bord, grupparbetar, lär sig samarbeta, firar resultat och funderar ut strategier för nästa stora erövring. Konferensresan är inspelad på tre konferenshotell i Stockholmsområdet. Vi får även träffa några som jobbar med att uppfylla konferensgruppernas önskemål in i minsta detalj. Svensk dokumentärserie från 2011. Originaltitel: Konferensresan.