När går Att må psykiskt dåligt?

Gamla visningar

Monday (4/5)
Kunskapskanalen
19:40-20:30

Att må psykiskt dåligt

Brittisk dokumentär från 2013. Hur ser det ut inne i en psykiskt sjuk hjärna? I Storbritannien drabbas en av fyra av någon slags psykisk åkomma varje år. Från oro till depressioner och tvångstankar, vi kan alla råka ut för dem. Fler unga än någonsin får diagnoser i sena tonåren när kroppen är i förändring, och när vi utsätts för stora livsval är det extra stor risk att drabbas. Vad än den utlösande faktorn är kan vår livsstil och våra gener påverka hur och om vi drabbas av psykisk ohälsa. Här får vetenskapen förklara de sociala, biologiska och psykologiska utmaningar fem unga vuxna med olika diagnoser ställs inför, samt avslöja vilka behandlingar som verkligen fungerar. Från 29/4 i K.
Saturday (2/5)
Kunskapskanalen
17:50-18:40

Att må psykiskt dåligt

Brittisk dokumentär från 2013. Hur ser det ut inne i en psykiskt sjuk hjärna? I Storbritannien drabbas en av fyra av någon slags psykisk åkomma varje år. Från oro till depressioner och tvångstankar, vi kan alla råka ut för dem. Fler unga än någonsin får diagnoser i sena tonåren när kroppen är i förändring, och när vi utsätts för stora livsval är det extra stor risk att drabbas. Vad än den utlösande faktorn är kan vår livsstil och våra gener påverka hur och om vi drabbas av psykisk ohälsa. Här får vetenskapen förklara de sociala, biologiska och psykologiska utmaningar fem unga vuxna med olika diagnoser ställs inför, samt avslöja vilka behandlingar som verkligen fungerar. Från 29/4 i K. Även i K 4/5.
Friday (1/5)
Kunskapskanalen
10:00-11:00

Att må psykiskt dåligt

Brittisk dokumentär från 2013. Hur ser det ut inne i en psykiskt sjuk hjärna? I Storbritannien drabbas en av fyra av någon slags psykisk åkomma varje år. Från oro till depressioner och tvångstankar, vi kan alla råka ut för dem. Fler unga än någonsin får diagnoser i sena tonåren när kroppen är i förändring, och när vi utsätts för stora livsval är det extra stor risk att drabbas. Vad än den utlösande faktorn är kan vår livsstil och våra gener påverka hur och om vi drabbas av psykisk ohälsa. Här får vetenskapen förklara de sociala, biologiska och psykologiska utmaningar fem unga vuxna med olika diagnoser ställs inför, samt avslöja vilka behandlingar som verkligen fungerar. Från 29/4 i K. Även i K 2/5 och K 4/5.
Thursday (30/4)
Kunskapskanalen
23:25-00:20

Att må psykiskt dåligt

Brittisk dokumentär från 2013. Hur ser det ut inne i en psykiskt sjuk hjärna? I Storbritannien drabbas en av fyra av någon slags psykisk åkomma varje år. Från oro till depressioner och tvångstankar, vi kan alla råka ut för dem. Fler unga än någonsin får diagnoser i sena tonåren när kroppen är i förändring, och när vi utsätts för stora livsval är det extra stor risk att drabbas. Vad än den utlösande faktorn är kan vår livsstil och våra gener påverka hur och om vi drabbas av psykisk ohälsa. Här får vetenskapen förklara de sociala, biologiska och psykologiska utmaningar fem unga vuxna med olika diagnoser ställs inför, samt avslöja vilka behandlingar som verkligen fungerar. Från 29/4 i K. Även i K 1/5, K 2/5 och K 4/5.
Wednesday (29/4)
Kunskapskanalen
21:00-21:55

Att må psykiskt dåligt

Brittisk dokumentär från 2013. Hur ser det ut inne i en psykiskt sjuk hjärna? I Storbritannien drabbas en av fyra av någon slags psykisk åkomma varje år. Från oro till depressioner och tvångstankar, vi kan alla råka ut för dem. Fler unga än någonsin får diagnoser i sena tonåren när kroppen är i förändring, och när vi utsätts för stora livsval är det extra stor risk att drabbas. Vad än den utlösande faktorn är kan vår livsstil och våra gener påverka hur och om vi drabbas av psykisk ohälsa. Här får vetenskapen förklara de sociala, biologiska och psykologiska utmaningar fem unga vuxna med olika diagnoser ställs inför, samt avslöja vilka behandlingar som verkligen fungerar. Från 2014. Även i K 30/4, K 1/5, K 2/5 och K 4/5.
Saturday (6/12)
Kunskapskanalen
17:50-18:45

Att må psykiskt dåligt

Brittisk dokumentär från 2013. Hur ser det ut inne i en psykiskt sjuk hjärna? I Storbritannien drabbas en av fyra av någon slags psykisk åkomma varje år. Från oro till depressioner och tvångstankar, vi kan alla råka ut för dem. Fler unga än någonsin får diagnoser i sena tonåren när kroppen är i förändring, och när vi utsätts för stora livsval är det extra stor risk att drabbas. Vad än den utlösande faktorn är kan vår livsstil och våra gener påverka hur och om vi drabbas av psykisk ohälsa. Här får vetenskapen förklara de sociala, biologiska och psykologiska utmaningar fem unga vuxna med olika diagnoser ställs inför, samt avslöja vilka behandlingar som verkligen fungerar. Från 3/12 i K.
Friday (5/12)
Kunskapskanalen
10:00-11:00

Att må psykiskt dåligt

Brittisk dokumentär från 2013. Hur ser det ut inne i en psykiskt sjuk hjärna? I Storbritannien drabbas en av fyra av någon slags psykisk åkomma varje år. Från oro till depressioner och tvångstankar, vi kan alla råka ut för dem. Fler unga än någonsin får diagnoser i sena tonåren när kroppen är i förändring, och när vi utsätts för stora livsval är det extra stor risk att drabbas. Vad än den utlösande faktorn är kan vår livsstil och våra gener påverka hur och om vi drabbas av psykisk ohälsa. Här får vetenskapen förklara de sociala, biologiska och psykologiska utmaningar fem unga vuxna med olika diagnoser ställs inför, samt avslöja vilka behandlingar som verkligen fungerar. Från 3/12 i K. Även i K 6/12.
Thursday (4/12)
Kunskapskanalen
23:20-00:10

Att må psykiskt dåligt

Brittisk dokumentär från 2013. Hur ser det ut inne i en psykiskt sjuk hjärna? I Storbritannien drabbas en av fyra av någon slags psykisk åkomma varje år. Från oro till depressioner och tvångstankar, vi kan alla råka ut för dem. Fler unga än någonsin får diagnoser i sena tonåren när kroppen är i förändring, och när vi utsätts för stora livsval är det extra stor risk att drabbas. Vad än den utlösande faktorn är kan vår livsstil och våra gener påverka hur och om vi drabbas av psykisk ohälsa. Här får vetenskapen förklara de sociala, biologiska och psykologiska utmaningar fem unga vuxna med olika diagnoser ställs inför, samt avslöja vilka behandlingar som verkligen fungerar. Från 3/12 i K. Även i K 5/12 och K 6/12.
Wednesday (3/12)
Kunskapskanalen
21:00-21:55

Att må psykiskt dåligt

Brittisk dokumentär från 2013. Hur ser det ut inne i en psykiskt sjuk hjärna? I Storbritannien drabbas en av fyra av någon slags psykisk åkomma varje år. Från oro till depressioner och tvångstankar, vi kan alla råka ut för dem. Fler unga än någonsin får diagnoser i sena tonåren när kroppen är i förändring, och när vi utsätts för stora livsval är det extra stor risk att drabbas. Vad än den utlösande faktorn är kan vår livsstil och våra gener påverka hur och om vi drabbas av psykisk ohälsa. Här får vetenskapen förklara de sociala, biologiska och psykologiska utmaningar fem unga vuxna med olika diagnoser ställs inför, samt avslöja vilka behandlingar som verkligen fungerar. Även i K 4/12, K 5/12 och K 6/12.