När börjar Den perfekte forbrydelse??

Gamla visningar

Monday (12/1)
DR1
00:15-01:00

Den perfekte forbrydelse?

Igennem mere end tyve år var Manchester voldsomt plaget af meget voldelige gadebander. Gooch-banden var involveret i narkohandel, men volden udsprang mest af alt af spørgsmålet om 'respekt'. Gooch-banden lå i krig med Doddington-banden efter øje for øje princippet og det førte til mere end et dusin mord over en periode på tyve år. Da den unge teenager Jesse James i 1976 blev dræbt ved et tilfældigt skyderi, besluttede politiet at nedsætte en specialenhed. Ved hjælp af grundig efterforskning, intens overvågning, overvågningskameraer og dna lykkedes det politiet at nedbryde den barriere af frygt, der omgav banden. De to ledere af Gooch-banden, Colin Joyce og Lee Amos, blev hver idømt 34 års fængsel - og antallet af skudepisoder i Manchester faldt med 90 procent!
Monday (5/1)
DR1
00:15-01:05

Den perfekte forbrydelse?

"Til verdens ende - jagten på politimorderen" Britisk dokumentar fra 2011. (Real Crime) Sharon Beshenivsky havde kun været ansat i politiet i ni måneder, da hun den 18. november 2005 blev skudt og dræbt af en bevæbnet bande på flugt efter et mislykket røveri. Den 38-årige Sharon var gift og havde fem børn. Samme morgen havde hun fejret sin datters fire års fødselsdag. Retsmedicinske undersøgelser, analyser af overvågningsfilm og solidt politiarbejde førte politiet til en somalisk, kriminel bande, der boede illegalt i landet. Bandens medlemmer blev arresteret en efter en, men det lykkedes bandelederen, Mustafa Jamma, at flygte til Somalia - iført sin kærestes burka. Mustafa troede sig i sikkerhed i sit hjemland, der ikke har en udleveringsaftale med Storbritannien, men Sharons kolleger havde svoret at finde hendes morder og bringe ham for retten. Og det gjorde de!
Monday (15/12)
DR1
23:30-00:20

Den perfekte forbrydelse?

En aften i 2003 blev den 17-årige Hannah angrebet af Maninder Pal Kohli, der smed hende ind i sin varevogn, hvor han voldtog og kvalte hende og smed liget på en rasteplads. Under angrebet lykkedes det Hannah at ringe til alarmcentralen, men da hun ikke kunne gøre sig forståelig, blev samtalen automatisk omstillet til optagelse. Det blev et afgørende bevis mod Kohli, der få dage efter mordet efterlod kone og to børn og flygtede til Indien, hvor han giftede sig igen og startede et nyt liv. Ved hjælp af Hannahs opringning og overvågningskameraer, lykkedes det britisk politi at skaffe meget tungtvejende beviser mod Kohli, men da britisk politi og Hannahs forældre ankom til Indien, blev de mødt af et meget afvisende indisk politi. En appel til offentligheden ændrede dette billede, og Kohli blev anholdt, men han skulle med næb og klør kæmpe mod at blive udleveret til Storbritannien.
Sunday (14/12)
DR1
23:20-00:05

Den perfekte forbrydelse?

I den engelske badeby Bournemouth begyndte en hensynsløs bombemand i august 2000 en terrorkampagne mod kunderne i Storbritanniens største supermarkedskæde, Tesco, i et forsøg på at afpresse firmaet for millioner af pund. Med hundredvis af uskyldige menneskers liv i fare og udsigt til store økonomiske tab for superrmarkedskæden, startede en af de største menneskejagter i politiets historie for at opspore og uskadeliggøre afpresseren, der fortsatte med at sende brevbomber til supermarkedskunder, mens politiet forsøgte at indkredse bombemanden. Den 50-årige arbejdsløse elektriker, Robert Dyer, var tydeligvis inspireret af en lignende afpresningssag, mens hans kluntede udførelse og politiets omhyggelige arbejde førte til sidst til hans pågribelse.
Sunday (7/12)
DR1
23:40-00:25

Den perfekte forbrydelse?

I 2000 udklækkede en britisk røverbande en dristig plan om at stjæle verdens største, fejlfrie diamant, der var udstillet i Millenium Dome i London. Planen var en Lyserød Panter-film værdig og indbefattede en gravko, højvande ved Themsen og en speedbåd, som røverne ville flygte i efter kuppet. Uheldigvis for banden var politiet kommet under vejr med planen efter to mislykkede røveriforsøg på pengetransporter. Gennem fem nervepirrende måneder overvågede Scotland Yards Flying Squad røverne og forsøgte at gætte sig til deres næste træk. Politiet anede ikke, hvordan røveriet af den topsikrede diamant ville foregå, men den 7. november 2000 slog røverne endelig til, og det på en måde, som politiet ikke i deres vildeste fantasi havde forestillet sig.