Var visas Resurrection?

Gamla visningar

Saturday (28/3)
Kanal 5
01:15-02:10

Resurrection: Resurrection - 21 Love in Return

I detta avsnitt: Preacher James och hans församling kommer till Langstons hus för att förhindra födseln av Rachaels bebis. Till den lilla staden Arcadia i Missouri återvänder ett antal invånare som varit döda i flera år. Invånarna är chockade och vet inte vad de ska tro, speciellt de anhöriga till de återvändande är förbryllade. Var har de varit? Och vad händer nu? Amerikansk fantasydramaserie från 2014. Från Kanal 5 26/3. Originaltitel: Resurrection.
Thursday (26/3)
Kanal 5
23:00-00:00

Resurrection: Resurrection - 21 Love in Return

I detta avsnitt: Preacher James och hans församling kommer till Langstons hus för att förhindra födseln av Rachaels bebis. Till den lilla staden Arcadia i Missouri återvänder ett antal invånare som varit döda i flera år. Invånarna är chockade och vet inte vad de ska tro, speciellt de anhöriga till de återvändande är förbryllade. Var har de varit? Och vad händer nu? Amerikansk fantasydramaserie från 2014. Även Kanal 5 27/3. Originaltitel: Resurrection.
Saturday (21/3)
Kanal 5
00:25-01:25

Resurrection: Resurrection - 20 Steal Away

I detta avsnitt: Efter en serie oförklarliga händelser är Bellamy orolig för Rachaels och hennes ofödda barns säkerhet. James tror att förlossningen kommer att få en uråldrig ondska att återvända. Till den lilla staden Arcadia i Missouri återvänder ett antal invånare som varit döda i flera år. Invånarna är chockade och vet inte vad de ska tro, speciellt de anhöriga till de återvändande är förbryllade. Var har de varit? Och vad händer nu? Amerikansk fantasydramaserie från 2014. Från Kanal 5 19/3. Originaltitel: Resurrection.
Thursday (19/3)
Kanal 5
23:00-00:00

Resurrection: Resurrection - 20 Steal Away

I detta avsnitt: Efter en serie oförklarliga händelser är Bellamy orolig för Rachaels och hennes ofödda barns säkerhet. James tror att förlossningen kommer att få en uråldrig ondska att återvända. Till den lilla staden Arcadia i Missouri återvänder ett antal invånare som varit döda i flera år. Invånarna är chockade och vet inte vad de ska tro, speciellt de anhöriga till de återvändande är förbryllade. Var har de varit? Och vad händer nu? Amerikansk fantasydramaserie från 2014. Även Kanal 5 20/3. Originaltitel: Resurrection.
Friday (13/3)
Kanal 5
23:40-00:40

Resurrection: Resurrection - 19 True Believer

I detta avsnitt: Preacher James återkomst ger en olycksbådande ny energi till staden, särskilt för Bellamy som verkar ha en konstig och enerverande koppling till honom. Till den lilla staden Arcadia i Missouri återvänder ett antal invånare som varit döda i flera år. Invånarna är chockade och vet inte vad de ska tro, speciellt de anhöriga till de återvändande är förbryllade. Var har de varit? Och vad händer nu? Amerikansk fantasydramaserie från 2014. Från Kanal 5 12/3. Originaltitel: Resurrection.
Thursday (12/3)
Kanal 5
23:00-00:00

Resurrection: Resurrection - 19 True Believer

I detta avsnitt: Preacher James återkomst ger en olycksbådande ny energi till staden, särskilt för Bellamy som verkar ha en konstig och enerverande koppling till honom. Till den lilla staden Arcadia i Missouri återvänder ett antal invånare som varit döda i flera år. Invånarna är chockade och vet inte vad de ska tro, speciellt de anhöriga till de återvändande är förbryllade. Var har de varit? Och vad händer nu? Amerikansk fantasydramaserie från 2014. Även Kanal 5 13/3. Originaltitel: Resurrection.
Friday (6/3)
Kanal 5
23:30-00:25

Resurrection: Resurrection - 18 Prophecy

I detta avsnitt: Jacob och Margaret försvinner under en våldsam storm som slår ut strömmen. Till den lilla staden Arcadia i Missouri återvänder ett antal invånare som varit döda i flera år. Invånarna är chockade och vet inte vad de ska tro, speciellt de anhöriga till de återvändande är förbryllade. Var har de varit? Och vad händer nu? Amerikansk fantasydramaserie från 2014. Från Kanal 5 5/3. Originaltitel: Resurrection.
Thursday (5/3)
Kanal 5
23:00-23:55

Resurrection: Resurrection - 18 Prophecy

I detta avsnitt: Jacob och Margaret försvinner under en våldsam storm som slår ut strömmen. Till den lilla staden Arcadia i Missouri återvänder ett antal invånare som varit döda i flera år. Invånarna är chockade och vet inte vad de ska tro, speciellt de anhöriga till de återvändande är förbryllade. Var har de varit? Och vad händer nu? Amerikansk fantasydramaserie från 2014. Även Kanal 5 6/3. Originaltitel: Resurrection.
Saturday (28/2)
Kanal 5
00:20-01:20

Resurrection: Resurrection - 17 Aftermath

I detta avsnitt: En älskad samhällsmedborgares död försätter arkadierna i sorg samtidigt som ett botemedel för viruset tillhandahålls av stamceller från Rachaels bebis. Till den lilla staden Arcadia i Missouri återvänder ett antal invånare som varit döda i flera år. Invånarna är chockade och vet inte vad de ska tro, speciellt de anhöriga till de återvändande är förbryllade. Var har de varit? Och vad händer nu? Amerikansk fantasydramaserie från 2014. Från Kanal 5 26/2. Originaltitel: Resurrection.
Thursday (26/2)
Kanal 5
23:00-23:55

Resurrection: Resurrection - 17 Aftermath

I detta avsnitt: En älskad samhällsmedborgares död försätter arkadierna i sorg samtidigt som ett botemedel för viruset tillhandahålls av stamceller från Rachaels bebis. Till den lilla staden Arcadia i Missouri återvänder ett antal invånare som varit döda i flera år. Invånarna är chockade och vet inte vad de ska tro, speciellt de anhöriga till de återvändande är förbryllade. Var har de varit? Och vad händer nu? Amerikansk fantasydramaserie från 2014. Även Kanal 5 27/2. Originaltitel: Resurrection.