Vilken kanal visar Sex ljuva sex??

Gamla visningar

Sunday (25/1)
Kanal 11
00:55-02:00

Sex ljuva sex?: Joy of Teen Sex, The - 10

I detta avsnitt: Teamet hjälper en tonårsmamma som inte använder preventivmedel och en 19-årig kille som är orolig för att han har för många engångsligg. Billie JD Porter tar en titt på hur dagens tonåringar värdesätter sin oskuld. En djärv och informativ serie om tonåringars kärleks- och sexliv som handlar om hur det egentligen är, och inte bara för tonåringar. Med hjälp av erfarna experter och tonåringar diskuteras ungdomars sexliv för att lösa problem och ge goda råd. Inget ämne är för känsligt. Brittisk sex och relationsserie från 2011. Från Kanal 11 18/1. Originaltitel: Joy of Teen Sex, The.
Sunday (18/1)
Kanal 11
21:55-23:00

Sex ljuva sex?: Joy of Teen Sex, The - 10

I detta avsnitt: Teamet hjälper en tonårsmamma som inte använder preventivmedel och en 19-årig kille som är orolig för att han har för många engångsligg. Billie JD Porter tar en titt på hur dagens tonåringar värdesätter sin oskuld. En djärv och informativ serie om tonåringars kärleks- och sexliv som handlar om hur det egentligen är, och inte bara för tonåringar. Med hjälp av erfarna experter och tonåringar diskuteras ungdomars sexliv för att lösa problem och ge goda råd. Inget ämne är för känsligt. Brittisk sex och relationsserie från 2011. Även Kanal 11 24/1. Originaltitel: Joy of Teen Sex, The.
Sunday (18/1)
Kanal 11
01:20-02:20

Sex ljuva sex?: Joy of Teen Sex, The - 9

I detta avsnitt: Vi möter en ung man som är livrädd inför att förlora sin oskuld, en tonåring som har problem med preventivmedel och en 20-åring som behöver mer än en timme för att få orgasm. Ska flickor tillåtas bära precis vilka kläder de vill utan att kallas slampor? En djärv och informativ serie om tonåringars kärleks- och sexliv som handlar om hur det egentligen är, och inte bara för tonåringar. Med hjälp av erfarna experter och tonåringar diskuteras ungdomars sexliv för att lösa problem och ge goda råd. Inget ämne är för känsligt. Brittisk sex och relationsserie från 2011. Från Kanal 11 11/1. Originaltitel: Joy of Teen Sex, The.
Sunday (11/1)
Kanal 11
21:55-23:00

Sex ljuva sex?: Joy of Teen Sex, The - 9

I detta avsnitt: Vi möter en ung man som är livrädd inför att förlora sin oskuld, en tonåring som har problem med preventivmedel och en 20-åring som behöver mer än en timme för att få orgasm. Ska flickor tillåtas bära precis vilka kläder de vill utan att kallas slampor? En djärv och informativ serie om tonåringars kärleks- och sexliv som handlar om hur det egentligen är, och inte bara för tonåringar. Med hjälp av erfarna experter och tonåringar diskuteras ungdomars sexliv för att lösa problem och ge goda råd. Inget ämne är för känsligt. Brittisk sex och relationsserie från 2011. Även Kanal 11 17/1. Originaltitel: Joy of Teen Sex, The.
Sunday (11/1)
Kanal 11
01:20-02:20

Sex ljuva sex?: Joy of Teen Sex, The - 8

I detta avsnitt: Vi möter en flicka som hatar sin kropp så mycket att hon bara vill ha sex i mörker, och JD Porter utreder varför så många flickor hatar sina vaginor. En djärv och informativ serie om tonåringars kärleks- och sexliv som handlar om hur det egentligen är, och inte bara för tonåringar. Med hjälp av erfarna experter och tonåringar diskuteras ungdomars sexliv för att lösa problem och ge goda råd. Inget ämne är för känsligt. Brittisk sex och relationsserie från 2011. Från Kanal 11 4/1. Originaltitel: Joy of Teen Sex, The.
Sunday (4/1)
Kanal 11
21:55-23:00

Sex ljuva sex?: Joy of Teen Sex, The - 8

I detta avsnitt: Vi möter en flicka som hatar sin kropp så mycket att hon bara vill ha sex i mörker, och JD Porter utreder varför så många flickor hatar sina vaginor. En djärv och informativ serie om tonåringars kärleks- och sexliv som handlar om hur det egentligen är, och inte bara för tonåringar. Med hjälp av erfarna experter och tonåringar diskuteras ungdomars sexliv för att lösa problem och ge goda råd. Inget ämne är för känsligt. Brittisk sex och relationsserie från 2011. Även Kanal 11 10/1. Originaltitel: Joy of Teen Sex, The.
Sunday (4/1)
Kanal 11
01:50-02:50

Sex ljuva sex?: Joy of Teen Sex, The - 7

I detta avsnitt: Vi möter en 16-årig oskuld som känner av pressen att ha sex, samt ett tonårspar som vill sätta extra krydda på sitt samliv. En djärv och informativ serie om tonåringars kärleks- och sexliv som handlar om hur det egentligen är, och inte bara för tonåringar. Med hjälp av erfarna experter och tonåringar diskuteras ungdomars sexliv för att lösa problem och ge goda råd. Inget ämne är för känsligt. Brittisk sex och relationsserie från 2011. Från Kanal 11 28/12. Originaltitel: Joy of Teen Sex, The.
Sunday (28/12)
Kanal 11
21:55-23:00

Sex ljuva sex?: Joy of Teen Sex, The - 7

I detta avsnitt: Vi möter en 16-årig oskuld som känner av pressen att ha sex, samt ett tonårspar som vill sätta extra krydda på sitt samliv. En djärv och informativ serie om tonåringars kärleks- och sexliv som handlar om hur det egentligen är, och inte bara för tonåringar. Med hjälp av erfarna experter och tonåringar diskuteras ungdomars sexliv för att lösa problem och ge goda råd. Inget ämne är för känsligt. Brittisk sex och relationsserie från 2011. Även Kanal 11 3/1. Originaltitel: Joy of Teen Sex, The.
Sunday (28/12)
Kanal 11
02:00-03:00

Sex ljuva sex?: Joy of Teen Sex, The - 6

I detta avsnitt: En 21-åring är orolig över att ha blivit HIV-smittad. En flicka som har piercat klitoris har ont när hon har sex. Hur är det med kopplingen mellan porr och ökningen av analsex? En djärv och informativ serie om tonåringars kärleks- och sexliv som handlar om hur det egentligen är, och inte bara för tonåringar. Med hjälp av erfarna experter och tonåringar diskuteras ungdomars sexliv för att lösa problem och ge goda råd. Inget ämne är för känsligt. Brittisk sex och relationsserie från 2011. Från Kanal 11 21/12. Originaltitel: Joy of Teen Sex, The.
Sunday (21/12)
Kanal 11
21:55-23:00

Sex ljuva sex?: Joy of Teen Sex, The - 6

I detta avsnitt: En 21-åring är orolig över att ha blivit HIV-smittad. En flicka som har piercat klitoris har ont när hon har sex. Hur är det med kopplingen mellan porr och ökningen av analsex? En djärv och informativ serie om tonåringars kärleks- och sexliv som handlar om hur det egentligen är, och inte bara för tonåringar. Med hjälp av erfarna experter och tonåringar diskuteras ungdomars sexliv för att lösa problem och ge goda råd. Inget ämne är för känsligt. Brittisk sex och relationsserie från 2011. Även Kanal 11 27/12. Originaltitel: Joy of Teen Sex, The.