När börjar Mysteriet på Crickley Hall?

Gamla visningar

Thursday (18/12)
DR1
00:25-01:15

Mysteriet på Crickley Hall

Eve og Gabe er flyttet ind i et gammelt hus, der har vist sig at være et tidligere børnehjem. Eve har hørt sin forsvundne søns stemme, og hun håber, at husets hemmelighed kan føre hende til ham. Men den lille familie plages af et sadistisk spøgelse, og netop som Eve er tæt på at finde sin lille søn, er det hendes to døtre, der kommer i fare.
Wednesday (17/12)
DR1
00:25-01:15

Mysteriet på Crickley Hall

For et år siden forsvandt Eve og Gabes lille søn sporløst. Nu er parret og deres to døtre flyttet ind i et gammelt hus langt ude på landet. Her plages den lille familie af et mystisk spøgelse med en stok. Gabe vil flytte ud igen, men Eve nægter. Hun har hørt sin søns stemme, og hun håber, at husets hemmelighed kan føre hende til ham.
Tuesday (16/12)
DR1
00:20-01:15

Mysteriet på Crickley Hall

Eve og Gabes lille søn forsvinder sporløst fra en legeplads. Et år senere flytter parret og deres to døtre ind i et stort, gammelt hus langt ude på landet. Her håber de på at starte på en frisk og finde sjælero. Men der er ingen ro i Crickley Hall. Huset hjemsøges af en mystisk mand med en stok. Og en dag hører Eve sin forsvundne søns stemme.