Var visas Ryssland på fyra hjul?

Gamla visningar

Thursday (23/7)
Kunskapskanalen
22:45-23:40

Ryssland på fyra hjul

Ryssland är tio tidszoner stort och världens största land. Hur mår dagens Ryssland - 25 år efter Berlinmurens fall? Bland björnjakt och antihomosexuella lagar finns Pride-aktivister, gästarbetare från landets fattigaste delar och enorma naturtillgångar.Justin Rowlatt och Anita Rani tar sig runt i de nyaste och äldsta delarna av Ryssland i bil, till en enorm vapenmässa samt till Jekaterinburg som traditionellt har styrts av gängkriminalitet. Anita Rani tar vägen från Moskva till Sankt Petersburg och vidare till den nya ekonomiska frontlinjen Murmansk norr om polcirkeln. Medan Justin upptäcker det ryska inlandet från Perm till Uralbergen och det asiatiska Ryssland. Från 19/7 i K.
Sunday (19/7)
Kunskapskanalen
21:00-21:55

Ryssland på fyra hjul

Ryssland är tio tidszoner stort och världens största land. Hur mår dagens Ryssland - 25 år efter Berlinmurens fall? Bland björnjakt och antihomosexuella lagar finns Pride-aktivister, gästarbetare från landets fattigaste delar och enorma naturtillgångar.Justin Rowlatt och Anita Rani tar sig runt i de nyaste och äldsta delarna av Ryssland i bil, till en enorm vapenmässa samt till Jekaterinburg som traditionellt har styrts av gängkriminalitet. Anita Rani tar vägen från Moskva till Sankt Petersburg och vidare till den nya ekonomiska frontlinjen Murmansk norr om polcirkeln. Medan Justin upptäcker det ryska inlandet från Perm till Uralbergen och det asiatiska Ryssland. Från 2014. Även i K 23/7.
Thursday (16/7)
Kunskapskanalen
22:55-23:45

Ryssland på fyra hjul

Justin Rowlatt och Anita Rani tar sig runt hundratals mil med bil i ett av världens största och mest fascinerande länder, Ryssland. Hur mår landet idag, 25 år efter att järnridån föll? De börjar i OS-staden Sotji och hittar Kombaten, den bepansrade lyxbilen för oligarker. De rör sig vidare mellan den nya generationens kapitalister i Taganrog till Rysslands kornbod och krigsveteraner i Volgograd, forna Stalingrad. Från 12/7 i K.
Sunday (12/7)
Kunskapskanalen
21:00-21:55

Ryssland på fyra hjul

Justin Rowlatt och Anita Rani tar sig runt hundratals mil med bil i ett av världens största och mest fascinerande länder, Ryssland. Hur mår landet idag, 25 år efter att järnridån föll? De börjar i OS-staden Sotji och hittar Kombaten, den bepansrade lyxbilen för oligarker. De rör sig vidare mellan den nya generationens kapitalister i Taganrog till Rysslands kornbod och krigsveteraner i Volgograd, forna Stalingrad. Från 2014. Även i K 16/7.
Friday (26/12)
Kunskapskanalen
00:30-01:20

Ryssland på fyra hjul

Ryssland är tio tidszoner stort och världens största land. Hur mår dagens Ryssland - 25 år efter Berlinmurens fall? Bland björnjakt och antihomosexuella lagar finns Pride-aktivister, gästarbetare från landets fattigaste delar och enorma naturtillgångar.Justin Rowlatt och Anita Rani tar sig runt i de nyaste och äldsta delarna av Ryssland i bil, till en enorm vapenmässa samt till Jekaterinburg som traditionellt har styrts av gängkriminalitet. Anita Rani tar vägen från Moskva till Sankt Petersburg och vidare till den nya ekonomiska frontlinjen Murmansk norr om polcirkeln. Medan Justin upptäcker det ryska inlandet från Perm till Uralbergen och det asiatiska Ryssland. Från 19/12 i K.
Sunday (21/12)
Kunskapskanalen
09:00-09:55

Ryssland på fyra hjul

Ryssland är tio tidszoner stort och världens största land. Hur mår dagens Ryssland - 25 år efter Berlinmurens fall? Bland björnjakt och antihomosexuella lagar finns Pride-aktivister, gästarbetare från landets fattigaste delar och enorma naturtillgångar.Justin Rowlatt och Anita Rani tar sig runt i de nyaste och äldsta delarna av Ryssland i bil, till en enorm vapenmässa samt till Jekaterinburg som traditionellt har styrts av gängkriminalitet. Anita Rani tar vägen från Moskva till Sankt Petersburg och vidare till den nya ekonomiska frontlinjen Murmansk norr om polcirkeln. Medan Justin upptäcker det ryska inlandet från Perm till Uralbergen och det asiatiska Ryssland. Från 19/12 i K. Även i K 25/12.
Saturday (20/12)
Kunskapskanalen
16:00-16:48

Ryssland på fyra hjul

Ryssland är tio tidszoner stort och världens största land. Hur mår dagens Ryssland - 25 år efter Berlinmurens fall? Bland björnjakt och antihomosexuella lagar finns Pride-aktivister, gästarbetare från landets fattigaste delar och enorma naturtillgångar.Justin Rowlatt och Anita Rani tar sig runt i de nyaste och äldsta delarna av Ryssland i bil, till en enorm vapenmässa samt till Jekaterinburg som traditionellt har styrts av gängkriminalitet. Anita Rani tar vägen från Moskva till Sankt Petersburg och vidare till den nya ekonomiska frontlinjen Murmansk norr om polcirkeln. Medan Justin upptäcker det ryska inlandet från Perm till Uralbergen och det asiatiska Ryssland. Från 19/12 i K. Även i K 21/12 och K 25/12.
Friday (19/12)
Kunskapskanalen
20:10-21:00

Ryssland på fyra hjul

Ryssland är tio tidszoner stort och världens största land. Hur mår dagens Ryssland - 25 år efter Berlinmurens fall? Bland björnjakt och antihomosexuella lagar finns Pride-aktivister, gästarbetare från landets fattigaste delar och enorma naturtillgångar.Justin Rowlatt och Anita Rani tar sig runt i de nyaste och äldsta delarna av Ryssland i bil, till en enorm vapenmässa samt till Jekaterinburg som traditionellt har styrts av gängkriminalitet. Anita Rani tar vägen från Moskva till Sankt Petersburg och vidare till den nya ekonomiska frontlinjen Murmansk norr om polcirkeln. Medan Justin upptäcker det ryska inlandet från Perm till Uralbergen och det asiatiska Ryssland. Även i K 20/12, K 21/12 och K 25/12.
Thursday (18/12)
Kunskapskanalen
19:20-20:10

Ryssland på fyra hjul

Justin Rowlatt och Anita Rani tar sig runt hundratals mil med bil i ett av världens största och mest fascinerande länder, Ryssland. Hur mår landet idag, 25 år efter att järnridån föll? De börjar i OS-staden Sotji och hittar Kombaten, den bepansrade lyxbilen för oligarker. De rör sig vidare mellan den nya generationens kapitalister i Taganrog till Rysslands kornbod och krigsveteraner i Volgograd, forna Stalingrad. Från 12/12 i K.
Sunday (14/12)
Kunskapskanalen
09:00-09:50

Ryssland på fyra hjul

Justin Rowlatt och Anita Rani tar sig runt hundratals mil med bil i ett av världens största och mest fascinerande länder, Ryssland. Hur mår landet idag, 25 år efter att järnridån föll? De börjar i OS-staden Sotji och hittar Kombaten, den bepansrade lyxbilen för oligarker. De rör sig vidare mellan den nya generationens kapitalister i Taganrog till Rysslands kornbod och krigsveteraner i Volgograd, forna Stalingrad. Från 12/12 i K. Även i K 18/12.