När går Kroppens klocka?

Gamla visningar

Saturday (15/8)
Kunskapskanalen
18:10-19:00

Kroppens klocka

Brittisk vetenskapsfilm från 2014. När är det helt fel att ha sex, gå till tandläkaren och lära sig nya saker? Och när är rätt tidpunkt att träna, äta, sova? Vår inre kroppsklocka är helt individuell och bestämmer när vi kör bil säkrast, jobbar som bäst, när vi föder barn och slutligen när vi dör. En film om varför vissa av oss är nattugglor och andra morgonpigga och hur vi lär oss att hantera kroppens inre klocka för att få ut det mesta möjliga av vår kapacitet. Från 10/8 i K.
Monday (10/8)
Kunskapskanalen
19:15-20:05

Kroppens klocka

Brittisk vetenskapsfilm från 2014. När är det helt fel att ha sex, gå till tandläkaren och lära sig nya saker? Och när är rätt tidpunkt att träna, äta, sova? Vår inre kroppsklocka är helt individuell och bestämmer när vi kör bil säkrast, jobbar som bäst, när vi föder barn och slutligen när vi dör. En film om varför vissa av oss är nattugglor och andra morgonpigga och hur vi lär oss att hantera kroppens inre klocka för att få ut det mesta möjliga av vår kapacitet. Från 2014. Även i K 15/8.
Wednesday (15/4)
Kunskapskanalen
19:20-20:09

Kroppens klocka

Brittisk vetenskapsfilm från 2014. När är det helt fel att ha sex, gå till tandläkaren och lära sig nya saker? Och när är rätt tidpunkt att träna, äta, sova? Vår inre kroppsklocka är helt individuell och bestämmer när vi kör bil säkrast, jobbar som bäst, när vi föder barn och slutligen när vi dör. En film om varför vissa av oss är nattugglor och andra morgonpigga och hur vi lär oss att hantera kroppens inre klocka för att få ut det mesta möjliga av vår kapacitet. Från 8/4 i K.
Sunday (12/4)
Kunskapskanalen
19:20-20:10

Kroppens klocka

Brittisk vetenskapsfilm från 2014. När är det helt fel att ha sex, gå till tandläkaren och lära sig nya saker? Och när är rätt tidpunkt att träna, äta, sova? Vår inre kroppsklocka är helt individuell och bestämmer när vi kör bil säkrast, jobbar som bäst, när vi föder barn och slutligen när vi dör. En film om varför vissa av oss är nattugglor och andra morgonpigga och hur vi lär oss att hantera kroppens inre klocka för att få ut det mesta möjliga av vår kapacitet. Från 6/4 i K. Även i K 13/4.
Friday (10/4)
Kunskapskanalen
11:00-12:00

Kroppens klocka

Brittisk vetenskapsfilm från 2014. När är det helt fel att ha sex, gå till tandläkaren och lära sig nya saker? Och när är rätt tidpunkt att träna, äta, sova? Vår inre kroppsklocka är helt individuell och bestämmer när vi kör bil säkrast, jobbar som bäst, när vi föder barn och slutligen när vi dör. En film om varför vissa av oss är nattugglor och andra morgonpigga och hur vi lär oss att hantera kroppens inre klocka för att få ut det mesta möjliga av vår kapacitet. Från 6/4 i K. Även i K 12/4 och K 13/4.
Wednesday (8/4)
Kunskapskanalen
20:10-21:00

Kroppens klocka

Brittisk vetenskapsfilm från 2014. När är det helt fel att ha sex, gå till tandläkaren och lära sig nya saker? Och när är rätt tidpunkt att träna, äta, sova? Vår inre kroppsklocka är helt individuell och bestämmer när vi kör bil säkrast, jobbar som bäst, när vi föder barn och slutligen när vi dör. En film om varför vissa av oss är nattugglor och andra morgonpigga och hur vi lär oss att hantera kroppens inre klocka för att få ut det mesta möjliga av vår kapacitet. Från 6/4 i K. Även i K 10/4, K 12/4 och K 13/4.
Saturday (20/12)
Kunskapskanalen
17:55-18:45

Kroppens klocka

Brittisk vetenskapsfilm från 2014. När är det helt fel att ha sex, gå till tandläkaren och lära sig nya saker? Och när är rätt tidpunkt att träna, äta, sova? Vår inre kroppsklocka är helt individuell och bestämmer när vi kör bil säkrast, jobbar som bäst, när vi föder barn och slutligen när vi dör. En film om varför vissa av oss är nattugglor och andra morgonpigga och hur vi lär oss att hantera kroppens inre klocka för att få ut det mesta möjliga av vår kapacitet. Från 17/12 i K.
Friday (19/12)
Kunskapskanalen
10:00-11:00

Kroppens klocka

Brittisk vetenskapsfilm från 2014. När är det helt fel att ha sex, gå till tandläkaren och lära sig nya saker? Och när är rätt tidpunkt att träna, äta, sova? Vår inre kroppsklocka är helt individuell och bestämmer när vi kör bil säkrast, jobbar som bäst, när vi föder barn och slutligen när vi dör. En film om varför vissa av oss är nattugglor och andra morgonpigga och hur vi lär oss att hantera kroppens inre klocka för att få ut det mesta möjliga av vår kapacitet. Från 17/12 i K. Även i K 20/12.
Thursday (18/12)
Kunskapskanalen
20:10-21:00

Kroppens klocka

Brittisk vetenskapsfilm från 2014. När är det helt fel att ha sex, gå till tandläkaren och lära sig nya saker? Och när är rätt tidpunkt att träna, äta, sova? Vår inre kroppsklocka är helt individuell och bestämmer när vi kör bil säkrast, jobbar som bäst, när vi föder barn och slutligen när vi dör. En film om varför vissa av oss är nattugglor och andra morgonpigga och hur vi lär oss att hantera kroppens inre klocka för att få ut det mesta möjliga av vår kapacitet. Från 17/12 i K. Även i K 19/12 och K 20/12.
Wednesday (17/12)
Kunskapskanalen
21:00-21:55

Kroppens klocka

Brittisk vetenskapsfilm från 2014. När är det helt fel att ha sex, gå till tandläkaren och lära sig nya saker? Och när är rätt tidpunkt att träna, äta, sova? Vår inre kroppsklocka är helt individuell och bestämmer när vi kör bil säkrast, jobbar som bäst, när vi föder barn och slutligen när vi dör. En film om varför vissa av oss är nattugglor och andra morgonpigga och hur vi lär oss att hantera kroppens inre klocka för att få ut det mesta möjliga av vår kapacitet. Även i K 18/12, K 19/12 och K 20/12.