Vilken kanal visar Indien på vej?

Gamla visningar

Sunday (8/9)
DR2
00:45-01:35

Indien på vej

Kampen for føden har altid været nærværende i 'landet med de tusind retter', men i dag står kampen mere mellem modernitet og tradition end kampen for det daglige måltid. En gammel kebab-mester må i stilhed lide den tort at se sin nevø løbe med den 100 år gamle opskrift til sin stand i et af Indiens nye fastfood centre.
Friday (6/9)
DR2
01:05-01:55

Indien på vej

Bollywood er Indiens drømmefabrik og verdens største filmindustri. Filmstjernerne er Indiens nye 'guder', og filmene handler om og giver somme tider gode råd om afgørende og væsentlige emner som kærlighed, ægteskab, sex, familie, karriere og retfærdighed.
Thursday (5/9)
DR2
01:10-02:05

Indien på vej

"Før lå verdens centrum i Europa og USA. Jeg tror centrum er ved at flytte mod øst", siger mangemilliardæren Viljay Mallya fra sin lænestol i sit private jetfly. I et land, som praler af sin 300 millioner store middelklasse og en befolkning, hvor 500 millioner er under 25 år, er optimismen enorm. Men selv om call centre af alle slags blomstrer, så har Indien stadig en lang vej at gå. Den økonomiske vækst har især været drevet frem af servicesektoren, men der er et desperat behov for flere job. Det gælder ikke mindst for de talløse uuddannede millioner af landsbybeboere, der lever under kummerlige forhold, mange i håbløs gæld og med en alarmerende høj selvmordsrate.
Wednesday (4/9)
DR2
01:35-02:30

Indien på vej

"Inderne og kineserne vil regere verden", spår en velhavende inder i denne serie om Indiens vej til at blive en af verdens nye supermagter. Men kontrasterne i det store land er enorme, at det måske kan afspore processen. Her møder vi bl.a. den farverige og karismatiske politiker og jernbaneminister, Lalu Prasad Yadav, der er elsket som de lavere kasters frelser, men plages af korruptionsanklager. Hjertekirurgen Naresh Trehan, der drømmer om at trække vestlige patienter til Indien og hans modstykke, den ortopædiske kirurg Arjun Singh, der bruger sine sparsomme fridage på at hjælpe millionerne af fattige landsbybeboere, og som mener, at de dybe skel i det indiske samfund kan ende i en borgerkrig.