När börjar Besatt?

Gamla visningar

Saturday (20/6)
TV4 Fakta
19:00-20:00

Besatt

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Om människor som lider av ångestsyndrom, till exempel tvångssyndrom, panikångest, social fobi eller generaliserat ångestsyndrom. Med fokus på hur dessa tillstånd påverkar deras liv beskrivs också hur de kan behandlas med kognitiv beteendeterapi.Del 10 av 10. Säsongsavslutning. Phillip arbetar tvångsmässigt i trädgården och städar konstant. Tvångssyndromet har en inverkan på Phillips relation till sina två barn och han måste besegra det för att återställa förhållandet. Kerries bacillskräck är så allvarlig att hon inte tål att vidröras av andra.
Saturday (13/6)
TV4 Fakta
19:00-20:00

Besatt

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Om människor som lider av ångestsyndrom, till exempel tvångssyndrom, panikångest, social fobi eller generaliserat ångestsyndrom. Med fokus på hur dessa tillstånd påverkar deras liv beskrivs också hur de kan behandlas med kognitiv beteendeterapi.Del 9 av 10. Rashawndalyn lever i konstant skräck för att bli dödssjuk efter att en läkare hittat precancerösa celler i hennes kropp. Nu har hon förlorat sitt jobb och kan komma att bli hemlös till följd av alla panikattacker. Melody är så rädd för matförgiftning att hon inte kan leva ensam.
Saturday (6/6)
TV4 Fakta
19:00-20:00

Besatt

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Om människor som lider av ångestsyndrom, till exempel tvångssyndrom, panikångest, social fobi eller generaliserat ångestsyndrom. Med fokus på hur dessa tillstånd påverkar deras liv beskrivs också hur de kan behandlas med kognitiv beteendeterapi.Del 8 av 10. Musikern Paul i Los Angeles kontrollerar tvångsmässigt sin spis och sina eluttag eftersom han är rädd för att orsaka en eldsvåda som kan döda alla i hyreshuset där han bor. Ibland tar det hela natten och beteendet har tagit över Pauls liv till den grad att hans karriär hotas.
Saturday (30/5)
TV4 Fakta
19:00-20:00

Besatt

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Om människor som lider av ångestsyndrom, till exempel tvångssyndrom, panikångest, social fobi eller generaliserat ångestsyndrom. Med fokus på hur dessa tillstånd påverkar deras liv beskrivs också hur de kan behandlas med kognitiv beteendeterapi.Del 7 av 10. William räknar tvångsmässigt och är obekväm med udda antal. Han har bacillskräck och hans tvångssyndrom har förstört hans äktenskap och gjort honom arbetslös och utan hem. Nanci har blivit starkt påverkad av tre dödsfall i sin familj och städar tvångsmässigt.
Saturday (23/5)
TV4 Fakta
19:00-20:00

Besatt

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Om människor som lider av ångestsyndrom, till exempel tvångssyndrom, panikångest, social fobi eller generaliserat ångestsyndrom. Med fokus på hur dessa tillstånd påverkar deras liv beskrivs också hur de kan behandlas med kognitiv beteendeterapi.Del 6 av 10. Margarets barn har en dödlig sjukdom och hon har blivit besatt av rädsla för matförgiftning. Hon äter endast ett äpple varannan dag och har drabbats av hjärtinfarkt. Amy städar tvångsmässigt till den grad att hon försummar sin son. De hoppas båda få hjälp av kognitiv beteendeterapi.
Saturday (16/5)
TV4 Fakta
19:00-20:00

Besatt

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Om människor som lider av ångestsyndrom, till exempel tvångssyndrom, panikångest, social fobi eller generaliserat ångestsyndrom. Med fokus på hur dessa tillstånd påverkar deras liv beskrivs också hur de kan behandlas med kognitiv beteendeterapi.Del 5 av 10. Mark tror att han kan skydda sin familj genom att knacka på ytor och räkna tvångsmässigt. Sarihn har bacillskräck och tvättar hela tiden sitt badrum och kök. Hon bär latexhandskar offentligt. Beteendet har förstört hennes karriär och hindrar henne från att bli intim med sin pojkvän.
Saturday (9/5)
TV4 Fakta
19:00-20:00

Besatt

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Om människor som lider av ångestsyndrom, till exempel tvångssyndrom, panikångest, social fobi eller generaliserat ångestsyndrom. Med fokus på hur dessa tillstånd påverkar deras liv beskrivs också hur de kan behandlas med kognitiv beteendeterapi.Del 4 av 10. Al och hans två döttrar Tammy och Jodi lider alla tre av agorafobi. Al har knappt kunnat gå hemifrån på 30 år och Jodi vågar inte ens korsa en bro om hon skulle behöva uppsöka läkare. De hoppas kunna återfå kontroll över sina liv.
Saturday (2/5)
TV4 Fakta
19:00-20:00

Besatt

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Om människor som lider av ångestsyndrom, till exempel tvångssyndrom, panikångest, social fobi eller generaliserat ångestsyndrom. Med fokus på hur dessa tillstånd påverkar deras liv beskrivs också hur de kan behandlas med kognitiv beteendeterapi.Del 3 av 10. Sharon räknar saker tvångsmässigt och får ofta panikångestanfall. Hon tror också att vissa ritualer kan hålla hennes cancersjuka mor vid liv. Patricia lever med den ständiga rädslan att hon kommer att drabbas av en livshotande sjukdom. De hoppas kunna lindra symtomen med kognitiv beteendeterapi.
Saturday (25/4)
TV4 Fakta
19:00-20:00

Besatt

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Om människor som lider av ångestsyndrom, till exempel tvångssyndrom, panikångest, social fobi eller generaliserat ångestsyndrom. Med fokus på hur dessa tillstånd påverkar deras liv beskrivs också hur de kan behandlas med kognitiv beteendeterapi.Del 2 av 10. Rockmusikern Chad utövar flera ritualer dagligen. De tar upp en stor del av hans vardag och han är rädd för att något kommer hända honom eller hans familj om han inte utför dem korrekt. Nicole är besatt av tankar att hennes dotter kommer att bli kidnappad eller dö. De hoppas få hjälp genom terapi.
Friday (24/4)
Viasat Film Drama
23:10-01:10

Besatt

En ung flicka dör när hon får vård av sin församlingspräst. Emily som går i skolan tror att hon blivit besatt. När medicinsk vård inte fungerar vänder hon sig till sin tro. Under en behandling av hennes präst dör hon och han ställs inför rätta för hennes död. Han representeras av en karriärsmedveten och starkt motiverad advokat som inte tror på gud.