När börjar Kostymnissarnas fight?

Gamla visningar

Monday (10/8)
Kanal 9
00:10-01:05

Kostymnissarnas fight

I säsongsfinalen är det bilförsäljarna Kyle Stewart och Cameron McDowell i Pittsburgh som vill sänka varandra i ringen.
Sunday (9/8)
Kanal 9
15:30-16:30

Kostymnissarnas fight

I säsongsfinalen är det bilförsäljarna Kyle Stewart och Cameron McDowell i Pittsburgh som vill sänka varandra i ringen.
Monday (3/8)
Kanal 9
02:05-02:55

Kostymnissarnas fight: White Collar Brawlers - 105 thank you mommy

I detta avsnitt: IT-konsulten Anthony Hartzog gillar att träna på gymmet medan Sajjad Bacchus aldrig sett insidan av ett gym. Anthony vill att hans kompis och medarbetare ska ta bättre hand om sig själv, så han utmanar sin vän på en match i ringen för att knacka lite vett i honom. Eller blir det tvärtom? Vi har alla drömt om det, att sänka en vidrig kollega eller puckla på en rival på jobbet. I varje avsnitt ska två arbets-icke-kamrater pressa sig till det yttersta och lära sig boxas av sportens tuffaste instruktörer. Slutligen ska de kliva in i ringen och låta knytnävarna utse vinnaren. Amerikansk realityserie från 2013. Från dagen .Originaltitel: White Collar Brawlers.
Sunday (2/8)
Kanal 9
17:30-18:30

Kostymnissarnas fight: White Collar Brawlers - 105 thank you mommy

I detta avsnitt: IT-konsulten Anthony Hartzog gillar att träna på gymmet medan Sajjad Bacchus aldrig sett insidan av ett gym. Anthony vill att hans kompis och medarbetare ska ta bättre hand om sig själv, så han utmanar sin vän på en match i ringen för att knacka lite vett i honom. Eller blir det tvärtom? Vi har alla drömt om det, att sänka en vidrig kollega eller puckla på en rival på jobbet. I varje avsnitt ska två arbets-icke-kamrater pressa sig till det yttersta och lära sig boxas av sportens tuffaste instruktörer. Slutligen ska de kliva in i ringen och låta knytnävarna utse vinnaren. Amerikansk realityserie från 2013. Även idag .Originaltitel: White Collar Brawlers.
Monday (27/7)
Kanal 9
02:00-02:45

Kostymnissarnas fight: White Collar Brawlers - 104 Cant eat a jab

I detta avsnitt: Att stjäla en teammedlems klient gör man bara inte, det är en oskriven lag. Här får vi se två IT-rekryterare lösa sina meningsskiljaktigheter i ringen. Vi har alla drömt om det, att sänka en vidrig kollega eller puckla på en rival på jobbet. I varje avsnitt ska två arbets-icke-kamrater pressa sig till det yttersta och lära sig boxas av sportens tuffaste instruktörer. Slutligen ska de kliva in i ringen och låta knytnävarna utse vinnaren. Amerikansk realityserie från 2013. Från dagen .Originaltitel: White Collar Brawlers.
Sunday (26/7)
Kanal 9
17:30-18:30

Kostymnissarnas fight: White Collar Brawlers - 104 Cant eat a jab

I detta avsnitt: Att stjäla en teammedlems klient gör man bara inte, det är en oskriven lag. Här får vi se två IT-rekryterare lösa sina meningsskiljaktigheter i ringen. Vi har alla drömt om det, att sänka en vidrig kollega eller puckla på en rival på jobbet. I varje avsnitt ska två arbets-icke-kamrater pressa sig till det yttersta och lära sig boxas av sportens tuffaste instruktörer. Slutligen ska de kliva in i ringen och låta knytnävarna utse vinnaren. Amerikansk realityserie från 2013. Även idag .Originaltitel: White Collar Brawlers.
Sunday (19/7)
Kanal 9
17:30-18:30

Kostymnissarnas fight: White Collar Brawlers - 103 Swinging like a mad man

I detta avsnitt: Två Wall Street-mäklare är bästa vänner utanför ringen, men fiender i den. Vi har alla drömt om det, att sänka en vidrig kollega eller puckla på en rival på jobbet. I varje avsnitt ska två arbets-icke-kamrater pressa sig till det yttersta och lära sig boxas av sportens tuffaste instruktörer. Slutligen ska de kliva in i ringen och låta knytnävarna utse vinnaren. Amerikansk realityserie från 2013. Originaltitel: White Collar Brawlers.
Monday (13/7)
Kanal 9
01:55-02:50

Kostymnissarnas fight: White Collar Brawlers - 102 Punched in the snoot

I detta avsnitt: Två ekonomichefer struntar i sina jobb för att göra upp i ringen. Vi har alla drömt om det, att sänka en vidrig kollega eller puckla på en rival på jobbet. I varje avsnitt ska två arbets-icke-kamrater pressa sig till det yttersta och lära sig boxas av sportens tuffaste instruktörer. Slutligen ska de kliva in i ringen och låta knytnävarna utse vinnaren. Amerikansk realityserie från 2013. Från dagen .Originaltitel: White Collar Brawlers.
Sunday (12/7)
Kanal 9
17:30-18:30

Kostymnissarnas fight: White Collar Brawlers - 102 Punched in the snoot

I detta avsnitt: Två ekonomichefer struntar i sina jobb för att göra upp i ringen. Vi har alla drömt om det, att sänka en vidrig kollega eller puckla på en rival på jobbet. I varje avsnitt ska två arbets-icke-kamrater pressa sig till det yttersta och lära sig boxas av sportens tuffaste instruktörer. Slutligen ska de kliva in i ringen och låta knytnävarna utse vinnaren. Amerikansk realityserie från 2013. Även idag .Originaltitel: White Collar Brawlers.
Sunday (5/7)
Kanal 9
18:00-19:00

Kostymnissarnas fight: White Collar Brawlers - 101 A bloody mess

I detta avsnitt: Två före detta rumskamrater ska avgöra sin tiotusen dollar-tvist i ringen. Vi har alla drömt om det, att sänka en vidrig kollega eller puckla på en rival på jobbet. I varje avsnitt ska två arbets-icke-kamrater pressa sig till det yttersta och lära sig boxas av sportens tuffaste instruktörer. Slutligen ska de kliva in i ringen och låta knytnävarna utse vinnaren. Amerikansk realityserie från 2013. Originaltitel: White Collar Brawlers.