När börjar Från ett hus till ett hem?

Gamla visningar

Friday (5/6)
TV4
04:10-05:50

Från ett hus till ett hem

Brittisk dokumentärserie från 2010. I Storbritannien finns det drygt en miljon övergivna fastigheter och en tredje del av dessa är privatägda. Här söker man reda på dessa glömda fastigheter och gör dem beboeliga igen. Man följer även myndigheternas arbete i jakten på ägarna.Del 40 av 69. Joe träffar Alan Jackson och hans dotter Katy som vill börja om på nytt efter att Alans fru gått bort. Joe visar dem bland annat ett gammalt kapell som är till salu.
Thursday (4/6)
TV4
04:10-04:45

Från ett hus till ett hem

Brittisk dokumentärserie från 2010. I Storbritannien finns det drygt en miljon övergivna fastigheter och en tredjedel av dessa är privatägda. Här söker man reda på dessa glömda fastigheter och gör dem beboeliga igen. Man följer även myndigheternas arbete i jakten på ägarna.Del 39 av 69. Penny och Nick Houghton-Brown har hyrt ett hus sedan de sålde sitt. Nu vill de flytta till Bristol för att vara närmre sina barn som går på universitetet där. De får hjälp av Jules i sitt sökande och han visar dem ett hus som varit tomt i tio år som kan passa dem.
Wednesday (3/6)
TV4
04:10-05:50

Från ett hus till ett hem

Brittisk dokumentärserie från 2010. I Storbritannien finns det drygt en miljon övergivna fastigheter och en tredjedel av dessa är privatägda. Här söker man reda på dessa glömda fastigheter och gör dem beboeliga igen. Man följer även myndigheternas arbete i jakten på ägarna.Del 38 av 69. Pensionärerna Peter och Melanie Thomas får hjälp av Jules. Han visar dem hur de med sin budget kan förändra ett övergivet hus till sitt drömhem.
Tuesday (2/6)
TV4
04:10-05:50

Från ett hus till ett hem

Brittisk dokumentärserie från 2010. I Storbritannien finns det drygt en miljon övergivna fastigheter och en tredjedel av dessa är privatägda. Här söker man reda på dessa glömda fastigheter och gör dem beboeliga igen. Man följer även myndigheternas arbete i jakten på ägarna.Del 37 av 69. Paul och Lisa Townend är fast beslutna att hitta ett stort hus i Hampshire. De behöver större yta men har en liten budget och måste därför köpa ett renoveringsobjekt.
Friday (29/5)
TV4
15:25-15:50

Från ett hus till ett hem

Brittisk dokumentärserie från 2010. I Storbritannien finns det drygt en miljon övergivna fastigheter och en tredje del av dessa är privatägda. Här söker man reda på dessa glömda fastigheter och gör dem beboeliga igen. Man följer även myndigheternas arbete i jakten på ägarna.Del 45 av 69.
Friday (29/5)
TV4
14:50-15:25

Från ett hus till ett hem

Brittisk dokumentärserie från 2010. I Storbritannien finns det drygt en miljon övergivna fastigheter och en tredje del av dessa är privatägda. Här söker man reda på dessa glömda fastigheter och gör dem beboeliga igen. Man följer även myndigheternas arbete i jakten på ägarna.Del 44 av 69. Joe hjälper Camilla Hanchet som är ny ägare till en nedgången 300 år gammal stuga. Han introducerar henne för Lynn och Dean som har stor erfarenhet när det kommer till liknande byggnader.
Friday (29/5)
TV4
04:10-05:50

Från ett hus till ett hem

Brittisk dokumentärserie från 2010. I Storbritannien finns det drygt en miljon övergivna fastigheter och en tredjedel av dessa är privatägda. Här söker man reda på dessa glömda fastigheter och gör dem beboeliga igen. Man följer även myndigheternas arbete i jakten på ägarna.Del 36 av 69. Stuart och Cary Hall vill flytta till ett mindre hem och söker efter ett renoveringsobjekt i Oxfordshire. Jules visar dem ett lämpligt objekt som passar deras budget och önskemål.
Thursday (28/5)
TV4
04:10-05:50

Från ett hus till ett hem

Brittisk dokumentärserie från 2010. I Storbritannien finns det drygt en miljon övergivna fastigheter och en tredjedel av dessa är privatägda. Här söker man reda på dessa glömda fastigheter och gör dem beboeliga igen. Man följer även myndigheternas arbete i jakten på ägarna.Del 35 av 69. Penny Reid och hennes man söker ett hus vid Norfolks kust som de vill kunna göra om och flytta till när de går i pension. De får hjälp av Jules i sitt sökande.
Wednesday (27/5)
TV4
04:10-05:50

Från ett hus till ett hem

Brittisk dokumentärserie från 2010. I Storbritannien finns det drygt en miljon övergivna fastigheter och en tredjedel av dessa är privatägda. Här söker man reda på dessa glömda fastigheter och gör dem beboliga igen. Man följer även myndigheternas arbete i jakten på ägarna.Del 34 av 69. Jules hjälper David Hall och hans fru Heather att skapa ett grönt hem i Ingatestone.
Tuesday (26/5)
TV4
04:10-04:45

Från ett hus till ett hem

Brittisk dokumentärserie från 2010. I Storbritannien finns det drygt en miljon övergivna fastigheter och en tredjedel av dessa är privatägda. Här söker man reda på dessa glömda fastigheter och gör dem beboeliga igen. Man följer även myndigheternas arbete i jakten på ägarna.Del 33 av 69. Ett par vill ha en mindre bostad och söker efter en lägenhet i Brighton. Jules presenterar dem för personer som har gjort en liknande flytt.