När börjar Husjägarna - Australien?

Gamla visningar

Tuesday (3/2)
TV4
15:50-16:55

Husjägarna - Australien

Australiensisk dokumentärserie från 2013. Mäklarna Veronica Morgan och Bryce Holdaway hjälper människor att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem.Del 6 av 10. Margret vill slå sig ner i Adelaide och Darina söker efter ett hem i Melbourne. Nu får de hjälp av mäklarna att hitta sina drömboenden.
Monday (2/2)
TV4
15:50-16:55

Husjägarna - Australien

Australiensisk dokumentärserie från 2013. Mäklarna Veronica Morgan och Bryce Holdaway hjälper människor att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem.Del 5 av 10. Veronica och Bryce Holdaway söker efter ett hem i Sydneys förorter och får hjälp av mäklarna.
Tuesday (27/1)
TV4
15:50-17:00

Husjägarna - Australien

Australiensisk dokumentärserie från 2013. Mäklarna Veronica Morgan och Bryce Holdaway hjälper människor att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem.Del 4 av 10. Veronica och Bryce hjälper Wendy och hennes dotter att hitta ett hus i Melbourne. Marty och Jude söker efter en stuga.
Monday (26/1)
TV4
15:50-16:55

Husjägarna - Australien

Australiensisk dokumentärserie från 2013. Mäklarna Veronica Morgan och Bryce Holdaway hjälper människor att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem.Del 3 av 10. Terry och Kay och deras två döttrar vill fly den engelska vintern för solen i Sydney. Vanessa och Dwayne vill starta ett nytt liv på kusten.
Thursday (22/1)
TV4
15:50-16:55

Husjägarna - Australien

Australiensisk dokumentärserie från 2013. Mäklarna Veronica Morgan och Bryce Holdaway hjälper människor att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem.Del 2 av 10. Nygifta Fabrizia och Nick ska flytta från Sydney till solkusten. Fred och Coralie letar efter en ny plats att bosätta sig på.
Wednesday (21/1)
TV4
15:50-16:50

Husjägarna - Australien

Australiensisk dokumentärserie från 2013. Mäklarna Veronica Morgan och Bryce Holdaway hjälper människor att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem.Del 1 av 11. Två par söker hus i en av Melbournes populäraste förorter. Helen och Tom är tvungna att köpa något mindre efter att ekonomin blivit sämre. Robbie och Bec vill byta innerstaden mot den lugna förorten.
Tuesday (20/1)
TV4
15:50-16:55

Husjägarna - Australien

Australisk dokumentärserie från 2012. Mäklarna Veronica Morgan och Bryce Holdaway hjälper människor att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna, vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem.Del 10 av 10.
Monday (19/1)
TV4
15:50-16:55

Husjägarna - Australien

Australisk dokumentärserie från 2012. Mäklarna Veronica Morgan och Bryce Holdaway hjälper människor att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna, vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem.Del 9 av 10. Veronica och Bryce beger sig till Canberra för att hjälpa två par. Gab och Monique är redo för en förändring tillsammans med sina barn. Tarun och Mel har länge haft ett distansförhållande men vill nu köpa sitt första hem tillsammans.
Friday (16/1)
TV4
15:45-16:55

Husjägarna - Australien

Australisk dokumentärserie från 2012. Mäklarna Veronica Morgan och Bryce Holdaway hjälper människor att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna, vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem.Del 8 av 10. Bryce hjälper Ben och Lena att hitta ett hem på landet. Veronica letar efter ett hus till de nygifta Erin och Allen.
Thursday (15/1)
TV4
15:45-16:55

Husjägarna - Australien

Australisk dokumentärserie från 2012. Mäklarna Veronica Morgan och Bryce Holdaway hjälper människor att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna, vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem.Del 7 av 10.